Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ πεινάω αλλά εδώ και 1 εβδομάδα δεν τρώω βραδινό (κατά λάθος, όχι εκ πεποιθήσεως) και λέω να το κρατήσω και σήμερα

Δημοσ.

το ριξαμε στην διαιτα παλικαρια; εγω εφαγα μπαμιες σημερα (τα υπολοιπα δεν τα λεω γτ θα με πειτε χοντρη λολ)

Δημοσ.
το ριξαμε στην διαιτα παλικαρια; εγω εφαγα μπαμιες σημερα (τα υπολοιπα δεν τα λεω γτ θα με πειτε χοντρη λολ)

τι θα γινει με τον ερωτα μας;

Λέω... καλύτερα.

μπα...τελικα ηταν κανονικη η μεριδα

το γιαουρτακι αργοτερα:mrgreen:

Δημοσ.

εγω ειμαι κατω απο την γατα λολ

-----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 11 : 25 : 40-----

τι θα γινει με τον ερωτα μας;

δεν το βλεπω να ανθει με τετοια αποσταση. βγαλε κανα εισητηριο:lol:

Δημοσ.
τα φαγα τα φραγκα μωρο...τοσα λουλουδια που σου στειλα,σου κανα το σπιτι κρεμαστους κηπους

ναι ναι τσιφουτη, ενα τριανταφυλο βρηκα στην πορτα κι αυτο πατημενο:lol:

υγ εχω ενα φιλο τρελο που το ειχε κανει αυτο σε μια γκομενα στα γεννεθλια της, ξυπνησε η τυπισα και ολη η προσοψη του σπιτιου της ηταν καλυμενη με λουλουδια. να ναι καλα το ιντερνετ! παραγγελια ηταν μεσω αμερικης απο ελλαδα ολλανδια.:X

Δημοσ.
το "αισθημα" σε ευχαριστει...

μου δωσες ιδεα..

ευτυχως που εχει μικρη προσοψη....!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τον υπολογιστη της θα στολισεις βρε;:lol::lol::lol: αυτη η δουλεια παντως εγινε νυχτα ωστε να το δει αυτη το πρωι. με πολυ ησυχια και τετοια, κομαντο πραματα

-----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 11 : 40 : 56-----

Και μόλις χώρισε αναθεμάτισε το διαδίκτυο

ε καλα ενοειται:lol::lol::lol::lol::lol::lol: απο τοτε το εχει κοψει

Δημοσ.

ασε ρε

ειπα κι εγω μια φορα να της κανω εκπληξη με ανθοδεσμη και μας κοιταγαν λες και της εκανα προταση γαμου...και την κυνηγαγα σε στενακια αλλα αγγουρια.την πετυχα σε κεντρικο πεζοδρομο της πατρας...

λος πουλος αμιγκος,τετοιο πραμα,ετρεμαν τα ποδια μου...κι ημασταν μαζι 1.5 χρονο...

ααααχ γερασαμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...