Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανένας κανένα πρόγραμμα που να σκανάρεις τις σελίδες απο το βιβλίο και να τις μετατρέπει σε κείμενο κανονικά για να το χώσεις στο word???plz τα φώτα σας!
poscaman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 πολλα προγραμματα το κανουν αυτο.λεγεται OCR η τεχνολογια Optical Character Recognition ψαξε στα γνωστα στεκια
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Claims of plagiarism are a civil law matter!
livewire Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ακόμα πιο αποδοτικό και συγχρόνως διασκεδαστικό είναι, αν είστε θηλυκού προσανατολισμού, να plagiaζετε με τους καθηγητές σας.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Τελικά το agiosandreas.gr είναι κλεισμένο (και ας μην χρησιμοποιείται) και έτσι κλείσαμε το www.agios-andreas.gr Τζάμπα την συζήτηση δηλαδή. Από σήμερα λοιπόν λειτουργεί το site και εύχομαι να μην έχουμε πάλι προβλήματα. Επίσης αναρωτιέμαι γιατί σας τα λέω όλα αυτά αφού μετά την μία φορά δεν πρόκειται να ξαναμπείτε... αλλά δεν βαριέσαι.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αντε και να ξεπερασετε τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονικης ή καλυτερα να πεσει αυτος στην κατηγορια σας.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αντε και να ξεπερασετε τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονικης ή καλυτερα να πεσει αυτος στην κατηγορια σας. Κακίες... αν και δεν με νοιάζει και πολύ να σου πω την αλήθεια. Εγώ όπως έχω πει πολλές φορές... γαύρος είμαι.
lefi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Τελικά το agiosandreas.gr είναι κλεισμένο (και ας μην χρησιμοποιείται) και έτσι κλείσαμε το www.agios-andreas.grΤζάμπα την συζήτηση δηλαδή. Από σήμερα λοιπόν λειτουργεί το site και εύχομαι να μην έχουμε πάλι προβλήματα. Επίσης αναρωτιέμαι γιατί σας τα λέω όλα αυτά αφού μετά την μία φορά δεν πρόκειται να ξαναμπείτε... αλλά δεν βαριέσαι. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ιδιέτερα το topic και ο λόγος βρίσκεται στο avatar Οστόσο μια ιστοσελίδα συνήθως δεν πάει χαμένη, εδώ έχει και η κουτσή Μαρία.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εμένα δεν με ενδιαφέρει ιδιέτερα το topic και ο λόγος βρίσκεται στο avatar Οστόσο μια ιστοσελίδα συνήθως δεν πάει χαμένη, εδώ έχει και η κουτσή Μαρία. Μεγάλο αγκάθι το όνομα του συλλόγου... άστα να πάνε.
liopyr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Kαλημέρα... http://www.rinkworks.com/stupid/cs_os.shtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.