Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ρε που θα με κάνουνε βάζελο οι κουμπάροι.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Τι γινεται ρε σεις η ανορθωση εχει κλεισει σπιτια ή ειναι η ιδεα μου;
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ωχ τι εχω να ακουσω αυριο απο πικραμενους γαυρους
soturin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ferrari εεε σορρυ για ποδοσφαιρο μιλαμε; δεν βλεπω η αληθεια δεν με ενδιαφερει γενικως μονο F1 παρακολουθω. πλακα σου εκανα πριν αν παρεξηγηθηκες συγνωμη από που κι ως που να παρεξηγηθώ βρε ? απλά η ομάδα τρώει ξύλο Ψέμματα λέει... από μικρό παιδί Ανόρθωση είμαι... ΥΓ: και εκεί που γράφω.... γκολάκι ρε τρισκατάρατε γηγενή του γκαντεμιστάν!!
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 από που κι ως που να παρεξηγηθώ βρε ? απλά η ομάδα τρώει ξύλο ρε τρισκατάρατε γηγενή του γκαντεμιστάν!! που σε ειπα γκαντεμη γτ εισαι ταυρος γι αυτο :confused:
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ωχ τι εχω να ακουσω αυριο απο πικραμενους γαυρους Ήτο ειρωνία; Ήτο λογοπαίγνιο; Ήτο μπιχτή; 'Η απλά ήτο λάθος αυτό το "γαύρους"; -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 11 : 29 : 32----- ρε τρισκατάρατε γηγενή του γκαντεμιστάν!! Κάνω και αλλά πόστ αλλά πρέπει να χάλασε... δεν μπαίνει άλλο γκολ.
soturin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 που σε ειπα γκαντεμη γτ εισαι ταυρος γι αυτο :confused: αν και μου την σπάει η φάση "είναι ταδε ζώδιο, έεετσι εξηγείταιι..." ήταν ξεκάθαρο από τα 15 ότι έκανες πλάκα ρε αρκουδοξεφτέρι, μην τα ψυρίζεις όλα, αν παρεξηγούμασταν έτσι εύκολα εδώ...
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ήτο ειρωνία;Ήτο λογοπαίγνιο; Ήτο μπιχτή; 'Η απλά ήτο λάθος αυτό το "γαύρους"; ητο διαπιστωση οτι αμα εβαλαν σημερα οι βαζελοι γκολακι στην ομαδα που απεκλεισε τον ολυμπιακο, αυριο οι μισοι γνωστοι μου θα ειναι μουτρωμενοι :lol::lol: -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 11 : 35 : 30----- αν και μου την σπάει η φάση "είναι ταδε ζώδιο, έεετσι εξηγείταιι..." ήταν ξεκάθαρο από τα 15 ότι έκανες πλάκα ρε αρκουδοξεφτέρι, μην τα ψυρίζεις όλα, αν παρεξηγούμασταν έτσι εύκολα εδώ... μ αρεσε το αρκουδοξεφτερι :whistle::whistle::whistle:
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ητο διαπιστωση οτι αμα εβαλαν σημερα οι βαζελοι γκολακι στην ομαδα που απεκλεισε τον ολυμπιακο, αυριο οι μισοι γνωστοι μου θα ειναι μουτρωμενοι :lol::lol: Βάλε 1 φάε 3 ήταν όμως...
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Βάλε 1 φάε 3 ήταν όμως... α δεν ξερω. :X:X:X:X:X
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ευα βαλε μια φανελα του Θεου Αρη και βγες αυριο εξω. ποσοσφαιρο και μα...ιες... 11/10 Aρχιζει το πρωταθλημα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 α δεν ξερω. :X:X:X:X:X Για αυτό είμαι εγώ εδώ... για να σε ενημερώνω (και για να το θυμίζω στον κατσικοπόδαρο)
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ας μας γλυκάνει έστω η αελαρα το σάββατο για πείτε μου, με πρόγραμμα να κοιμάμαι 5 το πρωι τις τελευταίες μέρες και αύριο μάθημα στις 9 (που το βαφτίσαμε στις 10) πως ξυπνω και επικοινωνώ?
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξερω... Σειρα μου. Πως βάζεις 4 ελεφαντες σε ενα πολο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.