Fidelio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον , ρε παίδες ακούστε τι έγινε σήμερα - μετά απο πολλάααα χρόνια πήγα σε βαφτίσια - λολ Πρώτη φορά διαπίστωσα , ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε , το πόσο βασανιστικό είναι για ένα παιδάκι να το πιάνει ένας παπάς και να το βουτάει γυμνό μέσα στην κολυμπήθρα μπροστά σε τόσο κόσμο , ο οποίος να χασκογελά ηλίθια τάχα μου για το πόσο χαριτωμένο δείχει. Ρε σεις , εγώ όμως , είδα ένα παιδάκι να σπαράζει απο το κλάμα , να φοβάται , δεν μπορούσα να πω οτι ήταν ωραίο το θέαμα . ? Πιο συγκεκριμένα τι έγινε , ο παπας το είχε πιάσει κάπως άγαρμπα και το βουταγε μέσα ...κάπως , η γιαγιά του που ήταν δίπλα τον αγροιοκοίταξε και του είπε δυνατά μέσα στην εκκλησία "σιγά θα το πνίξεις". Το έλεγε πολύ σοβαρά , ενώ ήταν έτοιμη να χυμήξει , ο πατέρας του (και φίλος μου ) ήταν εμφανέστατα αναστατομένος απο το κλάμα του μωρού. .. Στην συνέχεια , πήγε ο νονός να δώσει ένα φάκελο στον παπά και αυτός ,μπροστά μου του είπε μόλις τον άνοιξε "τι είναι αυτά ρε" εννοώντας οτι το ποσό ήταν μικρό, σημειωτέων οτι είχε μέσα 150 ευρώ. Αμέσως στο καπάκι και αφου βγήκε απο την εκκλησία , βγάζει ένα πακέτο , ανάβει το τσιαγαράκι του και καθότανε στην γωνία μαζί με έναν κουασιμόδο (βοηθός ήταν δεν ξέρω ) και φούμαρε μουτρωμένος. ...λοιπον μλκς αμα ήταν δικό μου το παιδί ή το βάφτιζα εγώ μάλλον την είχε κάτσε άσχημα ο father.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 συγγενής του Κυριάκου?
Fidelio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 No way , λολ αυτό στο δεύτερο βίντεο δεν υπάρχει jason αχαχαχαχα .....
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ftp://ftp.esake.gr/Statistics0809/draw.htm 11 Οκτωβρίου Αρης-Παννεληνιος να εισαι εκει!
jason_rethymno Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστώ για την απαντηση ps .τα ίδια μηνύματα έχουμε σχεδόν.
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 To μπασκετ πότε αρχίζει?Με αφορμή την ερώτηση αυτή,να σου πω απλά ότι:Υπάρχει το insomnia,υπάρχει και το google. Υπάρχει το έντιτ,υπαρχει και το google. Υπάρχει ο Chrisxxx,υπάρχει και το google. =)
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ps .τα ίδια μηνύματα έχουμε σχεδόν. Στόχος ζωής;;;
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Χτυπάει τηλέφωνο, το σηκώνω, μια γριά. Μου λέει: "Λάθος; Ελα! Ναι;" Πολυ ενθαρρυντικο, δε νομίζετε;
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν της είπες "Όχι, είμαι ο άνθρωπός σου" να γίνει λίγο κουβέντα? Ααα..! Δεν τις πετάνε τέτοιες ευκαιρίες...
status Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δε ξέρω αν διάβασες..αλλά είπε ΓΡΙΑ ότι το σήκωσε το τηλ...δεν ήξερα ότι έχεις και τέτοια γούστα..:ρ
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δε ξέρω αν διάβασες..αλλά είπε ΓΡΙΑ ότι το σήκωσε το τηλ...δεν ήξερα ότι έχεις και τέτοια γούστα..:ρ Eχμμ. Δεν ξέρω που πήγε εσένα το μυαλό σου, για την ακρίβεια ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... Μία συνομιλία με μία καμμένη γριά στο τηλέφωνο μπορεί να προκαλέσει πολύ γέλιο...
status Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Άστα αυτά σε πιάσαμε στα πράσα... γιαγιαδολάγνε..:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.