thanocaster Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Γιατί λατρεύω ΤΟΣΟ πολύ αυτό το τραγούδι; :| Για τον ίδιο λόγο που λατρεύεις τα Wonderboy, Kickapoo, Fuck Her Gently, και γενικότερα όλα τα κομμάτια τους.
andreapaog328 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ερώτηση 1 : Η γραμμή του τηλεφώνου απο που παίρνει ρεύμα?
livewire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μήπωζ γιατί ο Τζάκ Μπλακ είναι γλυκός και τρυφερός σαν αρκουδάκι? μ?
parsifal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ερώτηση 1 : Η γραμμή του τηλεφώνου απο που παίρνει ρεύμα? >http://www.epanorama.net/circuits/teleinterface.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μήπωζ γιατί ο Τζάκ Μπλακ είναι γλυκός και τρυφερός σαν αρκουδάκι? μ? άχουτο γούτσου γούτσου!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 εντάξει ρε manuel, μην τα παίρνεις όλα τόσο κυριολεκτικά. Προφανώς και θέλω να πάω γήπεδο η ομάδα να παίζει χωρίς διαιτησίες και να νικάει thanks luci Sorry, είχα τα νεύρα μου με την εικόνα που προβάλλεται από τα ΜΜΕ.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 >http://www.epanorama.net/circuits/teleinterface.html Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί πέφτει το DSL μου κάθε φορά που γίνεται έστω και μια μικρή πτώση τάσης και ενώ το router είναι πάνω στο UPS;
aledjo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί πέφτει το DSL μου κάθε φορά που γίνεται έστω και μια μικρή πτώση τάσης και ενώ το router είναι πάνω στο UPS; μια χαρα εισαι, υπαρχουν και χειροτερα! εμενα που το pc ειναι επανω στο ups, οταν κοβεται το ρευμα σβηνει και το pc! οταν ομως βγαζω το ups απο τη πριζα (δηλαδη κανω εξομειωση διακοπη ρευματος) το pc συνεχιζει να λειτουργει! η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
Freakster Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί πέφτει το DSL μου κάθε φορά που γίνεται έστω και μια μικρή πτώση τάσης και ενώ το router είναι πάνω στο UPS; Έχεις και την τηλεφωνική γραμμή συνδεδεμένη στο ups?? περίεργο.. -----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 06 : 09 : 19----- Btw μήπως κάποιος που ξέρει απο photoshop μπορεί να βοηθήσει..; Προσπαθώ να φτιάξω ένα wallpaper και θέλω να ξεπατικώσω τη νυχτερίδα και μόνο σε αυτό το μέγεθος που είναι.. Πως θα γίνει να βγάλω τα γύρω γύρω..;
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Παρσιφαλίδη άρχισες εκ νέου τις αναδρομές στο παρελθόν;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.