evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 τον κοσμο η κατι πιο συγκεκριμενο; πλακα μην παρεξηγεις απλα ποτε δεν κρατιεμαι με κατι τετοιες φρασεις
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Επιτηδες αργει να απαντησει... Σε λιγο θα ερθει και θα μας πει οτι ειχε δουλεια και ξεκλεβει λιγο χρονο οποτε μπορει και μπαινει στο ινσομνια...
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό θα έλεγα αλλά αφού με πρόλαβες θα αρκεστώ στο "πήγα να πάρω πετσέτα γιατί έγινα μούσκεμα" (culo πεδο... μαρτυριάρη)
evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 α) κατουρηθηκες πανω σου β) κανει τοση ζεστη στην ελλαδα που ιδρωσες γ) παιζεις μπουγελο και μας μιλας δ) αλλο
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Το δ. Πηγε να παρει πετσετα να σκουπισει τον ιδρωτα του. [Ξανθοπουλος] κανει 2 δουλειες γιατι θελει να παρει ποδηλατο με βοηθητικες και μαζευει λεφτα για την προικα του. [/Ξανθοπουλος]
soturin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 irrelevant post of the night: αφού έπραξα πολύ αντιρατσισμό, γυρνάω στο καλό μου σπιτάκι να παρακολουθήσω family guy έχοντας γίνει λίγο καλύτερος άνθρωπος
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερες.Αμεσως να κοροιδεψετε.ποιος δηλωνει το παρων;
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερες και σε σενα.χτες βρηκε να με χτυπησει το καφες.εκανα 2 ωρες να κοιμηθω απο την υπερενταση. και επισης εχω κι ενα καρο νευρα.πως γινεται να τελειωσα χτες εξετασεις και χτες να ξεκινουσε και το ακαδημαικο ετος;αλλες χρονιες το πανεπιστημιο ανοιγε στις 15 οκτωβρη,φετος γιατι τετοια αγαπη για την μαθηση και την γνωση;; το κερατο μου,κι ηθελα να κατσω 2-3 μερες να ηρεμησει το κεφαλι μου
CensoredX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 'Ελα τώρα που θες και να κάθεσαι! Πού νομίζεις οτι είσαι;Στο δημοτικό;Θέλετε να γίνετε και επιστήμονες μετά... Άντε πάρε αυτό να ηρεμήσει το κεφάλι σου
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω απο την αλλη μακαρι να ειχα εξεταστικη μεχρι τωρα... Μας εδωσαν (κλασικα) 10 μερες εξεταστικη 1-12 Σεπτεμβριου και το εξαμηνο αρχισε χθες 5 Μαθηματα εδινα τα 3 επεσαν την ιδια μερα προφανως κοπηκα ΘΕΛΩ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΡΑ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.