Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως είμαι απασχολημένος και κλείνω χωρίς να το τραβήξω.

Αλλα μερικές φορές παίζω το παιχνίδι τους, ας πούμε:

Πριν κάτι μήνες με είχε πάρει μια άγνωστη γριά στο κινητό και (χωρίς να ρωτήσει ποιός είμαι κλπ. προφανώς θα ήθελε να πάρει καποιο εμπορο ζωοτροφών) άρχισε να μου παραγγέλνει κανονικότατα να της πάω: 1 τσουβάλι στάρι, 1 τσουβάλι καλαμπόκι και με ρώτησε αν έχω και αβγά. Μου τα ζάλισε λίγο με το στάρι, να προσέξω να της πάω "κομμένο ε, γιατι αλλιώς δε το τρώνε οι κότες". Επίσης μου είπε να πάω μια απο τα ίδια και στον Παναγιώτη που μένει λίγο πιο κάτω απ' αυτή.

Αφου της είπα οτι αβγά δεν υπάρχουν γιατι έπεσε σαλμονέλα (!), τη διαβεβαίωσα οτι μέσα σε 1 ώρα θα της τα φέρω, και της είπα να ετοιμάσει και τίποτα (κανα μεζε, κανα κρασί) "για να κάτσουμε να πούμε 2 κουβέντες με τα παιδιά" (ποιά παιδιά; έλα ντε...έτσι μου ρθε). Συμφώνησε και κλείσαμε.

Τι αγγελικός που είναι ο κόσμος όταν υπάρχει αμοιβαία επικοινωνία....

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άστα αυτά σε πιάσαμε στα πράσα... γιαγιαδολάγνε..:Ρ

Άσ'τα σάπια, ξεμπροσθιάστηκε το βρώμικο μυαλό σου και πας να τα μπαλώσεις... :-D

Δημοσ.

Κάπου εδώ νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω τον κόσμο ότι μπορεί να μοιάζουμε με τον liopyr αλλά όχι σε όλα τα θέματα.

Δημοσ.
Φυσικά. Πριν το ρουφιάνεμα κράτησα τα Links πάντως...

Επειδή δεν με ενδιέφεραν το έριξα μόνο στο ρουφιάνεμα :lol:

Δημοσ.
Επειδή δεν με ενδιέφεραν το έριξα μόνο στο ρουφιάνεμα :lol:

Δίκιο έχεις. Το κάνει που το κάνει, δε βάζει και τίποτα της προκοπής; Παμπάλαια κι αδιάφορα είναι :/(απλά έχω κάτι φίλους που ζητάνε τέτοια καμμένα όποτε θυμούνται κι είπα να τα χω έτοιμα :P)

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, δεν κρατάτε links πριν το ρουφιάνεμα; :shock:

Τσάμπα τα πόσταρε ο άθρωπας; :cry:

Εντάξει, τον δίνουμε στεγνά, να μην 'φχαριστηθούμε κιόλας;

Δημοσ.
Συγγνώμη, δεν κρατάτε links πριν το ρουφιάνεμα; :shock:

Τσάμπα τα πόσταρε ο άθρωπας; :cry:

Εντάξει, τον δίνουμε στεγνά, να μην 'φχαριστηθούμε κιόλας;

Εσύ έχεις σούπερ δυνάμεις... μπορείς να δεις τα links και παρά το ότι έκλεισε το τόπικ. Εμείς τα παιδιά του λάου μόνο αν προλάβουμε μπορούμε να τα δούμε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εσύ έχεις σούπερ δυνάμεις... μπορείς να δεις τα links και παρά το ότι έκλεισε το τόπικ. Εμείς τα παιδιά του λάου μόνο αν προλάβουμε μπορούμε να τα δούμε.

Το θέμα βέβαια είναι ότι το 100% των links που γίνονται reported είναι για... Windows.

Τα οποία δεν χρησιμοποιώ στον Mac μου.

Οπότε και που τα βλέπω, άχρηστα μού είναι. :lol:

Όχι, δεν θα τα δημοσιεύω για να τα δείτε κι εσείς. :P

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανεις αν θα αναβληθει η συναυλια στο Καλλιμαρμαρο Σταδιο που γινεται για την φυση? Διοτι απ' οτι βλεπω εχει αρχισει να βρεχει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...