Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη αλλα αμα εχει φορτωσει μαθηματα απο 3 διαφορετικα ετη, πιθανο ειναι να πεσουν καποια μαζι. κουλαρε παντως εχω περασει και χειροτερα

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλημερες και σε σενα.χτες βρηκε να με χτυπησει το καφες.εκανα 2 ωρες να κοιμηθω απο την υπερενταση.

και επισης εχω κι ενα καρο νευρα.πως γινεται να τελειωσα χτες εξετασεις και χτες να ξεκινουσε και το ακαδημαικο ετος;αλλες χρονιες το πανεπιστημιο ανοιγε στις 15 οκτωβρη,φετος γιατι τετοια αγαπη για την μαθηση και την γνωση;;

το κερατο μου,κι ηθελα να κατσω 2-3 μερες να ηρεμησει το κεφαλι μου

Να καλλησπερίσω και εγώ με την σειρά μου και καλό ακαδημαικό έτος σε όλους και κυρίως δημιουργικό όσο για αυτό που λες:

1)Καθοσουν το καλοκαίρι τι άλλο θέλεις;

2)Μην μου πεις ότι ξεκίνησες κανονικά; απλά έχεις την ρουτίνα εγγραφές ψιλοτρέξιμο κτλ κατά τα άλλα 1η εβδομάδα τσαγκαροβδομάδα. Έχω δίκιο;

Edit:

συγνωμη αλλα αμα εχει φορτωσει μαθηματα απο 3 διαφορετικα ετη, πιθανο ειναι να πεσουν καποια μαζι. κουλαρε παντως εχω περασει και χειροτερα

Ααααα! και τα χειρότερα είναι από της 7:30 στο πόδι (στης 8:15 μάθημα) και να βλέπεις το (μπιπ)λεωφορείο να έρχεται γεμάτο και να μην σε πέρνει (μην πω περιοχή τώρα) και μαζί με το βραδινό φαι να φτάνεις σπίτι στης 21:00 περίπου μετά από 9-11 ώρες μάθήμα. Πως σας φαίνεται;

Δημοσ.
[...] μετά από 9-11 ώρες μάθήμα. Πως σας φαίνεται;

Αν έχεις 10 μέρες μάθημα κάθε μέρα, μάλλον είσαι 5ο έτος, δεν έχεις περάσει κανένα μάθημα κι αποφάσισες να τα παρακολουθείς πλέον όλα :P

Πάντως ακόμα κι αυτό θα το προτιμούσα απ το να δουλεύω τις αντίστοιχες -τουλάχιστον- ώρες.

Δημοσ.

Αν και δεν πολυπατουσα σε θεωριες, οταν πας με παρεα μερικες φορες ειναι καλα. Πας και για καφεδακι στο κυλικειο, γεμιζει η μερα ευκολα.

Δημοσ.

μπα..δεν προλαβαινω να πω το ονομα μου ποσο μαλλον να γεμισω τη μερα μου με καφεδες...

απ την αλλη δεν καθομουν ολο το καλοκαιρι,ημουν διαρκως στο τρεξιμο και στα αγχη.

τριτον αρχη μαθηματων σημαινει βαβουρα κι ακομα δεν ειχα ορεξη να την περασω

κι επισης εχω και αλλες υποχρεωσεις στη σχολη που συμπιπτουν με τα μαθηματα

κι επισης ειμαι 3 ετος,χρωσταω καποια αλλα νταξει δεν αγχωνομαι κιολας

αυτα

Δημοσ.

Ααααα! και τα χειρότερα είναι από της 7:30 στο πόδι (στης 8:15 μάθημα) και να βλέπεις το (μπιπ)λεωφορείο να έρχεται γεμάτο και να μην σε πέρνει (μην πω περιοχή τώρα) και μαζί με το βραδινό φαι να φτάνεις σπίτι στης 21:00 περίπου μετά από 9-11 ώρες μάθήμα. Πως σας φαίνεται;

εχω τραβηξει χειροτερα. στο πρωτο ετος το προγραμμα ειναι καθημερινα 8-12 μαθημα και 14-18 μαθημα. φυσικα ξυπναγα 6,20 και γυρναγα σπιτι 7 αλλα το καλυτερο το πετυχα στο δευτερο ετος. 8-20 μαθημα χωρις κανενα διαλειμα:lol::lol::lol: ενταξει αυτο ηταν μια φορα. κανονικα ηταν 10-20. ε και ενοειεται οτι εφτανα σπιτι στις 21. επισης απο εξετασεις οταν εδινα εισαγωγικες ειχε 4 διαγωνισματα σε δυο μερες μεσα και χωρις συγκεκριμενη υλη. ενταξει περασα ομως με την μια

Δημοσ.
,......κι επισης η ευα με παρατησε για μια αρκουδα..

ζω ενα δραμα

κοιτα το ξανασυζηταμε το θεμα. εισαι απαλουλης σαν αρκουδακι και δυνατος σαν μια μεγαλη αρκουδα;:o

Δημοσ.
,......κι επισης η ευα με παρατησε για μια αρκουδα..

ζω ενα δραμα

Όταν την παράτησες εσύ για ένα μήλο ήταν καλά? :P

Δημοσ.

Ουφ! Μόλις τέλειωσα απίστευτη αγγαροδουλειά (αναδιάταξη PCs/monitor/περιφερειακών, βίδωμα καναλιών στο γραφείο και τακτοποίηση των καλωδίων) και τώρα θαυμάζω το αποτέλεσμα. Επιτέλους, ανθρώπινο γραφείο! Εύγε μου!

Πάω για τσιγάρο...

Δημοσ.
Ουφ! Μόλις τέλειωσα απίστευτη αγγαροδουλειά (αναδιάταξη PCs/monitor/περιφερειακών, βίδωμα καναλιών στο γραφείο και τακτοποίηση των καλωδίων) και τώρα θαυμάζω το αποτέλεσμα. Επιτέλους, ανθρώπινο γραφείο! Εύγε μου!

Πάω για τσιγάρο...

Τζάμπα κόπος... Αφού σε ένα χρόνο πάλι χάλια θα είναι... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...