liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 O aledjo απ'οτι καταλαβατε, αφου ειδε και αποειδε με τις κατακτησεις του, αποφασισε να αποχωρησει απο τα εγκοσμια...
evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 O aledjo απ'οτι καταλαβατε, αφου ειδε και αποειδε με τις κατακτησεις του, αποφασισε να αποχωρησει απο τα εγκοσμια... he is in love:lol: ακου που σου λεω
pappous_soulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ερωτηση: στο Αγιο Ορος ειναι δωρεαν το ρευμα και το ιντερνετ? μολις ειδα ειδησεις... Και δωρεάν να μην είναι μια τσατσιά να κάνεις και με το ρευστό που θα μαζέψεις δε θα σε νοιάζει πια
soturin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 θεϊλααααα.......... (ζητώ από τον klainmaingr συγγνώμη και να δείξει έλεος που postάρω τόσο ξεπερασμένο, ημερομηνιακώς speaking, στριπακι αλλά είχαμε και δουλειέ) -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 02 : 32 : 40----- who is blizard? legendary member sensor activated
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ο blizard ήταν της γνωστής κλάσσης θωρηκτών Τζίμνισλας, αλλά με πολύ πιο γερό σασί. Πλέον το λέμε σαν παραμυθάκι στους καινούριους για να μην κάνουν ρέτζιστερ.
parsifal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάντως δεν το θυμάμαι το μοντέλο αυτό. Πότε το παροπλίσατε;
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πόσο γελάω με το "natural" concept. Μόλις είδα διαφήμιση Sanex που έχει λέει φυσικό ορυκτό και είναι καλύτερο, όχι σαν τα άλλα αποσμητικά που έχουν "τεχνητά χημικά". Και το ουράνιο φυσικό ορυκτό είναι ρε παπάρες... Και το εκχύλισμα μανδραγόρα φυτικό συστατικό. -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 03 : 13 : 13----- Εγώ πάντως δεν το θυμάμαι το μοντέλο αυτό. Πότε το παροπλίσατε; Σοβαρά τώρα; Δεν ξέρεις τον Βασίλη του Χιονιά;
clevercitizen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ακόμη δε μπήκε καλά καλά ο μήνας και το eshop γεμισε με προσφορές για το Δες την Ψηφιακά.... Ούτε να ξημερώσει δεν περίμενε.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Lucifer, τώρα που υλοποιήθηκε η αυτόματη ένωση μηνυμάτων και έχασες την όποια χρησιμότητα είχες στο forum, θα παραιτηθείς; Γενναίε ιπ-πότη, αυτόν εννοεί η ΛουΛου ο LL
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάντως δεν το θυμάμαι το μοντέλο αυτό. Πότε το παροπλίσατε; παροπλίσατε.... ή μήπως τορπίλησατε;;;
lefi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις 10 μέρες μάθημα κάθε μέρα, μάλλον είσαι 5ο έτος, δεν έχεις περάσει κανένα μάθημα κι αποφάσισες να τα παρακολουθείς πλέον όλα Πάντως ακόμα κι αυτό θα το προτιμούσα απ το να δουλεύω τις αντίστοιχες -τουλάχιστον- ώρες. Ένσταση, ένσταση ένσταση. Μιλάμε για κανονικά εξάμηνα. Ηλεκτρολογία με το παλαιό πρόγραμμα σπουδών όλο το πρόγραμμα του εξαμήνου 8:00 - 20:00 γεμάτο. Στο 2 έχεις δίκιο καλλήτερο από δουλειά. -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 11 : 11 : 07----- εχω τραβηξει χειροτερα. στο πρωτο ετος το προγραμμα ειναι καθημερινα 8-12 μαθημα και 14-18 μαθημα. φυσικα ξυπναγα 6,20 και γυρναγα σπιτι 7 αλλα το καλυτερο το πετυχα στο δευτερο ετος. 8-20 μαθημα χωρις κανενα διαλειμα:lol: ενταξει αυτο ηταν μια φορα. κανονικα ηταν 10-20. ε και ενοειεται οτι εφτανα σπιτι στις 21. επισης απο εξετασεις οταν εδινα εισαγωγικες ειχε 4 διαγωνισματα σε δυο μερες μεσα και χωρις συγκεκριμενη υλη. ενταξει περασα ομως με την μια Το θεικό: Εξεταστική εργαστήρια 3 μαθήματα του 6ου εξαμήνου το ένα πίσω από το άλλο, έδινα 16:00-18:00 το ένα μάθημα και 17:00-19:00 το άλλο. Πως γίνεται αυτό; ξεκινάει το ένα μάθημα 16:00 και στης 17:00 περίπου μπαίνει ο καθηγητής στο αμφιθέατρο για το επόμενο και μάλιστα (για να δεις τι ψώνιο είναι) ζητούσε επίμονα να παραδώσουμε το προηγούμενο γραπτό για να μας δώσει τα θέματα για το μάθημά του. -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 11 : 14 : 11----- Lucifer, τώρα που υλοποιήθηκε η αυτόματη ένωση μηνυμάτων και έχασες την όποια χρησιμότητα είχες στο forum, θα παραιτηθείς; Γενναίε ιπ-πότη, αυτόν εννοεί η ΛουΛου ο LL Πράγματη ωραία δινατότητα. Όχι δεν θα παραιτηθεί, όλο και κάποιος μς θα γράφει απαγορευμένα η και ανούσια post. Μην σου πω ότι οι moderator (ειδικά το καλοκαίρι που είναι παχιές οι μήγες) δεν προλαβαίνουν.
clevercitizen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πάντως το θεωρώ λογοκρισία να μην επιτρέπονται τα λινκς προς trackers. Αν αγοράσεις ένα όπλο από ένα μαγαζί και πας και σκοτώσεις κάποιον δε σου φταίει το μαγαζί αλλά το μυαλό σου.... Στην προκειμένη περίπτωση το Insomnia δε νομίζω να έχει καμία νομική ευθύνη αν δίνει Links για trackers...(γτ εγώ νομίζω ότι οι mods αυτό φοβούνται.) Άν κάνω λάθος και υπάρχει σχετική νομοθεσία στην Ελλάδα διορθώστε με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.