jason_rethymno Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά χαρά επιτέλους γύρισα μετά απο 1 μέρα Ban Παραλίγο να με πιάσει κατάθλιψη
soturin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 new avatar έψαχνα κάτι αξιόλογο από One Piece σε 80Χ80 και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό με τον Portgas D. Ace... τα καλά είναι τουλάχιστον 100Χ100... εεμμ γκουχ γκουχ, resize? ρε μαν, όπως στην υπογραφή σου έχεις (αν το κατάλαβα σωστά) κόψει από το chapter αυτό καθ'αυτό μπορείς να κάνεις ό,τι avatar θες btw, το δικό μου one piece (yet again) avatar εγκρίνεται? edit: συλληπητήρια wizzy, sorry αλλά λόγω ban τα πήρα από πιο πίσω τα πράματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 εεμμ γκουχ γκουχ, resize? ρε μαν, όπως στην υπογραφή σου έχεις (αν το κατάλαβα σωστά) κόψει από το chapter αυτό καθ'αυτό μπορείς να κάνεις ό,τι avatar θες btw, το δικό μου one piece (yet again) avatar εγκρίνεται? edit: συλληπητήρια wizzy, sorry αλλά λόγω ban τα πήρα από πιο πίσω τα πράματα resize sux...τρώει παραμόρφωση... την photo της υπογραφής την βρήκα έτοιμη yeap τα σπάει
soturin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 resize sux...τρώει παραμόρφωση... εντάξει, κάνεις δουλειά σου με πολυ περισσότερες σίγουρα την photo της υπογραφής την βρήκα έτοιμη onemanga και τα μυαλά στα κάγκελα yeap τα σπάει cheers
Filos19 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αγαπητέ αναγνώστη... μια διευκρίνυση μόνο για να δώσω το 10' Απέφευγε τις τύψεις...Απέφευγε την ανάγκη... Το πρέπον ορθογραφικώς θα ήταν "απόφευγε" και όχι απέφευγε το οποίο παραπέμπει σε αόριστο! Κατα τα άλλα, άριστο το δημιούργημα, καθολικά και επι της ουσίας κρίνοντας
jason_rethymno Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Mα τι ήταν αυτο το σηματάκι διπλα στα κανάλια χθες ;
Lucifer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 θενξ =) ξέρω πως η προστακτική δεν παίρνει αύξηση, αλλά είναι ινσάηντ για άτομο που το λέει έτσι =ρ
Filos19 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως χωρίς πλάκα είναι πολύ ωραίο, είμαι φανατικός αναγνώστης εδώ και αρκετό καιρό, ειδικά μερικά σημεία είναι όλα τα λεφτά!
poscaman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Mα τι ήταν αυτο το σηματάκι διπλα στα κανάλια χθες ; την ιδια απορια εχω κι εγω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Mα τι ήταν αυτο το σηματάκι διπλα στα κανάλια χθες ; την ιδια απορια εχω κι εγω... για τον καρκίνο νομίζω...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 940 εκατομμυρια πηρε ο Κυριακου απο πωληση θυγατρικης του Αντεννα στην Βουλγαρια και τη βγαζει με ενα σηματακι διπλα στο σημα του καναλιου;
mafalda19 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως στις 16/9 ήταν η παγκόσμια ημέρα για την προστασία της ζώνης του όζοντος, οπότε μπόρει να είχε κάποια σχέση με αυτό... ποιός ξέρει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.