Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαιρετώ σας από τη τσατσο-λάρισα, πήγα γήπεδο, με έσπρωξε (λίγο βρε) η διαιτησία, νίκησα. 4-3. Τελευταία φορά που πήγα νίκησα παοκ με 4-3. Διαιτησία. Για το καλό του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να ξαναπάω γήπεδο. Για το καλό της Αελ πρέπει.

τέλος πάντων, ένα άσχετο πριν πέσω για υπνάρα

όταν ηχογραφώ τραγουδάκι σε μαγαζί και κλασσικά ακούγεται ψιλοάθλια με τη φασαρία αλλά αν προσέξεις βγάζεις άκρη, τι δυνατότητες βελτιώσης έχει το αρχείο ήχου από καθάρισμα θορύβου κτλ. Όχι για ακρόαση φυσικά, αλλά για πιο αναγνωρίσιμο αν το ακούσει κάποιος να μπορεί να ακούσει ποιο είναι

ευχαριστώ για την προσοχή σας (σόρυ από πιθανούς ΟΦΗτζήδες)

γκτουπ στο κρεβάτ'

Δημοσ.

όταν ηχογραφώ τραγουδάκι σε μαγαζί και κλασσικά ακούγεται ψιλοάθλια με τη φασαρία αλλά αν προσέξεις βγάζεις άκρη, τι δυνατότητες βελτιώσης έχει το αρχείο ήχου από καθάρισμα θορύβου κτλ. Όχι για ακρόαση φυσικά, αλλά για πιο αναγνωρίσιμο αν το ακούσει κάποιος να μπορεί να ακούσει ποιο είναι'

Καλές, adobe audition.

Δημοσ.

soturin

Δίκαια κερδίσατε αλλά διαιτησία ήταν αυτή;;;;

ΤΕΤΟΙΟ γκολ βρήκε κ ακύρωσε ο βλάκας ο επόπτης...:Ρ

Πικραμένος Οφιτζής..:ρ

Δημοσ.
Sorry ThReSh. Το μάτι μου έχει εκπαιδευτεί από τα posts του washcloud, να αγνοεί τα double quotes...
Batting_Practice_with_Bertie_by_onesixone.gif

...όχι για τίποτ' άλλο, αλλά να, είναι κάπως να πεις να σερφάρεις σ' ένα θρεντ που δεν το πολυ-τιμάς κι όλας, και ν' ανακαλύπτεις ότι εκεί σε κουτσομπολεύουνε

...άσε δε που μετά αρχίζει να σε τρώει και να λες "καλά ρε μπηπ, μπαίνω και με τη μία βλέπω σχόλια για πάρτη μου, δηλαδή τί παίζει να έχει παιχτεί μέρες και βδομάδες πιο πίσω ; ! " ...κι αρχίζει να σε τρώει μήπως και να την ψάξεις για πιο πριν

...κι όταν στο καπάκι κοιτάς τον αριθμό των συνολικών ποστ, αισθάνεσαι τα γόνατά σου να κόβονται...

...κάπως "έτσι" πρέπει να φτιάχνονται οι insomniacs ε ;:P

Δημοσ.
χαιρετώ σας από τη τσατσο-λάρισα, πήγα γήπεδο, με έσπρωξε (λίγο βρε) η διαιτησία, νίκησα. 4-3. Τελευταία φορά που πήγα νίκησα παοκ με 4-3. Διαιτησία. Για το καλό του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να ξαναπάω γήπεδο. Για το καλό της Αελ πρέπει.

Τελικά πρέπει η κρίση μου να επηρεάζεται αρκετά από το φανατισμό μου. Γιατί δεν μπορεί να χωνέψει το μυαλό μου ότι σ' ένα παιχνίδι που χάναμε συνεχώς και ο διαιτητής δεν άφηνε να γίνει παιχνίδι (πρόσθεσαν μάλιστα τα συμβολικά 5 λεπτά καθυστερήσεων που δίνονται σε όλα τα παιχνίδια της Ελλάδας όταν έχουμε τραυματισμούς, άσχετα αν κράτησαν 5 ή 15 λεπτά), σφύριζε συνεχώς, ήταν πολύ ανεκτικός με τους αντιπάλους (αν και του αναγνωρίζω ότι έβγαλε και κάποιες κίτρινες για τις καθυστερήσεις) και γενικώς μας οδηγούσε σε σίγουρη ήττα με τον τρόπο του, τελικά βγήκαμε και ευνοημένοι από πάνω.

Αν το σκορ είχε μείνει στο 2-3 πάντως, πιστεύω ότι η συζήτηση θα ήταν (δίκαια) για το πως αδικήθηκε η ΑΕΛ (με το πέναλτι που δε δόθηκε και με το β' ημίχρονο που δεν έγινε ποτέ). Τώρα επειδή κερδίσαμε, όλα καλά με τα δικά μας θέματα, κοιτάμε μόνο τις αδικίες του ηττημένου, μέχρι που ο άλλος βγήκε και είπε ότι πληρώνουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τι να πω...

soturin, η ΑΕΛ έχει ανάγκη να κερδίζει παίζοντας, όχι με διαιτησίες. Άρα αν είναι για το καλό της ΑΕΛ, μην έρχεσαι στο γήπεδο (αν τέλος πάντων πιστεύεις στις κατάρες αυτές. Εγώ πάντως όχι). Βλέπε και δηλώσεις Πηλαδάκη - Νταμπίζα (καθώς και συζητήσεις που διαβάζω στα φόρουμς).

ΟΦΗτζήδες, sorry, αλλά όταν οι παίχτες σας φέρονται έτσι στον αγωνιστικό χώρο (και εννοώ τα θέατρα, τις καθυστερήσεις και τις διαμαρτυρίες), δε μπορώ να αισθανθώ συμπάθεια για το ότι αδικηθήκατε (γιατί προφανώς έχετε αδικηθεί και εσείς).

Δημοσ.

εντάξει ρε manuel, μην τα παίρνεις όλα τόσο κυριολεκτικά. Προφανώς και θέλω να πάω γήπεδο η ομάδα να παίζει χωρίς διαιτησίες και να νικάει

thanks luci

Δημοσ.

παιδια παιδια ακουστε να γελασετε!

ειμαι με τη παρεα μου για καφε, εκει που καθομασταν βλεπω στον απεναντι δρομο μια θεογκομενα και λεω ασυναισθητα

"ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ!"

ολοι σταματησανε και με κοιταζανε σαν χαζοι.... νομιζανε οτι μιλαγα για υπολογιστες.

ΟΤΑΝ καταλαβανε αυτοι και γω το γιατι και πως το ειπα κλαιγαμε απο τα γελια!

εγω το ειπα χωρις να καταλαβω γιατι το ειπα... ετσι απο συνηθεια της δουλειας μαλλον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...