klainmaingr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό;Η gpu έχει τους τελε drivers; Εχω βγάλει και έχω βάλει το βύσμα απο τα ηχεία 5 φορές αλλα τίποτα.. έχω δοκιμάσει και όλες τις τρύπες.. klainmaingr Mάλλον με αυτό θα βρεις υγεία. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω πάραυτα total commander.- Ευχαριστώ επίσης, ελπίζω να λειτουργήσει το Νο1 to begin with... Αν και δεν έχω την καλύτερη άποψη για το tc γι αυτή τη δουλειά μάλλον θα είναι μια ομορφιά.. όντως.. edit: unlocker failed δυστυχώς... :\ για να δούμε tc.. edit2: Tc failed as well... Ούτε rename .. :|
wizzy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 klaimanigr, δοκίμασε να το κάνεις μέσα από cmd. Αν γνωρίζεις τα βασικά περί dir, cd και del θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά. Προσοχή! με τον τρόπο που σου προτείνω τα αρχεία/φάκελοι σβήνονται οριστικά, δεν κάνουν στάση στο recycle bin.
klainmaingr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 klaimanigr, δοκίμασε να το κάνεις μέσα από cmd. Αν γνωρίζεις τα βασικά περί dir, cd και del θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά. Προσοχή! με τον τρόπο που σου προτείνω τα αρχεία/φάκελοι σβήνονται οριστικά, δεν κάνουν στάση στο recycle bin. Απο τα πρώτα πράγματα που έκανα.. Υ/Ν ... Υ Όλα καλά.. Αλλα ο φάκελος παραμένει εκεί :\
wizzy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 χμμμμμμμμμ, μαλακία........... Τουλάχιστον, όσες φορές το δοκίμασα, δούλεψε μια χαρά. Μήπως παίζει κάτι άλλο και θα ήταν καλύτερα να ανοίξεις θέμα στην κατηγορία Windows;
antonl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό (δεν το χω χρησιμοποιήσει). Είναι shareware αλλά ελπίζω να σ' αφήνει να ολοκληρώσεις τη διαγραφή.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 perpendicular bisector ευχαριστώ 50% Έπιασα καλά είναι :ρ ευχαρ
Harkon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 αναρωτιέμαι τί ποσοστό τόπικς "γλυτώνει" το λουκέτο στο μπλα-μπλα. κυρίως σε όσα εκτείνονται άνω των 5 σελίδων... πολλά φλέιμς ρε παιδιά.. ηρεμία λίγο..
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 1. Πέντε σελίδες με τη default ρύθμιση ή με 40posts/σελίδα; 2. Πόσο μεγάλο θέλεις να είναι το στατιστικό δείγμα; 3. Να βγάλω εγώ το ποσοστό ή θα το κάνεις εσύ;
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Έτοιμος ο Παρσιφαλίδης... ψοφάει για καταμέτρηση. -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 08 : 49 : 28----- Ο Jason Ρέθυμνο απλά μας ενοχλούσε ή έκανε και τίποτα άλλο;
Lomar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 @parsifal 1 -> 2 στατιστικές, μια για την κάθε περίπτωση 2 -> ολόκληρος ο πληθυσμός 3 -> καλύτερα εσύ ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα, σίγουρα θα παρατηρηθεί κάποιο pattern μέσα στο χάος το οποίο θα οδηγήσει στη δημιουργία μαθηματικού μοντέλου, για το οποίο θα σχεδιαστεί ενας νέος αλγόριθμος ο οποίος τελικά θα ενσωματωθεί σε κάποιο script στο server του φόρουμ προκειμένου να αυτοματοποιηθούν τα locks στα thread και να απολυθούν οι μοντς
Harkon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 1. Default 2. Όσο θες εσύ, δεν παρεξηγάω 3. Be my guest
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ο Jason Ρέθυμνο απλά μας ενοχλούσε ή έκανε και τίποτα άλλο; Ε 4 μέρες για το σπαμ και άλλες 3 μέχρι να τελειοποιήσει το search στο Google. Τα δεινά της εκπαίδευσης.
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ε 4 μέρες για το σπαμ και άλλες 3 μέχρι να τελειοποιήσει το search στο Google.Τα δεινά της εκπαίδευσης. Σαν τον στρατό έχουμε γίνει που εν καιρό ειρήνης δικαιολογεί 2% απώλειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.