evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ο Lucifer είμαι σίγουρος πως το γνωρίζει. Νομίζω πως έχει βγάλει και φωτογραφία στο ζωολογικό του Βερολίνου.Άλλωστε το Βερολίνο, η αγαπημένη πόλη του Lucifer, είναι γεμάτο από αναπαραστάσεις του. οποτε αναμενο τον Lucifer για να μου δωσει καμια φωτο που εχει τραβηξει ο ιδιος:o:o:o:o
antonl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τον έχω για τύπο που θα φωτογράφιζε αρκουδάκια. Φυσικά μπορεί να τον έχω παρεξηγήσει edit: (a posteriori) ΟΚ παρεξήγησις. Btw στο θέμα που λουκέτιασες που κολλάει το δεύτερο link (Venue) του post σου; Βασικά ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο υπονοούμενο που δεν πιάνω
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Κι όμως, τον έχω βγάλει μερικές. Σε μερικές μασουλάει σανίδια. Εύα, τις ανταλλάσω με δικές σου και ας μη μασουλάς τίποτα.
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Κι όμως, τον έχω βγάλει μερικές. Σε μερικές μασουλάει σανίδια.Εύα, τις ανταλλάσω με δικές σου και ας μη μασουλάς τίποτα. σου ερχεται πμ με το μσν μου:lol:
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Να ξέρετε όλοι πως ό,τι κάνω, το κάνω για το forum.
jason_rethymno Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Κόβω τα @@ μου πως θα σου απαντήσει και θα σου πει πως εννοεί το καινούριο, και πως κατάλαβες μάλλον λάθος... Τελικά τα έκοψες τα @@ σου ; Επειδη δεν απάντησα .
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Θα ξαναπάω τον Οκτώβρη, θα δεις, θα βγάλω καλύτερη! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.
agpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Lucifer, είμαι τόσο ψωνάρα που για μια στιγμή νόμισα πως αναφέρεσαι σε μένα . Σε μισώ για τα ταξίδια που έχεις ετοιμάσει. Αλήθεια τι έκανες με την ξεχαρβαλωμένη θύρα της oly?
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Lucifer,είμαι τόσο ψωνάρα που για μια στιγμή νόμισα πως αναφέρεσαι σε μένα . Σε μισώ για τα ταξίδια που έχεις ετοιμάσει. Αλήθεια τι έκανες με την ξεχαρβαλωμένη θύρα της oly? Σε σένα αναφερόμουν! Και τίποτα, έχω μείνει απίστευτα πολύ ταπί με τόσα εισιτήρια που έκλεισα μαζεμένα. Πάντως σίγουρα δε με κάλυπτε η εγγύηση οπότε δεν έχω τύψεις για τυχόν χαμένες ευκαιρίες του είδους. Μέχρι να ξανακουδουνίσει η τσέπη, αρκούμαι σε μια δυάρα xD που της έχω βάλει. antonl, έκανα κάποιο λάθος στα λινκ, ένα δεύτερο ouija ήθελα να βάλω.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ξέρει κανείς να μου πεί πως είναι η μεσοκάθετος στα αγγλικά???
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 αυτο σημαινει καθετα, εισαι γκαντεμης θυμαμαι την διχοτομο την διαμεσο το υψος αλλα οχι την μεσοκαθετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.