Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας τις δει με τη χρονολογική σειρά αφήγησης, συμφωνώ με τον πάρσιφαλ.

Θυμάμαι ακόμα την ξενέρα μου για τα παλιά εφέ αφότου είχα δει τις καινούριες =ρ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ναι, να απολαύσεις τα παλιά, και μετά που θα σαι ψημένος να δεις τα μέτρια καινούργια (με το γλυκό των εφέ), τελειώνοντας με το τρίτο

πράγμα που θα κάνω σε καμια βδομάδα που θα κατέβει η εξάδα σε ΗD ;) (έχει ήδη 2 βδομάδες)

Δημοσ.

Λοιπόν. Βλέπεις IV, V, VI. Τις ξαναβλέπεις απαραιτήτως μία ακόμη φορά τουλάχιστον, με αυτήν τη σειρά. Τότε και μόνο τότε, προχωράς στα I, II, III. Εκεί κάνε ο,τι σε φωτίσει ο θεός...

Δημοσ.

Εγω ειδα πρωτα τα καινουρια και μετα τα παλια αλλά δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα απο την επιλογη που εκανα... Βασικα σεναριακα μ'αρεσαν και τα 3 παλια αλλά απο τα καινουρια μονο το τελευταιο...

Δημοσ.

συμφωνω κι εγω με τους μοντς. ειδα πρωτα τα καινουργια και μετα τα παλια και δεν ειχε κανενα ενδιαφερον. ενω την μανα μου που την εβαλα να δει πρωτα τα παλια και μετα τα καινουργια την ειχε φαει η αγωνια και το ευχαριστηθηκε

Δημοσ.

το τρίτο επεισόδιο ήταν εγγύηση ότι θα είναι ωραίο (άσχετο με το αν είναι καλή ταινία) καθώς έχει

the fall of anakin skywalker and the rise of Lord Vader

Δημοσ.
Ο κόσμος βάζει και κάνα spoiler.. Τώρα θέλει να τα αρχίσει ο άνθρωπος ;)

Καλα δεν παιζει προβλημα.Τοσο σποιλερ εχω φαει απο τα γκοντζιλομυρια references σε αμερικανικα,και οχι μονο,tv shows σε ενα τοσο δα θα κολλησουμε;:P

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δει το star wars;

Ακόμα και εγώ που βλέπω 1 ταινία τον μήνα max τα έχω δει όλα.

Δημοσ.

sorry αλλά δεν πάει το μυαλό να βάλω spoiler όταν θεωρείται πιο γνωστό δεδομένο από το σε ποια ήπειρο βρίσκεται η κίνα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...