Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Που διάολο είναι τα installation files στα Acer aspire; Αν μείνω άλλη μισή μέρα με βίστα θα μοιράζω κρανία. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΗΒΕΡΣ. ΜΟΝΟ. ΠΟΥ.
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Με απλά λόγια: Ψάχνεις Windows XP drivers για Acer Aspire laptop;
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Αχ. Όχι. Ντεσκτοπ είναι το μπουρδέλο. Θα το ρημάξω. Θα το συνθλίψω. Τους βρήκα. Αλλά βρήκα επίσης πως πρέπει να κάνεις ολόκληρη μόντα με εξωτερικό φλόπυ γιατί δε μπουτάρει εξπί επειδή κάτι παίζει με το μπάηος και το τσίπσετ και αυτά τα δαιμονικά πράγματα και εγώ δεν ξέρω καλά καλά αν είναι 64μπιτο. Βοήθγια. Τι θέλω από δω;
soturin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Use the passive. 1. παραδειγμα: The Rolling Stones concert in New York has just been cancelled. (just / cancel) 2. The statue was discovered in 1896 (discover) 3. When a letter is received, we always reply within a week. (receive) 4. Some of the classrooms are being decorated at the moment. (decorate) 5. A decision must be made immediatly. (must / make) 6. The money had been already stolen by the time they called the police. (already steal) 7. The two men were taken to the central police station two hours ago. (take) 8. We have complained about this many times, but nothing has been done yet.(do) Για δείτε είναι σωστές; (τα παραθέτω διορθωμένα θες δουλειά, όλα λάθος τα κανες τα λύνεις τυφλοσούρτη, δεν σκέφτεσαι καθόλου, διάβασε τα κεφάλαια της γραμματικής που αφορούν οι ασκήσεις αυτές -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 01 : 33 : 48----- luci, luci τσ τσ τσ... μία είναι η λύση -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 01 : 35 : 53----- βγήκε το BLEAAAAACH!!! AAAAAAAA!!! EPITELOUSSS
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 για κάποιο λόγο μου φάνηκε απίστευτα μικρό το συγκεκριμένο chapter
Members gsarig Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Αχ. Όχι. Ντεσκτοπ είναι το μπουρδέλο. Θα το ρημάξω. Θα το συνθλίψω.Τους βρήκα. Αλλά βρήκα επίσης πως πρέπει να κάνεις ολόκληρη μόντα με εξωτερικό φλόπυ γιατί δε μπουτάρει εξπί επειδή κάτι παίζει με το μπάηος και το τσίπσετ και αυτά τα δαιμονικά πράγματα και εγώ δεν ξέρω καλά καλά αν είναι 64μπιτο. Βοήθγια. Τι θέλω από δω; Κάτι παρόμοιο είχε πάθει πριν δυο μέρες ένας φίλος μου, που δεν είχε floppy στο λάπτοπ και δεν μπορούσε να εγκαταστήσει τα ΧΡ γιατί ζητούσε κάτι drivers. Τελικά φτιάξαμε ένα unattended CD των XP με το nlite όπου ενσωματώσαμε τους επίμαχους drivers και από ότι μου είπε δούλεψε μια χαρά. Όλα αυτά φυσικά σε περίπτωση που θες να γλιτώσεις το ψάξιμο για εξωτερικό floppy
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Θα έβαζα λίνουξ αλλά δεν αντέχω την καζούρα γνωστής φανατικής χρήστριας και γνωστού φανατικού μοντερέητορ. Θα μάθω να ζω με τον εχθρό, τι να κάνω.
thanocaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 (τα παραθέτω διορθωμέναθες δουλειά, όλα λάθος τα κανες τα λύνεις τυφλοσούρτη, δεν σκέφτεσαι καθόλου, διάβασε τα κεφάλαια της γραμματικής που αφορούν οι ασκήσεις αυτές Μια μικρή διόρθωση: στο 7 είναι were taken νομίζω. Αν και δεν είμαι ο πλέον αξιόπστος να λύνω ασκήσεις αγγλικών!
soturin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μια μικρή διόρθωση: στο 7 είναι were taken νομίζω. Αν και δεν είμαι ο πλέον αξιόπστος να λύνω ασκήσεις αγγλικών! σωστός, δεν το πρόσεξα, were taken είναι
clevercitizen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Οι κατσαρίδες τι ώρα βγαίνουν? Είναι η 2η συνεχόμενη βραδιά που βρίσκω 1 κασταριδα στο μπάνιο. Στο υπόλοιπο σπίτι τπτ.... Λέτε αν στήνω καραούλι κάθε μέρα στις 4 τα ξημερώματα να σκοτώνω και απο 1 κατσαριδα???
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Οι κατσαρίδες τι ώρα βγαίνουν? Είναι η 2η συνεχόμενη βραδιά που βρίσκω 1 κασταριδα στο μπάνιο. Στο υπόλοιπο σπίτι τπτ.... Λέτε αν στήνω καραούλι κάθε μέρα στις 4 τα ξημερώματα να σκοτώνω και απο 1 κατσαριδα??? Και μένα έχουν μία τάση να βγαίνουν 4-5 τα ξημερώματα.. Το καραούλι δεν θα βοηθήσει.. ένα τέζα όμως θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο (χλωμό πρόσωπο (ούγκ!))
soturin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 για κάποιο λόγο μου φάνηκε απίστευτα μικρό το συγκεκριμένο chapter indeed Θα έβαζα λίνουξ αλλά δεν αντέχω την καζούρα γνωστής φανατικής χρήστριας και γνωστού φανατικού μοντερέητορ. Θα μάθω να ζω με τον εχθρό, τι να κάνω. κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, υπάρχουν φανατικοί mod και members (έστω οι δυο που λες) αντιlinuxάδες? Γιατί το open-source στρατόπεδο έχει πολλούς φανατικούς και παλαιολιθικούς mods και members, τους τρώμε λάχανο
Freakster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Κανένα manila envelope να δω αν μπαίνει το λαπιτοπ υπάρχει;
Erunildo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ερωτηση: Στο PowerDvd ενω βλεπεις ταινια μπορεις να κανεις αλλαγες στους υποτιτλους(subtitle workshop) και να συνεχισεις κανονικα την ταινια με τους αλλαγμενους υποτιτλους. Στο vlc player,πρεπει να ξαναξεκινησεις την ταινια για να παιξουν σωστα οι υποτιτλοι. Υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να συμπεριφερεται το vlc player σαν το powerdvd;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.