Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Προαποφασισμένη συνδικαλιστική πρωτοπορεία σκουληκομυρμηγκότρυπας προφασίζουσα επιτακτικές ανακατατατάξεις και δρομολογημένους επαναπροσδιορισμούς. Φρίντριχστράσε.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Προαποφασισμένη συνδικαλιστική πρωτοπορεία σκουληκομυρμηγκότρυπας προφασίζουσα επιτακτικές ανακατατατάξεις και δρομολογημένους επαναπροσδιορισμούς. Φρίντριχστράσε. Βασικά τα πολλαπλά και συνεχόμενα σύμφωνα είναι που μας δυσκολεύουν εμάς όπως και αντίστοιχα δυσκολεύουν τους ξένους τα πολλά φωνήεντά μας. Και τώρα δες τι αναγκάστηκα να μάθω να προφέρω... Szczecin
klainmaingr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Τώρα στα γεράματα έπρεπε να το ανακαλύψω; loved it..
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Βασικά τα πολλαπλά και συνεχόμενα σύμφωνα είναι που μας δυσκολεύουν εμάς όπως και αντίστοιχα δυσκολεύουν τους ξένους τα πολλά φωνήεντά μας. Και τώρα δες τι αναγκάστηκα να μάθω να προφέρω... Szczecin Shτσέκιν προφέρεται αυτή η σλαβίλα;
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 http://www.uebersetzung.at/twister/en.htm (λίγο άσχετο-λίγο σχετικό) ... -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 11 : 12 : 01----- RoFL http://pophangover.com/?p=870
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 καλά αυτά δεν είναι προβλήματα, πρόβλημα είναι γλώσσες όπως κάτι ολλάνδικο που έχουν φθόγγους που δεν έχουμε ή οι κινέζοι που παίζουν με την ένταση των φωνηέντων και αλλάζει νόημα Άψογος καιρός για άλλη μια μέρα, δροσούλα με λιακάδα
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Άψογος καιρός για άλλη μια μέρα, δροσούλα με λιακάδα Ότι πρέπει για ένα thread γνωριμιών!
poscaman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 χααχαχαχαχαχαχ.τις καλσπερες μου... τωρα που σηκωθηκε το ρουτερ,μεχρι και τσαμικα θα βαλω...:mrgreen:
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 .. οι κινέζοι που παίζουν με την ένταση των φωνηέντων και αλλάζει νόημαΑυτοί πάντα θυμωμένοι δεν είναι?Xουχ.
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ναι ρε, διαρκώς σκέφτονται "τη γλώσσα μου μέσα..." πάντως εγώ που ψάχνω αρκετό καιρό το θέμα των ιαπωνικών (νοτ δε ιζιεστ λανγκουετζ του λερν), σταθερά τα κινέζικα μου μοιάζουν πολύ πιο δύσκολα Το λέω εδώ, γιατί ξερώ ότι και δω θα το διαβάσει ο Thresh, πόσο gay είναι ο Luffy ρε μαν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 δεν είναι gay, retard είναι
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Shτσέκιν προφέρεται αυτή η σλαβίλα; szcze=shz-chze (όλο μαζί) cin=τσιν Ή το λες όπως το έλεγαν οι Γερμανοί Stettin και τελειώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.