kkardo91 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 @punky και πόσο έχουν δηλαδή και τα 2 laptop μαζί;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 @punky και πόσο έχουν δηλαδή και τα 2 laptop μαζί;; ε, κοίτα, αυτό που έχει επάνω του το best seller smartphone στις ΗΠΑ, είναι ένα σχετικά παλιό IBM Thinkpad. Ξέρεις, τα επαγγελματικά σκυλιά που δε σπάνε, δε χαλάνε. Τώρα, το άλλο στα δεξιά που επάνω του αναπαύεται το μοναδικό mp3 player που υπάρχει στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, είναι απλά ένα πολυτελές σύγχρονο Asus. Μη φανταστείς τίποτα χλιδές δηλαδή. Πάω να ανοίξω μια Cair. Δίψασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 @punky και πόσο έχουν δηλαδή και τα 2 laptop μαζί;; Για να καταλάβεις το ΙΒΜ είναι φτηνότερο από το μπουκάλι και το Asus στα ίδια με το κουτί άδειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Να προσέχουμε λίγο όμως τι λέμε από 'δω και πέρα ε, δν είμαστε και φίλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 μα τι ευθιξία είναι ωρες ώρες αυτήν? εγώ πάντως σας θεωρώ όλους φίλους μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Αχα δηλαδή να μην ανεβάσω photo με τα δικά μου και δεν ξέρεις από που να φύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Είχα ένα φίλο στο στρατό, από το Περιστέρι. Που ο μπαμπάς του εμφιάλωνε κάτι τέτοια μπουκάλια, στο υπόγειο του σπιτιού τους. Μετά τα πούλαγε στο Μπουρνάζι, και στα Φιλαδέλφεια και στα Λιόσα. kkardo91, ανέβασε ρε. Διπλοπυρινος Asus, γερακιές δε φοβάται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Είχα ένα φίλο στο στρατό, από το Περιστέρι. Που ο μπαμπάς του εμφιάλωνε κάτι τέτοια μπουκάλια, στο υπόγειο του σπιτιού τους.Μετά τα πούλαγε στο Μπουρνάζι, και στα Φιλαδέλφεια και στα Λιόσα. Glenfiddich Ancient Reserve? Είμαι σίγουρος... Πόσους δίσκους από τα καβουρδιστήρια πρέπει να προσθέσεις για να φτάσεις τις 15.000 στροφές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Παίδες,ξέρει κανείς τι χρειάζομαι για να κόψω μέταλλο? Στο κουτί του PC θέλω. Επίσης πόσο στοιχίζει? Μη ξειλωθούμε κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 για να το κόψεις μόνος σου χρειάζεσαι τροχό.καλύτερα να το πάς σε κάποιο σηδεράδικο να γίνει καλύτερα η δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Παίδες,ξέρει κανείς τι χρειάζομαι για να κόψω μέταλλο? Στο κουτί του PC θέλω.Επίσης πόσο στοιχίζει? Μη ξειλωθούμε κιόλας! Dremmel, σέγα. Αλλά θέλει εξάσκηση πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ορίστε λοιπόν μια photo με τα 2 laptop και το ipod. Η photo είναι από κινητό οπότε δεν θέλω παράπονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.