Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πάρσιφαλ είναι ο άνθρωπος που στη μικρασιατική καταστροφή θα ρωτούσε πάνω στο βαπόρι "να σου πω ρε Μαρία, το θερμοσίφωνα τον κλείσαμε;".

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο πάρσιφαλ είναι ο άνθρωπος που στη μικρασιατική καταστροφή θα ρωτούσε πάνω στο βαπόρι "να σου πω ρε Μαρία, το θερμοσίφωνα τον κλείσαμε;".

Υπάρχει λόγος που το ρωτάω, think deeper...

Δημοσ.

Αλέτζο, την επόμενη φορά που θα πας, πες της ότι τα μάτια της είναι σαν το φεγγάρι που κόβει βόλτες. Είναι από τα χαηλαητ που άκουσα στην τετραετή καριέρα μου ωσάν σερβιτόρα και μάλιστα από 40άρη τσοπερά.

Αυτό, και το ότι "στα μαύρα μου τα ντύματα ο θάνατος χορεύει και μέσα από τα μάτια μου μια χρυσαλίδα βγαίνει" ως κλείσιμο στο ποίημα που μου έγραψαν. (Μεγάλη επιτυχία)

Δημοσ.
aledjo, ελπίζω το "Αλέξης" να είναι από το "Αλέξιος" και όχι από το "Αλέξανδρος"...

Εγώ πάλι ελπίζω να είναι από το Αλέξανδρος... Αλέξιος είμαι εγώ για...

Δημοσ.
aledjo, ελπίζω το "Αλέξης" να είναι από το "Αλέξιος" και όχι από το "Αλέξανδρος"...

εχεις δικιο που το λες, λεγομαι Αλεξιος

το σωστο ειναι:

Αλέξιος = Αλεξης (17 μαρτιου)

Αλεξανδρος = Αλέκος (30 Αυγουστου)

Δημοσ.
Αν είσαι Καβάλα το επόμενο Σ/Κ που θα ταξιδέψω προς Ξάνθη (and beyond!), να το παίξουμε. No prob...

Εννοείται!

εχεις δικιο που το λες, λεγομαι Αλεξιος

το σωστο ειναι:

Αλέξιος = Αλεξης (17 μαρτιου)

Αλεξανδρος = Αλέκος (30 Αυγουστου)

ΦΤΟΥ!!! Έχασα!

Δημοσ.
ΦΤΟΥ!!! Έχασα!

And Al(έξανδρος) Bundy wins again. Damn, parsif-Al still hot! :-D

(τσαμπα υπομονη :P )

Είδες, δεν ήταν δύσκολο!

Δημοσ.

Αν και είναι οκ με το opacity τους τα πλαισιάκια ίσως το γρασίδι ως φόντο παραμένει κουραστικό φορ δη αϊ. Υπόθεση κάνω για πιο παρατεταμένη περιήγηση στο site, διυλίζω κόνωπα εδώ που τα λέμε.

Δεν θέλω να προσβάλλω το San Andreas αλλά σηκώνει δικό του site για τον Παοκ? Αν και γεωγραφικώς όλοι παόκια πρέπει να ναι εκεί

τώρα έγω σκέφτομαι ότι σε είχα για γαύρο και χαόνομαι... μη μας μπερδεύεις βραδυάτικα ω ρε αδερφε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...