red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 post pics του μπαμπά. εδω δεν εχει ποσταρει πικσ της ιδιας θα ποσταρει του μπαμπα? εδιτ την αλλη βδομαδα κατεβαινω κρητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 post pics του μπαμπά. ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ λες και κάνα καλό όταν ξεχνάς ότι είσαι μοντ ε ?:-P:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 έλα ρε ρεντ? Που? χαπάκι καλό είναι το έρμο μωρέ, αγάπη και μπύρες θέλει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 @Lucifer διαβασα καπου οτι αν εισαι μοντ πρεπει να εχεις @ρχιδι@. Οχι για να γ@μ@ς αλλα για να στα πρηζουν... @φρου^2 στο ηρακλειο στην ξαδερφη για διακοπουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 υπάρχουν τελετουργίες μύησης ενός μοντ μέχρι να γίνει σουπερ-μοντ. πρέπει να γράψεις στα @@ σου τα φοβερότερα και πιο καθυστερημένα ποστ. το δεξί μου είναι γεμάτο ατάκες όμνισλας. ο χαλ σαν αντμινιστρέητορ κάνει μπεστ-οφ και τα χτυπάει τατουάζ αλλά είναι τόσο "μυημένος" που τα @@ του επηρεάζουν την παλίρροια λόγω βαρυτικής έλξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 υπάρχουν τελετουργίες μύησης ενός μοντ μέχρι να γίνει σουπερ-μοντ. πρέπει να γράψεις στα @@ σου τα φοβερότερα και πιο καθυστερημένα ποστ. το δεξί μου είναι γεμάτο ατάκες όμνισλας. ο χαλ σαν αντμινιστρέητορ κάνει μπεστ-οφ και τα χτυπάει τατουάζ αλλά είναι τόσο "μυημένος" που τα @@ του επηρεάζουν την παλίρροια λόγω βαρυτικής έλξης. χαχαχαχαχαχα respect!!!!:mrgreen: πολυ καλο! το δεξί μου είναι γεμάτο ατάκες όμνισλας. καποιος συγκεκριμενος λογος που ειναι το δεξι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 αχχαχααχαχα ρε λούσι ... μπράβο ρε ρεντ!!! Καλά να περάσεις στο γαμάτο νησί μου !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 χαχαχαχαχαχα respect!!!!:mrgreen: πολυ καλο! :lol: ασταδιάλα ! Έχει κέφια η "παναζια μ'" σήμερα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 στο γαμάτο νησί μου !!!! wtf? μην μου πεις οτι στο αγορασε ο μπαμπας για να σταματησεις να κλαις οταν ψοφησε το πονυ σου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 wtf? μην μου πεις οτι στο αγορασε ο μπαμπας για να σταματησεις να κλαις οταν ψοφησε το πονυ σου??? βέβαια αφου τον Σκορπιό τον είχε προλάβει ενας μικροαστός ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ναι ! Τον είχε πάρει ο μπαμπάς μου δώρο στη μαμά... το νόθο παιδί της οικογένειας Ωνάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μα τι ταλαίπωρα άβαταρ διαλέγει αυτός ο οικονομικός μετανάστης. Ή που θα τα χέζουν τα περιστέρια, ή που θα τα ψήνουν στην καρέκλα. Αν ανοίγαμε thread για τα χειρότερα, εγώ θα τα ψήφιζα και με τα δυο λάπτοπ. εδιτ: ρε μλκ Lucifer πως θα τα πει όλα αυτά με μια ανάσα, στις ανηφόρες της Πετρούπολης; Και καλά έχει δύο laptop... Ούτε τον 1 δίσκο μου δεν πιάνουν ρεεεεε... Να σου πω, το πρόβατο του άβατάρ σου είναι για να υπενθυμίζεις σε όλους τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 εδω δεν εχει ποσταρει πικσ της ιδιας θα ποσταρει του μπαμπα? εδιτ την αλλη βδομαδα κατεβαινω κρητη Έχει ήδη ποστάρει φώτο της... μουαχαχαχαχα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Έχει ήδη ποστάρει φώτο της... μουαχαχαχαχα.... γχμμμ... εσυ κρύβε λόγια... (πες πες δεν ειμαι όμορφη ??? είπε η χοντρή γεμάτη ακμή φρου^2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.