Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εκεί παρασκευάζεται η 3η καλύτερη μπύρα του πλανήτη.
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εκεί παρασκευάζεται η 3η καλύτερη μπύρα του πλανήτη. εγω εχω ακουσει για την καλυτερη μπυρα του κοσμου αλλα τεσπα. οι γερμανοι δεν εχουν τπτ σε σχεση με τους βελγους απο μπυρες παντως αλλος εχει το ονομα κι αλλος την χαρη
Steven Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εκεί παρασκευάζεται η 3η καλύτερη μπύρα του πλανήτη. Έτσι τα πετάς αυτά? Χωρίς μια αξιοπρεπή ονομαστική λίστα? εγω εχω ακουσει για την καλυτερη μπυρα του κοσμου αλλα τεσπα. οι γερμανοι δεν εχουν τπτ σε σχεση με τους βελγους απο μπυρες παντως αλλος εχει το ονομα κι αλλος την χαρη Βλάσφημη! Λέγονται τέτοια πράγματα την περίοδο του Oktoberfest??
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 1. Markischer Landmann (DE) 2. Staropramen (CZ) 3. Lucifer (BE) Εύα, συμφωνώ.
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 αχααααααααααα να υποθεσω μια σχεση αναμεσα στο νικ σου και στις μπυρες;
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Βλάσφημη! Λέγονται τέτοια πράγματα την περίοδο του Oktoberfest?? κανε μια βολτα απο το delirium και θα δεις οτι λεγονται και με ανεση μαλιστα
Typhoon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 1. Markischer Landmann (DE) ....Preußenbier...
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Lucifer, δεν είναι δίκαιο, μία μέρα έλειψα και έγινε της παλαβής στο thread με τους μακεδονομάχους... Και ενώ έχω κάνει ένα multi quote καμμιά δεκαριά post, (τα περιόρισα όσο μπορούσα) , παρατηρώ πως το thread έχει κλειδώσει...
insomniaK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 1. Markischer Landmann (DE)2. Staropramen (CZ) 3. Lucifer (BE) Εύα, συμφωνώ. Δικιά σου είναι η λίστα ρε; Staropramen: Αυτό δεν είναι μπύρα./ Ρε evabb, είσαι στο Βέλγιο με γαλλικά ή με φλαμανδικά;
insomniaK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 κάντο έντιτ, κάντο έντιτ (=ρ) Έχεις δίκιο, έπρεπε να γράψω "δουλεύω το γερμανικό δημόσιο" . Ένα αντίστοιχο θεωρητικό κόλλημα υφίσταται και με Νορβηγία και Ελβετία, αλλά γενικά, λατινικούς χαρακτήρες να 'χει και τα υπόλοιπα ψήνονται. Αν προσέξεις στις ταξιδιωτικές οδηγίες, αναφέρεται πως η Ελβετία και νομίζω και η Νορβηγία περιλαμβάνονται στο σύμφωνο της ελεύθερης μετακίνησης (<-- με δικά μου λόγια), έχουν μόνο περιορισμούς στη μεταφορά φυτικών και ζωικών οργανισμών και τροφίμων. Ακόμα μία προσωπική εμπειρία, ταξιδεύω πολύ συχνά μέσω Γενεύης, ε δεν υπάρχει φορά που να μη με έχουν βάλει στην άκρη για μερικές "διευκρινιστικές ερωτήσεις".
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 με γαλλικα και φετος μαλλον θα ξεκινησω και ολλανδικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.