Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 1. Go to: http://images.google.com 2. Type in "0119174" 3. ????? 4. PROFIT!
lbch Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 1. Go to: http://images.google.com2. Type in "0119174" 3. ????? 4. PROFIT! εμένα προσωπικά δε μου βγάζει τίποτα, κάτι για ένα έργο με το michael daglas "the game",αρχικά το έγραψα στο gr που αυτό χρησιμοποιώ μετά λέω κάτσε μήπως παίζει ρόλο και το έβαλα στο αγγλικό, πάλι τα ίδια όμως.
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 εμένα προσωπικά δε μου βγάζει τίποτα, κάτι για ένα έργο με το michael daglas "the game",αρχικά το έγραψα στο gr που αυτό χρησιμοποιώ μετά λέω κάτσε μήπως παίζει ρόλο και το έβαλα στο αγγλικό, πάλι τα ίδια όμως.
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 1. 0119174 When searched for on the search engine google.com the results cause one to lose The Game (second definition). The game is lost when reading the first hit. The title of the movie found by the search is "The Game", reading this title causes a person to think of the game thus causing the reader to lose the game. A: "Hey search for 0119174 on google" B: "Ok, this couldn't possibly cause me to lose the game." Seconds Later B: "Once again I have been proven false."
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Mmmmm, I love the smell of psychedelia in the evening...
aledjo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Αν θέλετε να μας πείτε για το πως σας έκατσε ένα φίνο γκομενάκι τις προάλλες -μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ. Λοιπον θελω να μοιραστω τη χθεσινη μου "περιπετεια" που εχει πολυ γελιο. κουρασμενος απο τη δουλεια περνω τηλεφωνο εναν φιλο μου και του προτεινω να παμε για πιτσα χατ. οκ και ξεκιναμε. παμε στο γνωστο σημειο που πηγαινουμε αραια και που. παμε καθομαστε και εντοπιζω μια σερβιτορα η οποια ειναι ομορφη καπου στα 25-26 και την ειχαμε ξαναπετυχει και αλλες φορες και μας εδειχνε χαβαλε τυπος κτλ κτλ ερχεται λοιπον και μας θυμοτανε. μας χαιρεταει και πιανουμε λιγο κουβεντα. εχθες ομως με ειχε πιασει η "λαλακια" για "λαλακιες" και καγκουριες. επεσε στη περιπτωση το "θυμα" και αστειευομασταν μεταξυ μας με διαφορα θεματα. ενω την κοιταζα με το πονηρο βλεμα αυτη αναριωτιοταν αν οντως τη κοιταω πονηρα η οχι. μετα απο 2-3 επιστεψεις που εκανε στο τραπεζι μας και λοξες ματιες που εριχνε απο μακρια, ερχεται η κριση ωρα για κεινη. περναει απο διπλα μου, τη σταματω και ακολουθει ο εξης διαλογος: εγω - το ονομα σου δε μου το ειπες (χαμογελαστος) εκεινη - (μου δειχνει το ταμπελακι που εχει στη μπλουζα της, στο 8υzi της) δε το ειδες? εγω - (ηρθε η κορυφαια στιγμη για μενα) φυσικα και οχι (απολυτος σοβαρος και θιγμενος) εγω οταν μιλαω σε καποια τη κοιταω στα ματια, δε κοιταω πουθενα αλλου, δεν εχω κανεναν λογο να σε κοιταξω εκει (δειχνοτας με τα ματια μου τα ** της). εκεινη - (εμεινε ακινητη για λιγο και πηγε να φυγει χωρις να πει τιποτα) εγω - (τη σταματαω) θα επρεπε να χαιρεσαι γι'αυτο που σου ειπα, δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι... εκεινη - (εφυγε σαν βρεμενη γατα και αλλαξε 15 χρωματα) δε ξαναηρθε κοντα, καθοταν σαν χαζη απο μακρια και κοιταζε. (ημουν σιγουρος οτι αναριωτιοταν αν βρεθηκε ο τελειος αντρας) στο τελος που ηταν να φυγουμε, ερχεται για να πληρωσουμε και λεω - Αλεξης! - Εφη. - Μ'αρεσεις..... αλλα μου τα χαλασες πριν... - - την επομενη φορα ισως η περιληψη ειναι οτι βρεθηκε ενας "αλητης", σαν λετσος ντυμενος, ολο χαβαλε και μες τη τρελη χαρα να μαλακιζεται με τον φιλο του, να γουσταρει το χαβαλε η γκομενα, να ερχεται στη παρεα μας για να μαλακιστει και αυτη αλλα πηγε να μου τη βγει να δειξει οτι ειναι διθεν.... και γω ενας απο τους πολλους. ξαφνικα ολα γυρισαν τουμπα και ο αλητης εγινε ΚΥΡΙΟΣ και τζετλεμαν με τροπους και εγωισμο. ειμαι σιγουρος οτι η γκομενα ακομα αναρωτιεται: ο "αλητης" που το παιζει κυριος ή ο κυριος που το παιζει "αλητης"?
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 "Πρωτοπόρος στην υπογεννητικότητα πανευρωπαϊκά η Ελλάδα..."
Absinthe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δε θελω να στη χαλασω, αλλα το πιθανοτερο οταν φυγατε, αυτη θα σκεφτηκε "ρε τους μ@λ@κες, ενα ευρω μπουρμπουαρ μου αφησαν μονο....και ο αλλος μου το επαιζε και ζεν πριεμε..τρομαρα του...αληθεια, πως ειπε πως τον λεγανε?" "Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 aledjo δεν πειράζει man, καλά τα πήγεc...
soturin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 speechless πέρασες το βάπτισμα του insomnia, ιστορία aledjo με ανατροπές
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 aledjo, ελπίζω το "Αλέξης" να είναι από το "Αλέξιος" και όχι από το "Αλέξανδρος"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.