Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Έχοντας τις δει με τη χρονολογική σειρά αφήγησης, συμφωνώ με τον πάρσιφαλ. Θυμάμαι ακόμα την ξενέρα μου για τα παλιά εφέ αφότου είχα δει τις καινούριες =ρ
soturin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ε ναι, να απολαύσεις τα παλιά, και μετά που θα σαι ψημένος να δεις τα μέτρια καινούργια (με το γλυκό των εφέ), τελειώνοντας με το τρίτο πράγμα που θα κάνω σε καμια βδομάδα που θα κατέβει η εξάδα σε ΗD (έχει ήδη 2 βδομάδες)
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν. Βλέπεις IV, V, VI. Τις ξαναβλέπεις απαραιτήτως μία ακόμη φορά τουλάχιστον, με αυτήν τη σειρά. Τότε και μόνο τότε, προχωράς στα I, II, III. Εκεί κάνε ο,τι σε φωτίσει ο θεός...
CensoredX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μαλιστα αγαπητοι μου φχαριστω για τις διευκρινισεις. May the Force be with you και τα ρεστα
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εγω ειδα πρωτα τα καινουρια και μετα τα παλια αλλά δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα απο την επιλογη που εκανα... Βασικα σεναριακα μ'αρεσαν και τα 3 παλια αλλά απο τα καινουρια μονο το τελευταιο...
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 συμφωνω κι εγω με τους μοντς. ειδα πρωτα τα καινουργια και μετα τα παλια και δεν ειχε κανενα ενδιαφερον. ενω την μανα μου που την εβαλα να δει πρωτα τα παλια και μετα τα καινουργια την ειχε φαει η αγωνια και το ευχαριστηθηκε
soturin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 το τρίτο επεισόδιο ήταν εγγύηση ότι θα είναι ωραίο (άσχετο με το αν είναι καλή ταινία) καθώς έχει the fall of anakin skywalker and the rise of Lord Vader
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ο κόσμος βάζει και κάνα spoiler.. Τώρα θέλει να τα αρχίσει ο άνθρωπος
CensoredX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ο κόσμος βάζει και κάνα spoiler.. Τώρα θέλει να τα αρχίσει ο άνθρωπος Καλα δεν παιζει προβλημα.Τοσο σποιλερ εχω φαει απο τα γκοντζιλομυρια references σε αμερικανικα,και οχι μονο,tv shows σε ενα τοσο δα θα κολλησουμε;
alexzzz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δει το star wars; Ακόμα και εγώ που βλέπω 1 ταινία τον μήνα max τα έχω δει όλα.
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 sorry αλλά δεν πάει το μυαλό να βάλω spoiler όταν θεωρείται πιο γνωστό δεδομένο από το σε ποια ήπειρο βρίσκεται η κίνα
Lilith19 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ξερει κανεις να μου προτεινει site με πρωτοτυπα και πιο καλλιτεχνικα wallpapers για το desktop?
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Xωρις πλακα πως την παλευουν οι Γερμανοι με τις λεξεις; 15 συλλαβες η καθεμια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.