Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ο πάρσιφαλ είναι ο άνθρωπος που στη μικρασιατική καταστροφή θα ρωτούσε πάνω στο βαπόρι "να σου πω ρε Μαρία, το θερμοσίφωνα τον κλείσαμε;".
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ο πάρσιφαλ είναι ο άνθρωπος που στη μικρασιατική καταστροφή θα ρωτούσε πάνω στο βαπόρι "να σου πω ρε Μαρία, το θερμοσίφωνα τον κλείσαμε;". Υπάρχει λόγος που το ρωτάω, think deeper...
Garnele Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αλέτζο, την επόμενη φορά που θα πας, πες της ότι τα μάτια της είναι σαν το φεγγάρι που κόβει βόλτες. Είναι από τα χαηλαητ που άκουσα στην τετραετή καριέρα μου ωσάν σερβιτόρα και μάλιστα από 40άρη τσοπερά. Αυτό, και το ότι "στα μαύρα μου τα ντύματα ο θάνατος χορεύει και μέσα από τα μάτια μου μια χρυσαλίδα βγαίνει" ως κλείσιμο στο ποίημα που μου έγραψαν. (Μεγάλη επιτυχία)
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 aledjo, ελπίζω το "Αλέξης" να είναι από το "Αλέξιος" και όχι από το "Αλέξανδρος"... Εγώ πάλι ελπίζω να είναι από το Αλέξανδρος... Αλέξιος είμαι εγώ για...
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ε, και ντο να φτάμε πουλόπο μου; Ένας απ' τους δυό μας θα ξενερουά...
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αν είσαι Καβάλα το επόμενο Σ/Κ που θα ταξιδέψω προς Ξάνθη (and beyond!), να το παίξουμε. No prob...
aledjo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 aledjo, ελπίζω το "Αλέξης" να είναι από το "Αλέξιος" και όχι από το "Αλέξανδρος"... εχεις δικιο που το λες, λεγομαι Αλεξιος το σωστο ειναι: Αλέξιος = Αλεξης (17 μαρτιου) Αλεξανδρος = Αλέκος (30 Αυγουστου)
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αν είσαι Καβάλα το επόμενο Σ/Κ που θα ταξιδέψω προς Ξάνθη (and beyond!), να το παίξουμε. No prob... Εννοείται! εχεις δικιο που το λες, λεγομαι Αλεξιος το σωστο ειναι: Αλέξιος = Αλεξης (17 μαρτιου) Αλεξανδρος = Αλέκος (30 Αυγουστου) ΦΤΟΥ!!! Έχασα!
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ΦΤΟΥ!!! Έχασα! And Al(έξανδρος) Bundy wins again. Damn, parsif-Al still hot! (τσαμπα υπομονη ) Είδες, δεν ήταν δύσκολο!
aledjo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 17 Μαρτιου = Ο Ανθρωπος του Θεου... αυτο ποτε δε το καταλαβα http://www.eortologio.gr/data/bios.php/?id=84
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν... για πείτε γνώμες! Πως σας φαίνεται; -----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 02 : 09 : 25----- Κόσμο βλέπω... σχόλια όχι!!! Ανησυχώ!
soturin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αν και είναι οκ με το opacity τους τα πλαισιάκια ίσως το γρασίδι ως φόντο παραμένει κουραστικό φορ δη αϊ. Υπόθεση κάνω για πιο παρατεταμένη περιήγηση στο site, διυλίζω κόνωπα εδώ που τα λέμε. Δεν θέλω να προσβάλλω το San Andreas αλλά σηκώνει δικό του site για τον Παοκ? Αν και γεωγραφικώς όλοι παόκια πρέπει να ναι εκεί τώρα έγω σκέφτομαι ότι σε είχα για γαύρο και χαόνομαι... μη μας μπερδεύεις βραδυάτικα ω ρε αδερφε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.