Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 μια βδομάδα χωρίς μελανιασμένο μέτωπο (facepalm)? ZOMG!
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 τι σημαίνει ZOMG? εντιτ: άκυρο το βρηκα Αυτό που έχει ο τζεησον ρέθυμνο,είναι κολλητικό???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 τι σημαίνει ZOMG? εντιτ: άκυρο το βρηκα ouch...
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ouch... θέλω να πιστεύω ότι καταλάβατε πως δεν ήταν σύμπτωση άλλο... θέλω parteneur στο προ!!!!!!!!
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πλακα εκανε το παιδι ρε! soturin μην δινεις σημασια, δεν ξερουν αυτοι απο προηγμενο χιουμορ... edit: προλαβες να δικαιολογηθεις...
qqwwee Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 τι σημαίνει ZOMG? εντιτ: άκυρο το βρηκα φιρι φιρι το πας να φας και συ ban
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 φιρι φιρι το πας να φας και συ ban ZOMG! το μεγαλύτερο κάρφωμα του κόσμου ο αθεόφοβος!! (για να είμαστε σίγουροι ας περιμένουμε ένα ip check από τους μάγους) edit: παίζει να φαγα και τεράστιο fail, είμαι από ύπνο να με συγχωράτε
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Κάνω κάτι να φάω και κάθομαι να δω τον γαύρο με την Ντισνεϊλαντ
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 edit: παίζει να φαγα και τεράστιο fail, είμαι από ύπνο να με συγχωράτε Aν κρινω απο την ημερομηνια εγγραφης, μαλλον το εφαγες///
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Το οτι δεν υπαρχει ουτε ενα ορθογραφικο, ενω συγχρονως κανει και ριμα που το βαζεις? (καλα οχι και πολυ ριμα, αλλα για τα γνωστα δεδομενα θα ηταν εντυπωσιακο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 yeap είχε φάει μέσα στον Αύγουστο καλά έκανε και το υποψιάστηκε ο soturin
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 okie.. σσστ (πεταω ερωτηση παγιδα). qqwwee εχεις εφεση στις 13χρονες? Αν οχι σου δινω το δικαιωμα να μου ριξεις δημοσιο μπινελικι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.