Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί λατρεύω ΤΟΣΟ πολύ αυτό το τραγούδι; :|

Για τον ίδιο λόγο που λατρεύεις τα Wonderboy, Kickapoo, Fuck Her Gently, και γενικότερα όλα τα κομμάτια τους.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μήπωζ γιατί ο Τζάκ Μπλακ είναι γλυκός και τρυφερός σαν αρκουδάκι? μ?

άχουτο γούτσου γούτσου!

Δημοσ.
εντάξει ρε manuel, μην τα παίρνεις όλα τόσο κυριολεκτικά. Προφανώς και θέλω να πάω γήπεδο η ομάδα να παίζει χωρίς διαιτησίες και να νικάει

thanks luci

Sorry, είχα τα νεύρα μου με την εικόνα που προβάλλεται από τα ΜΜΕ.

Δημοσ.
>http://www.epanorama.net/circuits/teleinterface.html

Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί πέφτει το DSL μου κάθε φορά που γίνεται έστω και μια μικρή πτώση τάσης και ενώ το router είναι πάνω στο UPS;

Δημοσ.
Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί πέφτει το DSL μου κάθε φορά που γίνεται έστω και μια μικρή πτώση τάσης και ενώ το router είναι πάνω στο UPS;

μια χαρα εισαι, υπαρχουν και χειροτερα!

εμενα που το pc ειναι επανω στο ups, οταν κοβεται το ρευμα σβηνει και το pc!

οταν ομως βγαζω το ups απο τη πριζα (δηλαδη κανω εξομειωση διακοπη ρευματος) το pc συνεχιζει να λειτουργει!

η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα

Δημοσ.

Έχεις και την τηλεφωνική γραμμή συνδεδεμένη στο ups?? περίεργο..

-----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 06 : 09 : 19-----

Btw μήπως κάποιος που ξέρει απο photoshop μπορεί να βοηθήσει..; Προσπαθώ να φτιάξω ένα wallpaper και θέλω να ξεπατικώσω τη νυχτερίδα και μόνο σε αυτό το μέγεθος που είναι.. Πως θα γίνει να βγάλω τα γύρω γύρω..;

Bat.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...