alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ρε γαμώτο... να πάρω laptop;;; Φθηνό θα είναι και δεν το χρειάζομαι αλλά με έχει πιάσει τώρα.
Garnele Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Να πάρεις. Εμένα τελευταία με έχει πιάσει να πάω ταξιδάκι στη Μόσχα.
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Να πας! (ευχαριστώ και ανταποδίδω όπως βλέπεις)
Lomar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 garnele να πας btw μόλις την κυριακή γύρισα απο ρουμανία άλλος κόσμος το πρώην ανατολικό μπλόκ. και πολύ πιο ευρώπη απο την ελλάδα, όσο ήμουν εκεί σπάνιο να νοιώσω περίεργα ή να μου φανεί οτι κινδυνεύω. ελλάδα ο τρόμος ο ίδιος, στο σταθμό κατέβαιναν παόκια και γινόταν ψιλο της πόρνης.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Για κανε ενα ταξιδακι Βουλγαρια να δω τι θα λες...
soturin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 @thresh (αν διαβάζει) ρε μαν, στο onemanga πέμπτη βράδυ δεν βγαίνουν τα bleach naruto?
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 garnele να πας btw μόλις την κυριακή γύρισα απο ρουμανία άλλος κόσμος το πρώην ανατολικό μπλόκ. και πολύ πιο ευρώπη απο την ελλάδα, όσο ήμουν εκεί σπάνιο να νοιώσω περίεργα ή να μου φανεί οτι κινδυνεύω. ελλάδα ο τρόμος ο ίδιος, στο σταθμό κατέβαιναν παόκια και γινόταν ψιλο της πόρνης. Πλακίτσα ε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 @thresh (αν διαβάζει)ρε μαν, στο onemanga πέμπτη βράδυ δεν βγαίνουν τα bleach naruto? στο onemanga βγαίνουν αφού έχουν γίνει scanlated, άρα Παρασκευή και μετά...
soturin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 εντάξει βγήκαν αυτά, το one piece τώρα -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 12 : 48 : 35----- τραγικά καθυστερημένη προπαγάνδα: 3-4 Οκτώβρη, 3ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Βόλου http://antiratsistikovolou.blogspot.com/
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Για κανε ενα ταξιδακι Βουλγαρια να δω τι θα λες... ΑΝ και ΟΤΑΝ και ΟΠΩΣ γυρίσει.. 1)Η τελλάς θέλει πάνω απο ένα μήνα για να ενεργοποιήσει μια ρημαδογραμμή και σε φάσεις η εξυπηρέτηση πελατών ξεπερνάει τα 20λεπτα σε χρόνο αναμονής. γτπ απλά.. 2)Μόνο εγώ θεωρώ οτι το χαρτί υγείας είναι πρωτόγoνο; Καλή όρεξη
wizzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Κάπου το είδα και είπα να το postάρω: "Fact: A woman can guide a 1.5" diameter penis into an inch diameter vagina in pitch dark without looking, but cannot park a 6ft long car in a 7ft long parking space in daylight!" Αν υπερβαίνω τα εσκαμμένα, ας το πάρει ο διάολος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.