Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Lucifer, δεν είναι δίκαιο, μία μέρα έλειψα και έγινε της παλαβής στο thread με τους μακεδονομάχους...

Και ενώ έχω κάνει ένα multi quote καμμιά δεκαριά post, (τα περιόρισα όσο μπορούσα) :P , παρατηρώ πως το thread έχει κλειδώσει...

Φαντάζομαι μπορείς να συνεχίσεις εδώ :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Chrisxxx ναι, τα σπάει, SR19VN Vaio, να ησυχάσω για κανα δυο χρόνια, να γράψω και την πτυχιακή μου σε καμιά βιβλιοθήκη της σχολής. όχι όπως με το Toshiba το 3,3 κιλό που έχω τώρα και απαιτεί κλαρκ για τη μεταφορά :s

Antonl :P :-D

Δημοσ.
έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ /kid mode off

έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη /copycat mode off

Δημοσ.

Άκυρο το λάπτοπ μου, άκυρο το λάπτοπ μου, άκυρο το λάπτοπ μου, άκυρο το λάπτοπ μου, άκυρο το λάπτοπ μου !!!

Γαμώ το you store, γαμώ το you store, γαμώ το you store, γαμώ το you store, γαμώ το you store, γαμώ το you store !!!

Δημοσ.

αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα!

Ελίνα μ'ακους???

Δημοσ.

Αυτός:

edit: Ελπίζω ότι δεν περιμένεις να κάνω videowall το post μου επειδή έκανες edit κι έγραψες 10 φορές την ερώτηση.

Δημοσ.

!!!

Τρομερό ποστ από Jason στο #12464.

Ό,τι καλύτερο εδώ και 3-4 σελίδες σπαμμ.

Νο οφένς everybody, αλλά πρέπει να λέμε και τα καλά, ε.

Go Jason!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...