Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ποιο λογο το thread μου (Kλειδωνει στους 43 για το επομενο 10ημερο!)

ενσωματωθηκε εδω μεσα? Νομιζω οτι δεν ειναι καθολου σωστο. Γιατι αυτο και οχι αλλα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Λοιπόν, αυτό το τόπικ είναι για να γράφετε αυτά που δν αξίζουν να έχουν δικό τους θρεντ.

Αυτό περιλαμβάνει περίπου το 98% της ανθρώπινης εγκεφαλικής δραστηριότητας. Οπότε αν είστε στη δουλειά και βαριέστε -μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ. Αν θέλετε να μας πείτε για το πως σας έκατσε ένα φίνο γκομενάκι τις προάλλες -μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ. Αν πάλι θέλετε να ρωτήσετε αν έχετε ινσόμνιακς συμφοιτητές -μαντέψτε! μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ.

Οποιοδήποτε άλλο θρεντ που θεωρείται σπαμ θα κλειδώνεται, εδώ λέτε ότι θέλετε κόσμια και με λίγη ρέγουλα. Μην ποστάρετε μόνο επειδή μπορείτε.

Το σύνθημά μας είναι "μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ".

Φαντάζομαι για αυτό.

Αν δεν ειναι σημαντικο thread το οτι για πρωτη φορα απ το 1897(oποτε τηρουνται στοιχεια) εχουμε 43οC δυο φορες μεσα σ ενα μηνα, τοτε παω πασο(ή μαλλον παραιτουμαι).

Παντως εριξα μια ματια στα υπολοιπα threads και τα περισσοτερα ειναι λιγοτερο σημαντικα ή εντελως ασημαντα.

ξεπερασατε κατι ξιπασμενα κοριτσακια ρε...

είπαμε,ειμαστε στο official offtopic αλλα το κανατε "βγαλτε-τες-εξω-να-τις-μετρησουμε"

θα τσακωνεστε για πολυ ακομα (εστω και "φιλικα") για το ποιος εχει τελικα την χρυση καρτα pokemon για το game boy color?

ωριμαστε...

για το ποιος εχει τελικα την χρυση καρτα pokemon για το game boy color?

πω τι μου θυμησες...ακομα τα εχω μεσα σε ενα συρταρι...με τι πραγματα ενθουσιαζομασταν ομως..

Αν καποιος ξερει απο creative, μπορει να μου πει αν εχει προσθηκη ratings στα τραγουδια το zen vision m?

Είμαι στο ψαξιμο για mp3 και εγω και το rating παιζει μεγαλο ρολο στο πως ακουω τη μουσικη... ;)

Και κάτι άλλο, για χρήση του ipod είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του itunes? Για τη διαχείριση σίγουρα όχι, αλλά θέλει τπτ drivers και τετοια;

E, όχι δεν θέλει drivers το ipod. To βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο. Αλλά θα χρειαστείς μια εφαρμογή να περνάς τα τραγούδια. Είτε το iTunes είτε το monkey.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...