firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Χθες βρέθηκα σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. Τον ένα τον σκότωσαν (έφαγε μία στο κεφάλι). Οι άλλοι δύο ξέφυγαν. Τρομακτική εμπειρία.
poscaman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ελα ρε,ησουν μπροστα;;;το ειδα στις ειδησεις..
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ναι, στα 50 μέτρα. Νομίσαμε ότι έγινε κάποιο τρακάρισμα με το περιπολικό. Μέχρι να πάμε εκεί άρχισε η ανταλλαγή πυρών. Είδαμε που κρύφτηκε ο ένας αλλά μέχρι να το πούμε σε αυτούς που ήταν εκεί και να πάνε είχε φύγει. Πηγαίναμε χαλαρά νομίζοντας ότι ήταν απλώς τρακάρισμα. Μόλις είδα το πτώμα και τους αστυνομικούς να μας περικυκλώνουν από παντού με τα όπλα τα χρειάστηκα. Μέχρι να μας πάρουν καταθέσεις κ.τ.λ. μας είχαν κάνα 5ωρο εκεί.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Σώπα ρε συ... ρε τι μπορεί να σου τύχει στα καλά καθούμενα, ε;
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Άλλοι δύο γνωστοί μου ήταν ακριβώς ανάμεσα στην ανταλλαγή πυρών. πάλι καλά που δεν πήγε καμιά βολίδα ξώφαλτσα προς τα εκεί.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν το είδα και στις ειδήσεις. Πότε έγινε αυτό; Χτες;
Lucifer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μια μπουλντόζα έκοψε τα καλώδια του ΟΤΕ. Είμαι χωρίς γλυκιά φόρθνετ από χθες. Είπαν θα έρθουν σήμερα, μα εγώ είμαι δύσπιστος. Να ξέρετε πως δεν κωλυσιεργώ, ΑΔΥΝΑΤΩ. =( Αυτό το ποστ είναι μια ευγενική προσφορά του άγνωστου γείτονα και του γουαηφάη του. ό,τι είπε το παλικάρι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ε ρε γαμωσταυριλίκια που θα έριχνα... το είχε κάνει σε μας αλλά με καλώδιο της ΔΕΗ, αυτό που ερχόταν σπίτι, ξέσπασα κανονικότατα
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν το είδα και στις ειδήσεις. Πότε έγινε αυτό; Χτες; Χθες στις 20:30.
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Όχι, σε αυτό του Αλμυρού. -----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 04 : 21 : 29----- http://www.zougla.gr/news.php?id=9847
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Χθες βρέθηκα σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. Τον ένα τον σκότωσαν (έφαγε μία στο κεφάλι). Οι άλλοι δύο ξέφυγαν. Τρομακτική εμπειρία. Όχι, σε αυτό του Αλμυρού. -----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 04 : 21 : 29----- http://www.zougla.gr/news.php?id=9847 Ναι, αυτό είδα τώρα στις ειδήσεις αλλά ξεκίνησε λέει από την Λάρισα ή κάτι τέτοιο και τελείωσε στον Αλμυρό.
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Από ότι μας είπαν οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο πιστολίδι είχαν μπλόκο στο Αερινό και αυτοί δεν σταμάτησαν. Τους έφεραν με καταδίωξη μέχρι τον κόμβο του Αλμυρού όπου τους είχαν στήσει οδοφράγματα. Εμβόλισαν όμως ένα περιπολικό και στην συνέχεια μπήκαν σε δρόμο προς στην πόλη. Λίγο όμως πριν μπουν στην πόλη πήραν λάθος στροφή και βρέθηκαν σε αδιέξοδο ανάμεσα σε ένα βουλκανιζατέρ και ένα πρατήριο καύσιμων (όπου ήμουν εγώ). Το περιπολικό με τους Ο.Π.Κ.Ε. τους εμβόλισε από πίσω και μετά έγινε χαμός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.