Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μμμ...την τιμή? (αν είναι λογική υφίσταται,αν είναι σχεδόν τσάμπα σε κοροΐδεύουν :-P)

Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου.

Το iPod παίζει τραγούδια κατεβασμένα ή έχει προστασία υλικού/πνευματικών δικαιωμάτων/δεν-ξέρω-πως-το-λένε-τέλος-πάντων γιατί κάτι τέτοιο άκουσα για το Zune και φρίκαρα.

Α! Αν πάθει τίποτα η μπαταρία του αλλάζει εύκολα? Τι μπαταρίες παίρνει?!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
E, όχι δεν θέλει drivers το ipod. To βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο. Αλλά θα χρειαστείς μια εφαρμογή να περνάς τα τραγούδια. Είτε το iTunes είτε το monkey.

Monkey YAY! Αλλαγή ζωής κ.τ.λ.

Τώρα το ερώτημα είναι ipod 30gb για να είμαι καλυμένος ή το νανο των 8;;

Μαλλον το νανο, το αλλο ειναι λιγο μεγαλο :???:

αγοράζετε απο ένα αγνωστο e-shop.

για να ελεγξετε αν υφισταται η αν ειναι βιτρινα,τι ελεγχετε?

Τα πιστοποιητικά του με το opera fraud check και το macaffee site advisor.. Ρωτάω και στο ινσομνια και καλυφθηκα :)

@papous Δεν αλλαζουν οι μπαταριες στο νανο.... Μονο μεσω apple η μιας επικινδυνης (ετσι εχω διαβασει) διαδικασιας που χανεις και την εγγυηση αν την κανεις.

Freakster είχα το 30άρι το Apple Video. Αλλά τώρα έχω το Nano των 8GB.

Με το που θα πιάσεις στα χέρια σου το nano, θα το ερωτευτείς.

Είναι ιδανικό ρε παιδί μου. Sleek και πανάλαφρο. Αν το θες μόνο για μουσική, είσαι μια χαρά.

Εγώ δεν έβλεπα καθόλου video. Και με κούραζε στο περπάτημα/jogging. Μετά από λίγη ώρα, τα 160 gr φαντάζαν με τούβλο.

Βέβαια, τώρα τελευταία που με έχει πιάσει μία κρίση και κατεβάζω αβέρτα μουσικές, μου τη δίνει λίγο η μικρή χωρητικότητα.

Ελπίζω μόνο το επόμενο nano να μας εκπλήξει. Και να έχει ίδιο μέγεθος και flash μνήμη στα 30 GB. Τότε θα είμαι ευτυχής.

Πάντως μόλις μου φύγει πάλι η φούρια του downloading, θα μου είναι αρκετά τα 8GB. Οπότε ψηφίζω να πάρεις το nano.

Μόνο το 8GB βγαίνει σε μαύρο.

Ποτε λες να βγει το νεο νανο; Δε πιστευω να βγει τωρα συντομα ... :? Αν εχεις ακουσει κατι σχετικα..

Για jogging το θελω και εγω και νομιζω το νανο θα με βολεψει μια χαρα, το αποφασισα.

Αν σε προβληματιζουν τα 8 gb, φαντασου τι περασα με το samsung yp 1gb.

Δεν δινεις σε ενα κατ' εξοχην αναποφασιστο ανθρωπο, μνημη 1 gb και του λες να διαλεξει απο 6, 5 gb τραγουδια.

Ετρωγα ολη τη μερα να αποφασισω τι τραγουδια θα του βαλω και παντα ηθελα καποιο που δεν ειχα βαλει, gd.

Εντιτ: Στο megamarket λεει 4 gb και μαυρο... Παρτους τηλεφωνο να το σιγουρεψεις, black rules..

Καλησπέρα γκάιζ ... να ρωτήσω και εγω κάτι ενδεχομένως χαζό.. Μπορώ να μεταφέρω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο απο το κινητό μου (K750i) στον ψ σαν αρχείο ???

Δεν έχω ακούσει κάτι για καινούριο nano.

Ξέρω ότι υποτίθεται πως όλα τα resources της Apple είχαν πέσει πάνω στο iPhone. Και για αυτό καθυστέρησε και το Leopard. Θεωρητικά, δε νομίζω να είναι σύντομα. Βέβαια για τα Χριστούγεννα κάτι θα πρέπει να βγάλει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Υποψιάζομαι ότι το megamarket λέει μαλακίες, και ο punky όχι

Δεν υπάρχει ρε. Δεν είδες το link στο δικό μου ποστ?

Τσάμπα ασχολήθηκα με την πάρτη σου;

Άντε φύγε τώρα, να βοηθήσουμε καμία αναξιοπαθούσα γκόμενα.

Τι πρόβλημα έχεις εσύ; Και ποιος είναι αυτός ο ψ;

Καλησπέρα γκάιζ ... να ρωτήσω και εγω κάτι ενδεχομένως χαζό.. Μπορώ να μεταφέρω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο απο το κινητό μου (K750i) στον ψ σαν αρχείο ???

μεσω της σουιτας νομιζω πως ναι αν βρεις που το αποθηκευει μεσα στον σκληρο. αμα βρεις το αρχειο ισως και το ανοιξεις μεσα απο την σουιτα ενω εχεις συνδεσει το αλλο κινητο. εικασιες κανω με βαση την λογικη δεν ξερω κιολας.

hello punky ασε... μάλλον ξέχασα το κινητό μου στην δουλειά (ελπίζω να μην το εχασα δλδ.. ) και δεν εχω κα-νε-να τηλέφωνο.. Απλά ρωταω αν την Δευτέρα το ξαναδω το λατρεμένο μου αν γίνεται να περάσω στο πι-σι τις επαφές μου όπως ας πούμε κάνω με τις γαμάτες φωτο μου...

hello punky ασε... μάλλον ξέχασα το κινητό μου στην δουλειά (ελπίζω να μην το εχασα δλδ.. ) και δεν εχω κα-νε-να τηλέφωνο.. Απλά ρωταω αν την Δευτέρα το ξαναδω το λατρεμένο μου αν γίνεται να περάσω στο πι-σι τις επαφές μου όπως ας πούμε κάνω με τις γαμάτες φωτο μου...

αυτο ναι ρε σιγουρα γινετε εγω νομιζα οτι θελεις να το περασεις σε αλλο κινητο.

αυτο ναι ρε σιγουρα γινετε εγω νομιζα οτι θελεις να το περασεις σε αλλο κινητο.

ε καλά μην το ξεφτιλισουμε κιόλας τι με πέρασες bob o μαστορας νομιζεις ειμαι??? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...