Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

πέρσυ τον Δεκέμβριο είχα κατέβει από Ξάνθη Αθήνα με αεροπλάνο έχοντας μόνο ταυτότητα πάνω μου (την παλιά)

δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι...

Δημοσ.
Παιδιά μια σίγουρη απάντηση: στο εσωτερικό με αεροπλάνο μπορώ να ταξιδέψω με την παλιά ταυτότητα? Εσωτερικό αλλά με αεροπλάνο. Γίνεται?

Eγω πηγα Θεσσαλονικη - Ροδο το καλοκαιρι και ειχα παλια ταυτοτητα μαζι μου.

Δημοσ.

Εγω περσυ το καλοκαιρι ήρθα απο Σαντορινη χωρις ταυτοτητα.

Βεβαια εχω την καινουργια, αλλα δεν χρειάστηκε να την δειξω πουθενα.

Δημοσ.

εγώ ποτέ δεν πήγα πουθενά εσωτερικό με παλιά ταυτότητα, εφόσον ως τσιπιρικάς έβγαλα απευθείας καινούργια, αλλά για να το λένε τα παιδιά ναι μπορείς

βοήθησα?

Δημοσ.

Αφού πιάσαμε τις ταυτότητες και τις πτήσεις, με τις καινούριες ταυτότητες θεωρητικά πετάς σε όλες τις χώρες της συνθήκης Σέγκεν.

Έχει ταξιδέψει κανείς? Αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Ακόμα και Αγγλία (εκτός Σέγκεν) μια χαρά πήγα και ήρθα. Βασικά έχω την εντύπωση ότι με καινούργια ταυτότητα μπορείς να πας σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημοσ.

Πας στις χώρες με τη συνθήκη Σένγκεν. Αγγλία, θεωρητικά δεν μπορείς να πας, αλλά λόγω της ελληνικής φοιτητικής παροικίας, το ψιλοαφήνουν. Το σίγουρο είναι πως από Αγγλία για χώρα της Συνθήκης του Σενγκεν (Γερμανία συγκεκριμένα), ήθελαν να με γυρίσει πίσω στην Αγγλία διότι δεν είχα διαβατήριο παρά μόνο ελληνική καινούρια ταυτότητα.

(Για την ιστορία: τη γλίτωσα διότι είμαι δημόσιος υπάλληλος, αλλά πια είμαι πιο προσεχτικός με τα ταξιδιωτικά μου έγγραφα.)

Δημοσ.
Πας στις χώρες με τη συνθήκη Σένγκεν. Αγγλία, θεωρητικά δεν μπορείς να πας, αλλά λόγω της ελληνικής φοιτητικής παροικίας, το ψιλοαφήνουν. Το σίγουρο είναι πως από Αγγλία για χώρα της Συνθήκης του Σενγκεν (Γερμανία συγκεκριμένα), ήθελαν να με γυρίσει πίσω στην Αγγλία διότι δεν είχα διαβατήριο παρά μόνο ελληνική καινούρια ταυτότητα.

(Για την ιστορία: τη γλίτωσα διότι είμαι δημόσιος υπάλληλος, αλλά πια είμαι πιο προσεχτικός με τα ταξιδιωτικά μου έγγραφα.)

Ένα αντίστοιχο θεωρητικό κόλλημα υφίσταται και με Νορβηγία και Ελβετία, αλλά γενικά, λατινικούς χαρακτήρες να 'χει και τα υπόλοιπα ψήνονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...