pappous_soulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Πρωινό χωρίς insomnia. Ατελείωτο φάνηκε
CensoredX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τον soturin που μου "εμαθε" το peep show. That is all!
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Good boy You asked for it... Πολύ μου αρέσει αυτή η εικόνα...
cosmosfera Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Για καποια... Oλα εγιναν τοσο γρηγορα και τοσο "τυχαια" ...Ενα παραξενο ραντεβου που κατεληξε στην ολονυκτια ακροαση ενος λαικου προγραμματος...Τα ματια της θα ζαλιζαν ακομα και το διαβολο ... Μετα λες και με ηξερε χρονια...εσκυψε πανω μου...Κατι ψιθυρισε που δεν καταλαβα...Στον δρομο για το σπιτι της αισθανθηκα νευρικοτητα που δε τη ξεπερασα και οταν ακομα εγιναν τα "υπολοιπα"...Το μικρο βρωμικο μπαρ...η φυσικη καταληξη ... προσπαθειες να πεισω τον εαυτο μου οτι ολα ηταν ονειρο...Αλλα καμμια φορα τα ονειρα σκοτωνουν...Γι' αυτους που δεν "βρεθηκανε" ποτε...
Neurotic_Fest Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Άκουσε κανείς τίποτε περί αναγνώρισης των κοσοβάρικων διαβατηρίων από την Ελλάδα και ανοίγματος διπλωματικού γραφείου στην Αθήνα ; Το διαβάζω σε ορισμένες ξένες ιστοσελίδες αλλά έχει ανακοινωθεί από κάνα σχετικά αξιόπιστο ντόπιο μέσο κάτι ; Τι στον π... , πως μπορεί να έγινε τέτοιο πράμα και να πέρασε στο ντούκου εδώ.
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δύσκολο το βλέπω, η Ελλάδα νομίζω δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το Κόσοβο, αν το κάνει ποτέ με τέτοια ειλικρινή αγάπη για τους Σέρβους αδερφούς μας.
soturin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τον soturin που μου "εμαθε" το peep show. That is all! cheers mate, τις τέλειωσα και τις 5 σαιζον και περιμένουνμε την 6τη τώρα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Sellers, περιμένω ακόμα pm! Το οποίο και θ' ανοίξω στον καινούργιο μου Mac! Ω, είμαι ευτυχισμένος! [mac-lsd mode off]
pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ωρέ συντρόφοι,σε τι χρησιμεύουν τα tags κάτω απ'το τελευταίο ποστ του κάθε thread? Manuel,θα σε παρέπεμπα σε μια πρόσφατη έρευνα περί Mac και προΐόντων της Apple άλλα δε θέλω να σου χαλάσω τη νιρβάνα
alexzzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ωρέ συντρόφοι,σε τι χρησιμεύουν τα tags κάτω απ'το τελευταίο ποστ του κάθε thread? Υποθέτω όπως όλα τα tags για την αναζήτηση. Ένα tag "σάχλες" ας πούμε σε αυτό το τόπικ δεν θα ήταν κακό...
joannito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 το πιο κατατοπιστικο site για την Θεσσαλονικη για οσους ενδιαφερονται μπορουν να πατησουν εδω -->http://joaninews.blogspot.com/2008/09/site.html
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ωρέ συντρόφοι,σε τι χρησιμεύουν τα tags κάτω απ'το τελευταίο ποστ του κάθε thread? Manuel,θα σε παρέπεμπα σε μια πρόσφατη έρευνα περί Mac και προΐόντων της Apple άλλα δε θέλω να σου χαλάσω τη νιρβάνα Αν είναι αυτό για τους gay, δε με πολυαπασχολεί. Δόξα τω Θεώ, κοπέλα διαθέτουμε, προβλήματα δεν έχουμε, δε μας ενδιαφέρει η εικόνα μας προς τα έξω. Αν είναι τίποτα πιο σοβαρό, θα ήθελα να το μάθω όμως. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως πως γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που εχθρεύονται τα mac. Το καταλάβαινα προτού αγοράσω, αλλά όχι πιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.