Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαζί με τα πουλιά, τα ταρώ, τα τρένα, τα αστέρια, τα λεωφορεία, τον καφέ, τα καραβια και τις τρίχες στο χέρι.

όλο το μέλλον σου στο 090222993777321589336555232999662339236677293923778283237273289762123265567000034663433

χρέωση 15?/δευτ

Δημοσ.

Σήμερα είχα μάθημα 6 με 8 το απόγευμα με έναν καθηγητή που τον λένε Τσιγάνη Κλεομένη. Γυρνάω σπίτι μου, ξαπλώνω, παίρνω το κομπιούτερ, βλέπω ότι η τηλεόραση είναι κλειστή απο το κουμπί, σηκώνομαι και την ανάβω και ξαναξαπλώνω χαζεύοντας νωχελικά τις ειδήσεις στο ΣΚΑΙ. Και μετά εκεί που πήγα να γλαρώσω, μπαμ πετάγεται είδηση... ΑΥΤΗ

Σοκαρίστηκα και σάστισα. Κοίτα να δεις λέω με ποιους κάνω μάθημα. Αυτά. Απλά ήθελα να το μοιραστώ...

Δημοσ.
Γυρνάω σπίτι μου, ξαπλώνω, παίρνω το κομπιούτερ, βλέπω ότι η τηλεόραση είναι κλειστή απο το κουμπί, σηκώνομαι και την ανάβω

Ενταξει ηρωας... τα αλλα ειναι αδιαφορα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ενταξει ηρωας... τα αλλα ειναι αδιαφορα...

συμφωνώ...

τι μπινελίκια ακούγονται στο σπίτι όταν βλέπω (αφού έχω ξαπλώσει στον κανεπέ) ότι η τηλεόραση είναι κλειστή από τον διακόπτη δεν λέγεται...

Δημοσ.

Aπο οικολογία δεν πάμε καλά εεε....οταν δεν βλέπουμε τηλεο την κλείνουμε....(να μου πείς αυτό με μάρανε....)

I just mention that!

Δημοσ.
Παρατησα τα δικτυα και εγινα φορτηγατζης. Ειμαι ο Ferongr, και ειμαι καλα!

Αλήθεια; Περίεργη επαγγελματική στροφή. Τι να σου ευχηθώ;

Δημοσ.

Βλέπετε ακόμα τηλεόραση; :P

firewalker πάλι καλά να λες..

Κάνα τυφλοσούρτη για joomla template έχουμε; Έχω αλλάξει τα πάντα αλλα το main header αδυνατώ..

Επειδή τα ναρκωτικά δεν χρειάζεται και πολύ για να τα αρχίσεις...

υ.γ: κρύωμα γ@Μιεται η μάνα σου... :|

Δημοσ.
Aπο οικολογία δεν πάμε καλά εεε....οταν δεν βλέπουμε τηλεο την κλείνουμε....(να μου πείς αυτό με μάρανε....)

I just mention that!

γι'αυτο εγώ έχω ένα καλάμι κοντά σε καθε κρεβάτι,καναπέ...και δεν πληρωνω μπαταρίες και οικολόγος...

Δημοσ.

Για βοηθήστε λίγο όσοι έχετε σχετική εμπειρία τον «από Δευτέρα και πάλι φάνταρο» parsifal (με κάλεσαν για 5ημερη άσκηση):

Λίστα αντικειμένων που θα πρέπει να έχουμε μαζί μας. Προβλεπέ και μη. Μπας και οργανωθώ κάποια στιγμή μέχρι το Σ/Κ...

Δημοσ.
Βλέπετε ακόμα τηλεόραση; :P

firewalker πάλι καλά να λες..

Κάνα τυφλοσούρτη για joomla template έχουμε; Έχω αλλάξει τα πάντα αλλα το main header αδυνατώ..

Επειδή τα ναρκωτικά δεν χρειάζεται και πολύ για να τα αρχίσεις...

υ.γ: κρύωμα γ@Μιεται η μάνα σου... :|

1. Την τηλεόραση ως φοβερά συνειδητοποιημένο άτομο κι έτσι, την ξαπόστειλα. Λέω "good old tv tuner". Το tv tuner έχω αναφέρει ότι είναι γυναίκα και δεν πιάνει ηθελημένα ΝΕΤ. Η ίδια κεραία κατέληγε στην TV και έπιανε καμπάνα. Που? Ω! ΠΟΥ?! Που θα δω κάποτε μπάλα ο κακομοίρης?

2. Firewalker απλά έμεινα μαλάκας (στη τυροπατρίδα τι έγινε?)

3. Για Joomla δεν εχώ ιδέα μαν και sorry απλά ως βάση/αφορμή αξιοποιώ το post σου:-D:P

4. Κρύωμα τρισκατάρατο και γαμημένο επιτέλους σε ξεφορτώνομαι χάρη στην επίμονη οργανωμένη επίθεση φαρμακευτικών σκευασμάτων, αφύσικα φυσικού αερίου και the mother of all that is good and righteous in the world,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...