poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 οκ.ευχαριστω ολους. παρσι,θελουμε φωτο απο τον χωρο εργασιας σου,τωρα που ναι καθαρος...
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά... όπως έγραψα και σε ένα τόπικ, ψάχνω καμιά πληροφορία για τα quest smart και ειδικά για αυτό. Ξέρει κανείς τίποτα; Οι 13" είναι βολικές; Εξωτερικά (γιατί το θέλω και λίγο όμορφο) πως είναι;
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 τι να το κανεις αμα δε μιλαει τη διαλεκτο...
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 τι να το κανεις αμα δε μιλαει τη διαλεκτο... ο ποιητής... τι θέλει να πει;;;
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 παρσι,θελουμε φωτο απο τον χωρο εργασιας σου,τωρα που ναι καθαρος... Να τος: Με ολίγη από panoramic effect (έχω άθλιο κινητό, το ξέρω...)
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ο ποιητής... τι θέλει να πει;;; εγω ειμαι αυτος....τα ποντιακα βρε! Να τος: Με ολίγη από panoramic effect (έχω άθλιο κινητό, το ξέρω...) χμχμ..καγκουριστικο στερεο (αν καταλαβα καλα αυτο κατω απο το πολυμηχανημα) και διακρινω και δικτυακη συσκευη της εταιρειας Cisco?η μπα? αληθεια υπαρχει thread να ανεβαζουμε pic απο τον χωρο μας;;αμ οχι να ανοιχτει ενα παρακαλω
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει... και το βράδυ μόλις πάω σπίτι θα σας δείξω και το δικό μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 υπάρχει και κατάλληλο thread για αυτές τις photos btw
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 To στέρεο είναι ένα Kenwood UD-703. Καγκουρίστικο-ξεκαγκουρίστικο, παίζει τζάμι από το 1995 που μου το πήρε δώρο ο πατέρας μου. Αυτό που νόμισες για Cisco είναι ένα ταπεινό 3Com Gigabit switch...
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 υπάρχει και κατάλληλο thread για αυτές τις photos btw πουν το πουν το,το δαχτυλιδι;; εεεεεε thread? To στέρεο είναι ένα Kenwood UD-703. Καγκουρίστικο-ξεκαγκουρίστικο, παίζει τζάμι από το 1995 που μου το πήρε δώρο ο πατέρας μου. Αυτό που νόμισες για Cisco είναι ένα ταπεινό 3Com Gigabit switch... νταξει και τα 3com καλα ειναι το καγκουριστικο το ειπα για να σε πειραξω... αλλα αυτο που τα σπασε ειναι η πανοραμικη φωτο:mrgreen:
o_magazatoras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ... Να μας το ξαναδείξεις μετά από δυό βδομάδες,να δούμε αν οι καλωδιΐνες (!) θα βγάλουν καλωδιάκια.
aledjo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ερωτηση: στο Αγιο Ορος ειναι δωρεαν το ρευμα και το ιντερνετ? μολις ειδα ειδησεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.