Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίταξες στην browser cache, μήπως τα αρχεία που ακούγονται βρίσκονται εκεί, για να τα τσιμπήσεις... ;

Your local Ζαμπόν-Files agent

Δεν.. :-(

τι ειναι τα cache αμα τα σουταρω θα τα κακαρωσει το πισι;

Οχι, αλλα αστη στην ησυχια της. :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν έχεις Creative κάρτα γίνεται.

Αν έχεις Realtek μπλέκει.

Realtek :fear:

Μάλιστα. Κρίμα, γιατί θα ήταν η πιο εύκολη και ποιοτικά αρτιότερη λύση.

Δες το HarddiskOgg, αν θες.

CooL θα το τσεκαρω αυριο που θα εχω μπολικο χρονο να το ψαξω.

Τhanx @all .. :-)

Δημοσ.

Κύριε Κύριε!! Να πω! Να πω!!

Όπως έμαθα από QI και αποδείχτηκε εδώ αλλά και στους mythbusters νομίζω, η πάπιες έχουν ηχώ και γουστάρουν

Δημοσ.

Στείλε μου απλά το νούμερο του fax για να στείλω πρόταση...

Θέλω να έχω 4 νούμερα (το 7, το 9, το 10 και το 11) για να διαλέγω, αλλά όσα μένουν να μην τα παίρνει άλλος, μια φερράρι κίτρινη και μια λαμποργκίνι κόκκινη (τρέχει τίποτα;), ένα σπίτι 650 τετραγωνικά στο Μαϊάμι και ένα 1200 τετραγωνικά στο Πουκέ, ένα νησάκι (έστω κανά μικρή - πχ τη Θάσο που 'ναι κοντά, να ξεκουράζομαι μετά τους αγώνες), 5-6 γήπεδα 20 χιλιάδων θέσεων να προπονούμαι και να παίζει ο γιος μου με τους φίλους του γερμανικό και ένα μικρό καραβάκι να πηγαίνω καμιά κρουαζερίτσα μετά τους αγώνες (όχι μικρότερο των 65 μέτρων).

Αα, και δεν έχετε το δικαίωμα να υπογράψετε κανά τσογλάνι τύπου Ronaldinho ή Ibrahimovic (αν γράφουν στο φόρουμ ελπίζω να μην κάνουν report το μήνυμά μου που τους λέω τσογλάνια).

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά... με συγκινήσατε.

Παρακαλούμε, παρακαλούμε! :-D

• Members
Δημοσ.

Πριν από κάτι μήνες είχα βρει μια beta εφαρμογή του google maps όπου σχεδίαζες μια διαδρομή (αφετηρία - προορισμό - με τις στροφές της κλπ) και σου έβγαζε πόσα χιλιόμετρα είναι. Ψάχνω τώρα τη σχετική διεύθυνση και δεν μπορώ να την ξαναβρώ - μήπως την έχει κανείς υπόψη του;

• Members
Δημοσ.
εμ, αυτό είναι default feature του google maps από όσο το θυμάμαι...

Nαι ε; :rolleyes: και που στο καλό είναι και δεν το βρίσκω πια; Υπ' όψιν, δεν εννοώ το "Λήψη οδηγιών" (γιατί μόνο αυτό βλέπω διαθέσιμο στο google maps μου)

edit: Το βρήκα, αλλά υλοποιημένο αλλού: http://www.daftlogic.com/projects-google-maps-distance-calculator.htm

Απλώς, αυτό που είχα βρει εγώ ήταν μέσα στο google maps.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...