Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανένας κανένα πρόγραμμα που να σκανάρεις τις σελίδες απο το βιβλίο και να τις μετατρέπει σε κείμενο κανονικά για να το χώσεις στο word???plz τα φώτα σας!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα πιο αποδοτικό και συγχρόνως διασκεδαστικό είναι, αν είστε θηλυκού προσανατολισμού, να plagiaζετε με τους καθηγητές σας.

Δημοσ.

Τελικά το agiosandreas.gr είναι κλεισμένο (και ας μην χρησιμοποιείται) και έτσι κλείσαμε το www.agios-andreas.gr

Τζάμπα την συζήτηση δηλαδή. Από σήμερα λοιπόν λειτουργεί το site και εύχομαι να μην έχουμε πάλι προβλήματα.

Επίσης αναρωτιέμαι γιατί σας τα λέω όλα αυτά αφού μετά την μία φορά δεν πρόκειται να ξαναμπείτε... αλλά δεν βαριέσαι.

Δημοσ.
Αντε και να ξεπερασετε τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονικης ή καλυτερα να πεσει αυτος στην κατηγορια σας. :devil:

Κακίες... αν και δεν με νοιάζει και πολύ να σου πω την αλήθεια. Εγώ όπως έχω πει πολλές φορές... γαύρος είμαι.

Δημοσ.
Τελικά το agiosandreas.gr είναι κλεισμένο (και ας μην χρησιμοποιείται) και έτσι κλείσαμε το www.agios-andreas.gr

Τζάμπα την συζήτηση δηλαδή. Από σήμερα λοιπόν λειτουργεί το site και εύχομαι να μην έχουμε πάλι προβλήματα.

Επίσης αναρωτιέμαι γιατί σας τα λέω όλα αυτά αφού μετά την μία φορά δεν πρόκειται να ξαναμπείτε... αλλά δεν βαριέσαι.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει ιδιέτερα το topic και ο λόγος βρίσκεται στο avatar :-D Οστόσο μια ιστοσελίδα συνήθως δεν πάει χαμένη, εδώ έχει και η κουτσή Μαρία.

Δημοσ.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει ιδιέτερα το topic και ο λόγος βρίσκεται στο avatar :-D Οστόσο μια ιστοσελίδα συνήθως δεν πάει χαμένη, εδώ έχει και η κουτσή Μαρία.

Μεγάλο αγκάθι το όνομα του συλλόγου... άστα να πάνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...