poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξερω... Σειρα μου. Πως βάζεις 4 ελεφαντες σε ενα πολο; ευκολο ρε.κλασσικα,2 μπροστα,2 πισω. το θεμα ειναι πως βαζεις 5 ελεφαντες σε ενα πολο
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ευκολο ρε.κλασσικα,2 μπροστα,2 πισω. το θεμα ειναι πως βαζεις 5 ελεφαντες σε ενα πολο Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Αν μιλάμε για 5 οποιουσδήποτε ελέφαντες, μπορείς να βάλεις άλλον έναν (είτε στο πίσω κάθισμα, είτε στο πορτ μπαγκάζ άμα είναι ευτραφείς). Μπορείς επίσης να βάλεις μια φωτογραφία 5 ελεφάντων. Άλλος ένας τρόπος είναι να βάλεις έναν οδηγό (αυτόν με το δίπλωμα, ντε), 2 στη θέση του συνοδηγού (ειδικά αν είναι ζευγαράκι) και 2 πίσω για να είναι πιο άνετα. Αν και κατά τη γνώμη μου, το σωστό θα ήταν να κάνουν απλά 2 δρομολόγια... Αν μιλάμε για 5 συγκεκριμένους (διαφορετικούς από τους 4 που είναι ήδη μέσα), βγάζεις τους 4, και τους βάζεις με έναν από τους παραπάνω τρόπους.
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ετσι εισαι ρε αλητη;; τωρα θα δεις.πως βαζεις 3 ελεφαντες σε ενα σμαρτ??κι εδω,ξερεις μαλακιες για πορτ μπαγκαζ δεν εχει!!
pappous_soulis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Tους συμπιέζεις σε ένα αρχείο .rar και τους περνάς σε φλασάκι. ακυρο ποστ Ύποπτο...
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 μα ειναι τοσο απλο.ενας στη θεση του οδηγου,ενας στη θεση του συνοδηγου και ο τριτος κανει το μπρελοκ..
status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Κάτσε σε τι Smart? Στο σπορτ; Στο fortwo ΄ή στο forfour:P
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 εεεεεεεεε δεν εχεις τον θεο σου -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 02 : 40 : 42----- κλειδωσανε το θεμα με τα ραντεβου... τα λαμογια..
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 pappou με γειές το avatar από πότε ο omnipotent moderator σας έδωσε τη δύναμη να κάνετε scale-up αυτοκίνητα (ή scale-down ελέφαντες)? ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΡΟ!!
status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Εγώ φταίω που γίνομαι συγκεκριμένος ξεπεσμένε Linux user:P Think outside the smart:P Είδες όμως..εγώ σου έδωσα 3 ερωτήσεις αλλά εσύ απάντησες και στης *3 με μία* απάντηση νερόβραστη ;Ρ *Ανόρθωση - Παναθηναϊκός.. :Ρ
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 xaxxaax ευτυχως που δεν ειμαι φαν του ποδοσφαιρου...
klainmaingr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σε πολλούς φακέλους με τεράστια διαδρομή (10 υποφάκελοι π.χ) δεν μου επιτρέπεται να τους σβήσω/μετακινήσω/μετονομάσω λόγω μεγάλου ονόματος αρχείου (ή κάτι τέτοιο) Μπήκα απο safe mode και κάποια τα κατάφερα.. κάποια άλλα @@... Καμια πρόχειρη ιδέα γιατί έχω αρχίσει να βαράω το κεφάλι μου στο γραφείο; Γενικά ψάχνω μια λύση να σβήνω τα πάντα κατα βούληση και να μην τρώω τέτοιεσ γειώσεις.. Ευχαριστώ (πονοκέφαλος mode on)
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό; Η gpu έχει τους τελε drivers;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.