Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το σηματάκι στα κανάλια ήταν για την εκστρατεία πρόληψης κατά του καρκίνου που ξεκίνησε την Τρίτη. Έγινε και μια "πανηγυρική" ας πούμε τελετή έναρξης στην Ρωμαϊκή Αγορά. Στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν διαφημίσεις, ομιλίες, φυλλάδια και άλλα τέτοια. Νομίζω ότι το κεντρικό σύνθημα είναι "ο καρκίνος νικιέται" και αναφέρεται κυρίως στην πρόληψη. Ελπίζω να συμμετάσχουν τα κανάλια ουσιαστικά και όχι να στριμώξουν 5 διαφημίσεις στις 3 τα ξημερώματα.

Δημοσ.

θα γίνει άλλη μία από τις καμπάνιες "εσύ απλέ άνθρωπε που πετάς το χαρτάκι της τσίχλας, τρώς την καρμπονάρα σου έξω, και αφήνεις τον διακόπτη ανοικτό, άρα υπάρχουν σκουπίδια πείνα στην αφρική και global warming" άσχετο το ότι οι βιομηχανίες μολύνουν του κερατά οι βιομήχανοι τρώνε ομελέτα αλλήθωρων ματιών πολικών αρκούδων και οι πετρελαικές εκβιάζουν την εξαρτηση για το κάθετι από πετρέλαιο

τα παραπάνω είναι εμπνευσμένα από/αφιερωμένα στον πανουσάκο που μας έλειψε

για να μαστε και λίγο δίκαιοι ο καρκίνος κυρίως θέμα ενημέρωσης και πρόληψης είναι οπότε έχει διαφορά αλλά δεν πάυει να είναι από τις τρυφερές και χνουδωτές ανιδιοτελείς πράξεις/προσφορές του καπιταλισμού (τέλειωσα εξεταστική, έχω βδομάδα κενό, ε, θα βρίζω τον καπιταλισμό)

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη:

Αναφέρομαι στο έλεος που βλέπω σε κάθε εξεταστική στην βιβλιοθήκη.Καλά αυτός ο τύπος ότι έσοδα έχει από τα φροντιστήρια τα μισά τα δίνει στον τυπογράφο για να φτιάχνει χαρτάκια.Τώρα τελευταία τα άτομα που τα μοιράζουν έχουν αποθρασυνθεί τελείως.Μπαίνουν και μέσα στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ και επιπλέον τώρα σου πετάνε το χαρτάκι πάνω στο βιβλίο που διαβάζεις.Ένα παληκάρι δίπλα μου έλυνε διαφορικές εξισώσεις κι περνάει αυτός που πέταγε τα χαρτάκια και του πέταξε εκεί που έγραφε.Περιττό να σας πώ οτι ο άλλος ήταν τόσο συγκεντρωμένος που στην αρχή τρόμαξε κ μετά τα πήρε κρανίο.Να συμπληρώσω ότι αυτή η βλακώδης φάτσα (πλάτων) έχει πεί στα τσιράκια του να μαζεύουν όλα τα χαρτάκια από τα υπόλοιπα φροντιστήρια.Μπορείς άνετα μέσα στην εξεταστική να φτιάξεις τράπουλα με τα χαρτιά που βρίσκεις μπροστά σου..Οικολογική καταστροφή είναι ο τύπος.:lol:

Δημοσ.

εντάξει παρεξήγησες, αν ακούσεις τη διαφήμιση θα καταλάβεις πως το εννοώ, και στο κάτω κάτω δεν είχα ακούσει αυτήν την εταιρία ούτε από που είναι

και πολύ το τανάμε, προφανώς δεν θέλω να δείρω κανέναν αλλά όταν έγραφα το post το άκουσα 100στη φορά στο ράδιο και μου ρθε σκάλωμα

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά πλζ μια απάντηση.

Έκανα εγγαφή στο blogger.com προχθες. Σήμερα ομως που πήγα να κάνω ανάρτηση ενός κειμένου μου γράφει "Δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία της αίτησής σας. Προσπαθήστε ξανά."

Τι σημαίνει αυτό? Σας έχει τύχει? Τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.
Θεσσαλονίκη:

Αναφέρομαι στο έλεος που βλέπω σε κάθε εξεταστική στην βιβλιοθήκη.Καλά αυτός ο τύπος ότι έσοδα έχει από τα φροντιστήρια τα μισά τα δίνει στον τυπογράφο για να φτιάχνει χαρτάκια.Τώρα τελευταία τα άτομα που τα μοιράζουν έχουν αποθρασυνθεί τελείως.Μπαίνουν και μέσα στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ και επιπλέον τώρα σου πετάνε το χαρτάκι πάνω στο βιβλίο που διαβάζεις.Ένα παληκάρι δίπλα μου έλυνε διαφορικές εξισώσεις κι περνάει αυτός που πέταγε τα χαρτάκια και του πέταξε εκεί που έγραφε.Περιττό να σας πώ οτι ο άλλος ήταν τόσο συγκεντρωμένος που στην αρχή τρόμαξε κ μετά τα πήρε κρανίο.Να συμπληρώσω ότι αυτή η βλακώδης φάτσα (πλάτων) έχει πεί στα τσιράκια του να μαζεύουν όλα τα χαρτάκια από τα υπόλοιπα φροντιστήρια.Μπορείς άνετα μέσα στην εξεταστική να φτιάξεις τράπουλα με τα χαρτιά που βρίσκεις μπροστά σου..Οικολογική καταστροφή είναι ο τύπος.:lol:

Χρόνια τώρα...

Εγώ είχα φρικάρει όταν ήρθε εκεί που λιώναμε μπροστά στη σκηνή μας στο ποσείδι ο κλασσικός ψηλός βλακόφατσας με το καπελάκι και μας πέταξε 5-6 χαρτάκια.. Δεν φαντάζεστε τι άκουσε :P

Τότε είμασταν μόλις τελείωσε η εξεταστική και σκάει ο Ίδιος να μας δίνει ΠΑΛΙ Πλάτωνα..

Δεν είναι τυχαίο οτι υπάρχουν 3-4 group στο facebook i hate ekpaideytikos omilos platon και τέτοια...

ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ είναι κάποιος απο αυτόνα...

Και ναι ισχύει οτι μαζεύουν τα διαφημιστικά απο τους άλλους...

Ο τύπος είναι απαίσιος.. και μια σχετική φωτό..

n741332999_963659_7144.jpg

Δημοσ.
Μάλλον επειδή γράφεις με bold χωρίς λόγο..

hehe :devil: ναι μαλλον

διαφημιση saturn? πω εχω χασει επισοδεια... μπηκε στην ελληνικη αγορα εμαθα, αλλα δεν την εχω δει/ακουσει την διαφημιση ακομα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...