freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Συνήθως είμαι απασχολημένος και κλείνω χωρίς να το τραβήξω. Αλλα μερικές φορές παίζω το παιχνίδι τους, ας πούμε: Πριν κάτι μήνες με είχε πάρει μια άγνωστη γριά στο κινητό και (χωρίς να ρωτήσει ποιός είμαι κλπ. προφανώς θα ήθελε να πάρει καποιο εμπορο ζωοτροφών) άρχισε να μου παραγγέλνει κανονικότατα να της πάω: 1 τσουβάλι στάρι, 1 τσουβάλι καλαμπόκι και με ρώτησε αν έχω και αβγά. Μου τα ζάλισε λίγο με το στάρι, να προσέξω να της πάω "κομμένο ε, γιατι αλλιώς δε το τρώνε οι κότες". Επίσης μου είπε να πάω μια απο τα ίδια και στον Παναγιώτη που μένει λίγο πιο κάτω απ' αυτή. Αφου της είπα οτι αβγά δεν υπάρχουν γιατι έπεσε σαλμονέλα (!), τη διαβεβαίωσα οτι μέσα σε 1 ώρα θα της τα φέρω, και της είπα να ετοιμάσει και τίποτα (κανα μεζε, κανα κρασί) "για να κάτσουμε να πούμε 2 κουβέντες με τα παιδιά" (ποιά παιδιά; έλα ντε...έτσι μου ρθε). Συμφώνησε και κλείσαμε. Τι αγγελικός που είναι ο κόσμος όταν υπάρχει αμοιβαία επικοινωνία....
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Άστα αυτά σε πιάσαμε στα πράσα... γιαγιαδολάγνε..:Ρ Άσ'τα σάπια, ξεμπροσθιάστηκε το βρώμικο μυαλό σου και πας να τα μπαλώσεις...
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Κάπου εδώ νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω τον κόσμο ότι μπορεί να μοιάζουμε με τον liopyr αλλά όχι σε όλα τα θέματα.
klainmaingr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Βλέπουνε καλά τα ματάκια μου; Thumbs up & down στο console games section???????? Χάθηκε να είχαμε πριν κάνα χρόνο να μαυρίσω όλο το ντουνιά;
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Τον τύπο που ποστάρει game links στο gaming section τον πήρατε χαμπάρι;;;;
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Τον τύπο που ποστάρει game links στο gaming section τον πήρατε χαμπάρι;;;; Φυσικά. Πριν το ρουφιάνεμα κράτησα τα Links πάντως...
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Φυσικά. Πριν το ρουφιάνεμα κράτησα τα Links πάντως... Επειδή δεν με ενδιέφεραν το έριξα μόνο στο ρουφιάνεμα
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή δεν με ενδιέφεραν το έριξα μόνο στο ρουφιάνεμα Δίκιο έχεις. Το κάνει που το κάνει, δε βάζει και τίποτα της προκοπής; Παμπάλαια κι αδιάφορα είναι :/(απλά έχω κάτι φίλους που ζητάνε τέτοια καμμένα όποτε θυμούνται κι είπα να τα χω έτοιμα )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Συγγνώμη, δεν κρατάτε links πριν το ρουφιάνεμα; Τσάμπα τα πόσταρε ο άθρωπας; Εντάξει, τον δίνουμε στεγνά, να μην 'φχαριστηθούμε κιόλας;
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Συγγνώμη, δεν κρατάτε links πριν το ρουφιάνεμα; Τσάμπα τα πόσταρε ο άθρωπας; Εντάξει, τον δίνουμε στεγνά, να μην 'φχαριστηθούμε κιόλας; Εσύ έχεις σούπερ δυνάμεις... μπορείς να δεις τα links και παρά το ότι έκλεισε το τόπικ. Εμείς τα παιδιά του λάου μόνο αν προλάβουμε μπορούμε να τα δούμε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Εσύ έχεις σούπερ δυνάμεις... μπορείς να δεις τα links και παρά το ότι έκλεισε το τόπικ. Εμείς τα παιδιά του λάου μόνο αν προλάβουμε μπορούμε να τα δούμε. Το θέμα βέβαια είναι ότι το 100% των links που γίνονται reported είναι για... Windows. Τα οποία δεν χρησιμοποιώ στον Mac μου. Οπότε και που τα βλέπω, άχρηστα μού είναι. Όχι, δεν θα τα δημοσιεύω για να τα δείτε κι εσείς.
red7genius Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια ξερει κανεις αν θα αναβληθει η συναυλια στο Καλλιμαρμαρο Σταδιο που γινεται για την φυση? Διοτι απ' οτι βλεπω εχει αρχισει να βρεχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.