klainmaingr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Lol Όχι παλεύω τόση ώρα.. και τελικά έπιασα να ασχοληθώ με έναν άλλο.. Με το δικό του καλώδιο το βάζω αλλα στο front.. Τωρα θα δω και πίσω.. αει να δούμε.. Στο front πάντως μου αναγνωρίζει κανονικά πάντως τον άλλο.. -----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 02 : 41 : 13----- Ολα οκ απο πίσω..
klainmaingr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ε.. 'ντάξει η αλήθεια είναι οτι ζορίστηκα λίγο επειδή ήταν στενά εκει κάτω αλλα τελικά μπορεσα να το βάλω...
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 E, φυσικά. Από πίσω όλα δουλέυουν απροβλημάτιστα... Μπορεί να μην βολεύει πολύ, επειδή χρειάζεται καμμιά φορά να σκύψεις να να φτάσει, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει σίγουρα...
poscaman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 με εναν χρηστη τα XP SP3 αρνουνται να μου κανουν αυτοματα login οταν ξεκιναει ο υπολογιστης.εχει κανενας ιδεα που ρυθμιζεται αυτο;
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Mηπως το Pc σου πηρε τον ελεγχο; http://www.acm.uiuc.edu/siggraph/eoh_projects/eoh2002.html
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 με εναν χρηστη τα XP SP3 αρνουνται να μου κανουν αυτοματα login οταν ξεκιναει ο υπολογιστης.εχει κανενας ιδεα που ρυθμιζεται αυτο; Αν θυμάμαι καλά, διορθώνεται σβήνοντας ένα account που δημιουργεί η εγκατάσταση του .NET framework. Δε γνωρίζω όμως κατά πόσον αυτό μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα...
poscaman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Mηπως το Pc σου πηρε τον ελεγχο; http://www.acm.uiuc.edu/siggraph/eoh_projects/eoh2002.html xaxa οχι φυσικα.πρεπει να προσπαθησει ακομα ο μικρος μπασταρδακος για να παρει τον ελεγχο Αν θυμάμαι καλά, διορθώνεται σβήνοντας ένα account που δημιουργεί η εγκατάσταση του .NET framework. Δε γνωρίζω όμως κατά πόσον αυτό μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα... ο ευτυχισμενος πελατης μου,το πορτοφολι μου,κι εγω,σας ευχαριστουμε...τον απενεργοποιησα κι ολα ενταξει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 έπεσε "spam" στο section των ειδήσεων ή μου φαίνεται?
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δεν έπεσε spam, μάλλον νέος αυτοματισμός του forum software είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 γιατί δεν κοιτάς πότε τα "" που βάζω σε μια λέξη? :ο προφανώς δεν το θεώρησα spam από χρήστη... whois coolgus btw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.