Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 πέρσυ τον Δεκέμβριο είχα κατέβει από Ξάνθη Αθήνα με αεροπλάνο έχοντας μόνο ταυτότητα πάνω μου (την παλιά) δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι...
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μια σίγουρη απάντηση: στο εσωτερικό με αεροπλάνο μπορώ να ταξιδέψω με την παλιά ταυτότητα? Εσωτερικό αλλά με αεροπλάνο. Γίνεται? Eγω πηγα Θεσσαλονικη - Ροδο το καλοκαιρι και ειχα παλια ταυτοτητα μαζι μου.
red7genius Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω περσυ το καλοκαιρι ήρθα απο Σαντορινη χωρις ταυτοτητα. Βεβαια εχω την καινουργια, αλλα δεν χρειάστηκε να την δειξω πουθενα.
soturin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ ποτέ δεν πήγα πουθενά εσωτερικό με παλιά ταυτότητα, εφόσον ως τσιπιρικάς έβγαλα απευθείας καινούργια, αλλά για να το λένε τα παιδιά ναι μπορείς βοήθησα?
Cue Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού πιάσαμε τις ταυτότητες και τις πτήσεις, με τις καινούριες ταυτότητες θεωρητικά πετάς σε όλες τις χώρες της συνθήκης Σέγκεν. Έχει ταξιδέψει κανείς? Αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα?
alexzzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Βέλγιο, Γερμανία ne ma problemo... -----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 10 : 30 : 05-----
thanocaster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ακόμα και Αγγλία (εκτός Σέγκεν) μια χαρά πήγα και ήρθα. Βασικά έχω την εντύπωση ότι με καινούργια ταυτότητα μπορείς να πας σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Garnele Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Παντού με ταυτότητα, σε 2 βδομάδες θα πάω στην Μπόλη και δε χρειάζεται ούτε εκεί διαβατήριο.
insomniaK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πας στις χώρες με τη συνθήκη Σένγκεν. Αγγλία, θεωρητικά δεν μπορείς να πας, αλλά λόγω της ελληνικής φοιτητικής παροικίας, το ψιλοαφήνουν. Το σίγουρο είναι πως από Αγγλία για χώρα της Συνθήκης του Σενγκεν (Γερμανία συγκεκριμένα), ήθελαν να με γυρίσει πίσω στην Αγγλία διότι δεν είχα διαβατήριο παρά μόνο ελληνική καινούρια ταυτότητα. (Για την ιστορία: τη γλίτωσα διότι είμαι δημόσιος υπάλληλος, αλλά πια είμαι πιο προσεχτικός με τα ταξιδιωτικά μου έγγραφα.)
Garnele Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 τη γλίτωσα διότι είμαι δημόσιος υπάλληλος κάντο έντιτ, κάντο έντιτ (=ρ)
Cue Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Στην Γερμανία ήθελαν να σε γυρίσουν πίσως? Thanks για τις απαντήσεις
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πας στις χώρες με τη συνθήκη Σένγκεν. Αγγλία, θεωρητικά δεν μπορείς να πας, αλλά λόγω της ελληνικής φοιτητικής παροικίας, το ψιλοαφήνουν. Το σίγουρο είναι πως από Αγγλία για χώρα της Συνθήκης του Σενγκεν (Γερμανία συγκεκριμένα), ήθελαν να με γυρίσει πίσω στην Αγγλία διότι δεν είχα διαβατήριο παρά μόνο ελληνική καινούρια ταυτότητα. (Για την ιστορία: τη γλίτωσα διότι είμαι δημόσιος υπάλληλος, αλλά πια είμαι πιο προσεχτικός με τα ταξιδιωτικά μου έγγραφα.) Ένα αντίστοιχο θεωρητικό κόλλημα υφίσταται και με Νορβηγία και Ελβετία, αλλά γενικά, λατινικούς χαρακτήρες να 'χει και τα υπόλοιπα ψήνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.