agpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Πραγματικά θα ήθελα να το ακούσω. Δε μπορώ να διανοηθώ έστω τον ήχο. Σσζ-τζσε-τσιν... Δε γμται, θα προτιμήσω κάτι ευκολότερο.
red7genius Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 μια ερωτηση on the go: εδωσαν στον πατερα μου απο την δουλεια του ενα καινουργιο νοκια 6300 και θελει να το χρησιμοποιησει. διαβασα το manual για να δω αν πρεπει να το φορτισουμε πολυ την πρωτη φορα αλλα δεν γραφει τιποτα.ουτε το cd που ειχε μεσα λεει κατι. να το ενεργοποιησω μεχρι να αποφορτιστει τελειως και μετα να το φορτισω κανονικα ή να το βαλω κατευθειαν να φορτιζει για κανα 12ωρο?
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Το δικό μου το καινούργιο (όχι nokia, sony ericsson) το φόρτισα πρώτη φορά 3-4 ωρίτσες και ήταν τζετ. Κράτησε 2-3 μέρες, όπως και τώρα. Μάλλον πλέον οι μπαταρίες δεν το χουν αυτό, ή το χουν φορτισμένα σωσα κάτι τέτοιο. απάντησα από πρακτική εμπειρία μόνο, όλο και κάποιος θα παραθέσει τα τεχνικά
red7genius Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Το δικό μου το καινούργιο (όχι nokia, sony ericsson) το φόρτισα πρώτη φορά 3-4 ωρίτσες και ήταν τζετ. Κράτησε 2-3 μέρες, όπως και τώρα. Μάλλον πλέον οι μπαταρίες δεν το χουν αυτό, ή το χουν φορτισμένα σωσα κάτι τέτοιο. απάντησα από πρακτική εμπειρία μόνο, όλο και κάποιος θα παραθέσει τα τεχνικά Οντως και εγω πριν κανα 2μηνο που ειχα παρει το δικο μου το ερικσον μου ειπαν οπως το πηρα να το ανοιξω κανονικα, να περιμενω να εξαντληθει εντελως και να το φορτισω μετα μεχρι να φουλαρει. μου ειπαν επισης να επαναλαβω την διαδικασια για 4-5 κυκλους και θα ειναι οκ πραγμα που εκανα και κραταει μια χαρα, ενω παιζω,ακουω μουσικη ραδιο και αντεχει...αυτο θα κανω και τωρα. πανε οι εποχες που θυμαμαι φορτισαμε ενα κινητο για 15 ωρες:p..ευχαριστω παιδες...
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 szcze=shz-chze (όλο μαζί)cin=τσιν Ή το λες όπως το έλεγαν οι Γερμανοί Stettin και τελειώνεις. Χο, το έχω ξανακούσει αυτό. Είναι πιο εύκολο να το προφέρεις απ' ότι φαίνεται, παχύ σίγμα, τζε και τρως το "ι" στο τσιν.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 μια ερωτηση on the go: εδωσαν στον πατερα μου απο την δουλεια του ενα καινουργιο νοκια 6300 και θελει να το χρησιμοποιησει. διαβασα το manual για να δω αν πρεπει να το φορτισουμε πολυ την πρωτη φορα αλλα δεν γραφει τιποτα.ουτε το cd που ειχε μεσα λεει κατι. να το ενεργοποιησω μεχρι να αποφορτιστει τελειως και μετα να το φορτισω κανονικα ή να το βαλω κατευθειαν να φορτιζει για κανα 12ωρο? Εγω εχω 6300 και στην αρχη το φορτισα 15' μετα αφου τελειωσε η ματαρια καμια ωριτσα και πληρη φορτιση εκανε 2-3 μερες μετα. Η μπαταρια δουλευει 5-6 χωρις πολυ χρηση και 4 μερες με πολυ χρηση.
klainmaingr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Τι έγινε ρε παιδιά με το msn? Έβαλα την καινούριa έκδοση που με παρέπεμψε να εγκαταστήσω και τώρα δεν έχω καμία απο τις επαφές μου στη λίστα (αν και υπάρχουν μέσα στα μενού και στις επιλογές) ... Wtf.. -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 11 : 54 : 44----- edit: Όταν κάνω add άτομα που μέχρι πριν μερικές ώρες ήταν κανονικά επαφές τύπου **@hotmail.com i get "was added to your contact list, but the e-mail address you entered is not compatible with Messenger.. Μου μυρίζει χοντρή μλκεία της M$.. Όλα αυτα σε Windows live messenger beta Version 2009 (Build 14.0.5027.908) Άντε να δούμε..
poscaman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 βαλτε λινουξ ρεεεεεεεεεεεε με την κωλο εταιρεια οκ.ΠΛΑΚΑ.παντως απο linux,το pidgin μου μεχρι στιγμης δειχνει αταραχο
klainmaingr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Windows Live Messenger 2009 description The latest version of Windows Live Messenger from Microsoft Due to a request from Microsoft, this download has been removed temporarily. However, Windows Live Messenger 9 will be available for download here as soon as it is oficially published. Check back often to ensure you don't miss it! Μπήκα τώρα με το oldschool msn apo xp για λίγο kαι όλα καλά.. Φαντάζομαι πως έσπειραν buggαρισμένη έκδοση τα μοσχάρια.. Άν κάποιος την εγκατέστησε απροβλημάτιστα plz tell.. Άντε πάλι uninstall - a patch... αλλα σε αυτή την περίπτωση θα σβηστούν settings emoticons κτλ... Φφφφφ to hell..
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα η ομάδα μου (βλέπε υπογραφή) το έριξε στο στοματικό σεξ... πίκρα μεγάλη. Θα γράψω άρθρο κόλαφο για τον προπονητή μας.
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Η μεγάλη αγάπη είναι ο ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα ρε... και στο τοπικό ντέρμπι κάναμε κλαρίνο με τους ανύπαρκτους.
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ο ποντιος μου φαινεται οτι τα λεει ποντιακα... νταξει,το πιασαμε,τον ηπιατε,τον φαγατε,σας αρεσε,καλη χωνεψη!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.