Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lol

Όχι παλεύω τόση ώρα.. και τελικά έπιασα να ασχοληθώ με έναν άλλο..

Με το δικό του καλώδιο το βάζω αλλα στο front..

Τωρα θα δω και πίσω.. αει να δούμε..

Στο front πάντως μου αναγνωρίζει κανονικά πάντως τον άλλο..

-----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 02 : 41 : 13-----

Ολα οκ απο πίσω.. :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

E, φυσικά.

Από πίσω όλα δουλέυουν απροβλημάτιστα...

Μπορεί να μην βολεύει πολύ, επειδή χρειάζεται καμμιά φορά να σκύψεις να να φτάσει, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει σίγουρα...

:P

Δημοσ.

με εναν χρηστη τα XP SP3 αρνουνται να μου κανουν αυτοματα login οταν ξεκιναει ο υπολογιστης.εχει κανενας ιδεα που ρυθμιζεται αυτο;

Δημοσ.
με εναν χρηστη τα XP SP3 αρνουνται να μου κανουν αυτοματα login οταν ξεκιναει ο υπολογιστης.εχει κανενας ιδεα που ρυθμιζεται αυτο;

Αν θυμάμαι καλά, διορθώνεται σβήνοντας ένα account που δημιουργεί η εγκατάσταση του .NET framework. Δε γνωρίζω όμως κατά πόσον αυτό μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα...

Δημοσ.
Mηπως το Pc σου πηρε τον ελεγχο; http://www.acm.uiuc.edu/siggraph/eoh_projects/eoh2002.html ;)

xaxa οχι φυσικα.πρεπει να προσπαθησει ακομα ο μικρος μπασταρδακος για να παρει τον ελεγχο

Αν θυμάμαι καλά, διορθώνεται σβήνοντας ένα account που δημιουργεί η εγκατάσταση του .NET framework. Δε γνωρίζω όμως κατά πόσον αυτό μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα...

ο ευτυχισμενος πελατης μου,το πορτοφολι μου,κι εγω,σας ευχαριστουμε...τον απενεργοποιησα κι ολα ενταξει

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί δεν κοιτάς πότε τα "" που βάζω σε μια λέξη? :ο

προφανώς δεν το θεώρησα spam από χρήστη...

whois coolgus btw? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...