Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιτηδες αργει να απαντησει... Σε λιγο θα ερθει και θα μας πει οτι ειχε δουλεια και ξεκλεβει λιγο χρονο οποτε μπορει και μπαινει στο ινσομνια...

Δημοσ.

Αυτό θα έλεγα αλλά αφού με πρόλαβες θα αρκεστώ στο "πήγα να πάρω πετσέτα γιατί έγινα μούσκεμα"

(culo πεδο... μαρτυριάρη)

Δημοσ.

α) κατουρηθηκες πανω σου

β) κανει τοση ζεστη στην ελλαδα που ιδρωσες

γ) παιζεις μπουγελο και μας μιλας

δ) αλλο

Δημοσ.

Το δ. Πηγε να παρει πετσετα να σκουπισει τον ιδρωτα του. [Ξανθοπουλος] κανει 2 δουλειες γιατι θελει να παρει ποδηλατο με βοηθητικες και μαζευει λεφτα για την προικα του. [/Ξανθοπουλος]

Δημοσ.

irrelevant post of the night:

αφού έπραξα πολύ αντιρατσισμό, γυρνάω στο καλό μου σπιτάκι να παρακολουθήσω family guy έχοντας γίνει λίγο καλύτερος άνθρωπος

Δημοσ.

καλημερες και σε σενα.χτες βρηκε να με χτυπησει το καφες.εκανα 2 ωρες να κοιμηθω απο την υπερενταση.

και επισης εχω κι ενα καρο νευρα.πως γινεται να τελειωσα χτες εξετασεις και χτες να ξεκινουσε και το ακαδημαικο ετος;αλλες χρονιες το πανεπιστημιο ανοιγε στις 15 οκτωβρη,φετος γιατι τετοια αγαπη για την μαθηση και την γνωση;;

το κερατο μου,κι ηθελα να κατσω 2-3 μερες να ηρεμησει το κεφαλι μου

Δημοσ.

'Ελα τώρα που θες και να κάθεσαι!

Πού νομίζεις οτι είσαι;Στο δημοτικό;Θέλετε να γίνετε και επιστήμονες μετά...

Άντε πάρε αυτό να ηρεμήσει το κεφάλι σου:P

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη μακαρι να ειχα εξεταστικη μεχρι τωρα... Μας εδωσαν (κλασικα) 10 μερες εξεταστικη 1-12 Σεπτεμβριου και το εξαμηνο αρχισε χθες :-( 5 Μαθηματα εδινα τα 3 επεσαν την ιδια μερα προφανως κοπηκα :-( ΘΕΛΩ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΡΑ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...