Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν ειναι δυνατον

τα νευρα μου

γτ παντα πρεπει να πεφτω η σε μηχανικο η σε πληροφορικο η σε συνδιασμο αυτον των δυο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μιλαμε εχω τρελο καρμα με αυτα τα επαγγελματα

παλι καλα που ειμαι κι εγω στην κλικα των μηχανικων και δεν μου φαινονται κινεζικα ολα αυτα

και ολοι μα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι καμενοι με την μουσικη και τρελα ψαγμενοι

ε,ηρθε η ωρα....

και τι σπουδάσκεις αν επιτρέπεται?

ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ,ΡΕ!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

easy tiger :P δεν στην τρώω

είπε για μηχανικούς, είναι στο βέλγιο, έχει 5 τηλέφωνα, ανεξαρτήτως κινήτρου οφείλουμε να σκαλίσουμε

Δημοσ.
και τι σπουδάσκεις αν επιτρέπεται?

ΝΑΙ!! Πρόλαβα!!

πολυτεχνειο

ναι θα μου πειτε τι ειδικοτητα, ε δεν εχω ακομα ειδικοτητα στο τριτος ετος παιρνουμε κι εγω εμεινα στο δευτερο, αλλα θα παρω χημικος μηχανικος. δεν τρελαθηκα ακομα να γινω μηχανικος υπολογιστων με αυτα που μας βαζουν να προγραμματιζουμε:-(:-(

Δημοσ.
Τι εγινε το προχωρησατε; Bλεπω τον poscaman να ανοιγει τοπικ για το πως θα παει στο Βελγιο...

Και ενα ακομα για να του προτεινουμε sex shop :P

λέγεται Ολλανδία, δίπλα είναι

Δημοσ.
Τι εγινε το προχωρησατε; Bλεπω τον poscaman να ανοιγει τοπικ για το πως θα παει στο Βελγιο...

ειλικρινα αν ησουν πατρα θα σε κερναγα μπυρες...

μ'εκανες και γελασα.ευχαριστω

easy tiger :P δεν στην τρώω

είπε για μηχανικούς, είναι στο βέλγιο, έχει 5 τηλέφωνα, ανεξαρτήτως κινήτρου οφείλουμε να σκαλίσουμε

νταξει αν ειναι ετσι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

λοιπον παιδακια καληνυχτα απο μενα..και καλα να περνατε.μιλησα με τον Crisxxx φευγουμε για βελγιο εκεινος για τουρισμο κι εγω για την ευα

να στε καλα καρντασια

Δημοσ.

no worries τα ξερω ολα τον βρυξελλων :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
μιλησα με τον Crisxxx φευγουμε για βελγιο εκεινος για τουρισμο κι εγω για την ευα

Παντα ηθελα να δω τα ανθρακορυχεια..

Δημοσ.
evilgodld9.png

ρε συ ο θεός σκοτώνει αυτούς που φύγαν από κοντά του λόγω του moderator μας, αυτός παραμένει ηθικός αυτουργός, ρεεε

μα γιατί δεν πρόσεχες στα θρησκευτικά στο σχολείο? Ο θεός είναι πάντα καλός και σωστός και όλοι οι άλλοι να βγάλουν το σκασμό

καληνύχτα poscaman και όνειρα στεγνά!:P:p

Δημοσ.

μα ετσι ειναι στην βιβλο ο διαβολος σχεδον γκεστ ειναι. μια φορα με το φιδι κι αλλη μια με το χριστο στην ερημο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...