antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Lucifer, δεν είναι δίκαιο, μία μέρα έλειψα και έγινε της παλαβής στο thread με τους μακεδονομάχους... Και ενώ έχω κάνει ένα multi quote καμμιά δεκαριά post, (τα περιόρισα όσο μπορούσα) , παρατηρώ πως το thread έχει κλειδώσει... Φαντάζομαι μπορείς να συνεχίσεις εδώ
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Φαντάζομαι μπορείς να συνεχίσεις εδώ U just made my day!
Freakster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ /kid mode off
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 @Freakster: Γαμάτο. What to do if your computer randomly plays Classical Music
Freakster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Chrisxxx ναι, τα σπάει, SR19VN Vaio, να ησυχάσω για κανα δυο χρόνια, να γράψω και την πτυχιακή μου σε καμιά βιβλιοθήκη της σχολής. όχι όπως με το Toshiba το 3,3 κιλό που έχω τώρα και απαιτεί κλαρκ για τη μεταφορά :s Antonl
soturin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ έρχεται το λαπτοπ /kid mode off έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη, έφτασε η οθόνη /copycat mode off
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Έφτασε το Σ/Κ, έφτασε το Σ/Κ, έφτασε το Σ/Κ, έφτασε το Σ/Κ, έφτασε το Σ/Κ, έφτασε το Σ/Κ (κι εγώ βαριέμαι).
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Άκυρο το λάπτοπ μου, άκυρο το λάπτοπ μου, άκυρο το λάπτοπ μου, άκυρο το λάπτοπ μου, άκυρο το λάπτοπ μου !!! Γαμώ το you store, γαμώ το you store, γαμώ το you store, γαμώ το you store, γαμώ το you store, γαμώ το you store !!!
aledjo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! αύριο θα δώ την Ελίνα! Ελίνα μ'ακους???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ελίνα μ'ακους??? πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος?
jason_rethymno Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιός Κυριάκος ;Ποιός Κυριάκος ;Ποιός Κυριάκος ;Ποιός Κυριάκος ;Ποιός Κυριάκος ;Ποιός Κυριάκος ;Ποιός Κυριάκος ;
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτός: edit: Ελπίζω ότι δεν περιμένεις να κάνω videowall το post μου επειδή έκανες edit κι έγραψες 10 φορές την ερώτηση.
livewire Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 !!! Τρομερό ποστ από Jason στο #12464. Ό,τι καλύτερο εδώ και 3-4 σελίδες σπαμμ. Νο οφένς everybody, αλλά πρέπει να λέμε και τα καλά, ε. Go Jason!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.