Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν όσο η βαρεμάρα μου αυξάνετε τόσο μετανιώνω που τόσο καιρό δεν έπαιρνα κανονικό λαπτοπ και όλο έπαιρνα eee και άλλα συναφή.

Έχει λίγες μέρες που πήρα ένα acer (όχι τίποτα φοβερό, απλό dual core) και την έχω καταβρεί στον καναπέ και στο κρεβάτι με αυτό, ενώ το desktop δεν είναι και πολύ μακριά.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
E, για το σπίτι το ήθελες κι εσύ το Eee ;

Όταν με πιάνει αυτή η μανία για αγορές... παραφέρομαι. Το λαπτοπ ας πούμε το πήρα για να μην με πιάσει καμιά μανία και από 330? που έδωσα τώρα και ξεμπέρδεψα, δώσω 1300+ για κάνα macbook που θα βγει στης 14 του μηνού.

Δημοσ.

Προς το παρών είναι: λαπτοπ, καναπές, xbox. Παίζεις και στο ενδιάμεσο γράφεις και κάνα πόστ.

Όταν βγει το νέο manager το ξανασυζητάμε.

Δημοσ.

Υπάρχει font "gills sans helvetica"? Google won't help..

Το ότι είναι 2 ξεχωριστές γραμματοσειρές το ξέραμε.. αλλα υπάρχει τέτοια;

Επίσης καμια ελληνική βυζαντινη γραμματοσειρά έχουμε;

++

Καναπές, κρύωμα, άδεια, xbox και χαρτομάντηλα..

εδιτ: γενικά ένα πακέτο με ελληνικές γραμματοσειρές θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως ;)

edit: H βυζαντινή ισχύει αλλα το gills sans HEL και όχι helvetica όπως μου είπαν είναι η ελληνική gills.. πω τρελό θα με βγάζανε :P

Δημοσ.

Ρε παιδια sos: Εχω εναν εξωτερικο σκληρο της WD ton Passport 250Gb και θελω να τον συνδεσω σε εναν υπολογιστη. Ομως μαλλον δεν ειναι plug and play γιατι ζηταει μια εγκατασταση προφανως για τους drivers της Usb, ομως δεν μπορω να κανω την εγκατασταση γιατι δεν ειμαι admin στον υπολογιστη, μπαινω σαν limited μαλλον...Πως μπορω να το αποφυγω και και τον συνδεσω κατευθειαν???ειναι επειγον...ευχαριστω

Δημοσ.

red7genius,στο Υ/Κ είσαι? :P

Μεσα εισαι:-)

ε και κοκκινε και εξυπνε.

κοψε γιατι θα σου κανω καμμια βρωμοδουλεια εκει και θα τρεχεις...

Καλα κανε ομως ενα καλο και ριξε καμια βοηθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...