Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχα ξινο!

τα εχω διαβάσει αυτά βρε, εσένα ποιό ειναι το προβλημά σου όμως δεν καταλαβαίνω? Αν δεν σου αρεσει το OFFICIAL OFF TOPIC THREAD μπορείς να μην μπαίνεις ...

ο κυριότερος λόγος που ξεχωρίζουμε απο τα ζωα είναι η νοημοσύνη και κατ' επέκταση η επιλογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Να ξεκαθαρίσω οτι δέν έχω κάτι μαζί σου Φρού-Φρού,προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Απλώς λέω οτι είναι κάπως εκνευριστικό να βλέπεις συνέχεια νέες δημοσιεύσεις απο τα ίδια και τα ίδια άτομα που λένε τα προσωπικά τους.Ανταλλάξτε τα msn σας και κάψτε το! :)

Αλλά εφόσον οι mod δεν λένε κάτι ας τελειώσει εδώ.

Να ξεκαθαρίσω οτι δέν έχω κάτι μαζί σου Φρού-Φρού,προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Απλώς λέω οτι είναι κάπως εκνευριστικό να βλέπεις συνέχεια νέες δημοσιεύσεις απο τα ίδια και τα ίδια άτομα που λένε τα προσωπικά τους.Ανταλλάξτε τα msn σας και κάψτε το! :)

Αλλά εφόσον οι mod δεν λένε κάτι ας τελειώσει εδώ.

εκνευριστικό για ποιόν? δεν το καταλαβαίνω...επίσης να σου θυμίσω οτι υπάρχουν ήδη ανοιγμένα ανάλογα threads με το θέμα που θίγεις... μην σπαμμάρουμε άδικα στο OFFICIAL OFF TOPIC THREAD αν θες να συνεχίσουμε πάμε στο ανάλογο τόπικ...

ειναι εκνευριστικο το οτι κανουμε χαβαλε μερικες φορες? μπορει η αλλη να μην γουσταρει να δωσει το μσν της. δεν το καταλαβαινω πραγματικα αυτο.

Μολις ακουσα στις ειδησεις του Alter oτι η θερμοκρασια "κλειδωνει" στους 43οC για το επομενο δεκαημερο !!! :eek::evil::confused::-x:!:

Παμε καλα??

Πριν 3 βδομαδες ειχαμε παλι 43οC, τηγανιστηκαμε αλλα ειπαν οτι αυτο συμβαινδει καθε 100 χρονια. Τωρα παλι τα ιδια!

Ελεος....

Εντάξει, δεν έχει άδικο ο Vagos, άλλος ήταν ο σκοπός δημιουργίας αυτού του thread.

Από την άλλη, αν τελικά φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιους (λίγους) να γράφουμε παπαριές σε μια γωνία του φόρουμ, δε βρίσκω το λόγο να ενοχλεί κάποιον. Ας μη διαβάζει. Εκτός βέβαια αν έχουν άλλη άποψη οι άνθρωποι που τρέχουν το μαγαζί. Οπότε πάσο.

Απλά να πω το εξής με αφορμή το ποστ του Βάγγου (χωρίς να εννοώ αυτόν), επειδή συχνά με ενοχλεί η σοβαροφάνεια κάποιων που συχνά-πυκνά γκρινιάζουν για το Μπλα-Μπλα ή για το ύφος εδώ σε "ένα αγνό, παρθένο, αμόλυντο τεχνολογικό φόρουμ": το βρίσκω χίλιες φορές πιο έντιμο/παρεϊστικο/ειλικρινές να μαλακίζεσαι καθημερινά σε ένα φόρουμ που επέλεξες ανάμεσα από τα χιλιάδες, παρά να εμφανίζεσαι μόνο όταν θες να πάρεις νέα κάρτα γραφικών.

Τουλάχιστον έτσι μόνο έχω μούτρα εγώ να ζητήσω τεχνολογική βοήθεια όταν και αν τη χρειαστώ, από κόσμο που του μιλάω συχνά, αν όχι καθημερινά. Και αντιστοίχως έτσι έχω και διάθεση να βοηθήσω κάποιον.

Το post αυτό επειδή είναι σοβαρό, έγινε στο πιο ακριβό από τα δύο λάπτοπ μου. Το δεξί.

IMG_0422-1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...