KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Είπαμε, το κακό είναι ότι εκτός από αφελής που είσαι, έχεις και αφέλειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 γχμμμ... εσυ κρύβε λόγια... (πες πες δεν ειμαι όμορφη ??? είπε η χοντρή γεμάτη ακμή φρου^2) ώπα... Την πόσταρε για συγκεκριμένα βλεμματα ή για τα βλέμματα όλων ? (βρε κονταρεμένο αυτές τις αλητείες κάνεις όταν δεν είμαι εδώ να σε μαζεύω ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 χαχαχα τέλος πάντων ας αλλάξουμε θέμα, ας μιλησουμε για μενα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 κατάλαβα... (λούσι, εκτός από τα π@π@κια των μοντς, μακραίνουν και τα μαλλιά τους με τα άκυρα ποστς ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 χαχαχα τέλος πάντων ας αλλάξουμε θέμα, ας μιλησουμε για μενα ... edit: χαπακι πηγα να την ποστάρω γιατι ένας μου έσπασε τα π@π@κια και επειδής έβγαινε τεράστια δεν την πόσταρα (μην σκανδαλίσω το κοινο, δεν κάνει...) και ο κουβουσουνου με έχει... του πήγα με mail ... τι να πω? αναβυσσος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 edit: χαπακι πηγα να την ποστάρω γιατι ένας μου έσπασε τα π@π@κια και επειδής έβγαινε τεράστια δεν την πόσταρα (μην σκανδαλίσω το κοινο, δεν κάνει...) και ο κουβουσουνου με έχει... του πήγα με mail ... τι να πω? αναβυσσος... κι είπες κι εσύ "ας του κάνω το χατήρι του έρμου"... :-P (λοιπόν ΤΗΝ ΚΑΝΩ ! Κανόνισε την Κυριακή κακομοίρα μου ! Κανόνισε ! Καλό ΠΣΚ στα υπόλοιπα παιδάκια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 πάντως, χάρη θα έκανες ! Θα ομόρφαινε και λίγο αυτό το τόπικ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 κι είπες κι εσύ "ας του κάνω το χατήρι του έρμου"... :-P (λοιπόν ΤΗΝ ΚΑΝΩ ! Κανόνισε την Κυριακή κακομοίρα μου ! Κανόνισε ! Καλό ΠΣΚ στα υπόλοιπα παιδάκια ) Φιλάκια φιλενάς μου θα κανονίσω μην σκιάζεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
congenial Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 hi παιδια, λεω να μπω αι εγω στην παρεα σας, μαλλον στο θέμα που ειναι πολυ chat styl:-D:-D:-D Ti κανουμε, καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 πάντως, χάρη θα έκανες ! Θα ομόρφαινε και λίγο αυτό το τόπικ ... ε ρε πουστη μου πάλι λεφτά θες ....ουφ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 hi παιδια, λεω να μπω αι εγω στην παρεα σας, μαλλον στο θέμα που ειναι πολυ chat style :-D:-D Η λέξη style θα μπορούσε να παραληφθεί καθώς chat έχει καταντήσει το συγκεκριμένο thread! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Η λέξη style θα μπορούσε να παραληφθεί καθώς chat έχει καταντήσει το συγκεκριμένο thread! WELCOME TO THE "OFFICIAL OFF TOPIC THREAD" .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 http://get.live.com/messenger/overview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 http://get.live.com/messenger/overview ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν θέλω να σου μιλησω μέσω messenger .. αν θές κάτι ρώτας εδω στο "OFFICIAL OFF TOPIC THREAD" :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Χαχα έξυπνο! http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1660031&postcount=314 :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.