status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε μάγκες ποιό το νόημα του kep.gov.gr αφού κάνει 5 ημέρες για να πάει η οποιαδήποτε αίτηση στο κεπ αφού μπορείς σε 24 ώρες (κ άμα έχεις γνωστό στο ληξιαρχείο να τη πάρεις επί τόπου); Τι γραφειοκρατεία μου μέσα.... Ωστόσο στην 'Α εφορία Ηρακλείου υπάρχει μία τύπησα που μοιάζει πολύ με τους γραφειοκρατικούς εξωγήινου από το "Γυρίστε τον γαλαξία με οτο στοπ.."
soturin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 χαιρετώ σας και ευχαριστώ luci στο ψητό των dream theater, πρέπει απλά να κόβει το κομμάτι, αυτό να είναι το τέλος του γιατί πρώτον το images and words δεν είναι concept album όπως το scenes from a memory για να είναι απαραίτητα συνεχές και δεύτερον σε αρκετές συναυλίες τελειώνουν με αυτό dream theater pwn!!!
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Είχα ακούσει ότι κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού τους,τον Petrucci τον πήρε ο ύπνος.Ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα?
Sellers Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τι εννοείς? Τον πήρε και συνέχισε να παίζει?
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πάμε... progressive! Το ότι οι DT παίζουν progressive, το ξέρω. Είπα ότι δεν απαντάει στην ερώτησή μου, διότι - εξ όσων κατάλαβα - το απότομο κόψιμο του κομματιού δικαιολογείται επειδή το έγραψε συγκρότημα που παίζει progressive! Ε, μα, τώρα είναι επιχείρημα αυτό; Δηλαδή, αν το κομμάτι το έγραφαν οι Slayer, τι θα μου έγραφες "thrash"; Και ναι, έτσι το κόβουν και στα live. ΟΚ, άμα το κόβουν έτσι στα live, πάσο, προφανώς το κομμάτι γράφτηκε έτσι για να παίζεται έτσι. ...και βέβαια απαντάει, χωρίς να σημαίνει ότι είναι κατ'ανάγκην σωστό. Δηλαδή, μου απαντάς με λάθος απάντηση; Οι dream theater εχουν ιδιαιτερο στυλ αν ακουσεις το scenes from a memory θα διαπιστωσεις οτι τα κομματια τους εχουν συνεχεια και οι ιδιοι τα χωριζουν σωστα σε scenes. Π.χ. Το Overture 1928 είναι η αρχη του Strange deja vu κλπ... Τωρα Pull Me Under δεν το εχω σε cd αλλά φανταζομαι οτι θα ταιριαζει με το επομενο τραγουδι για να το κοβουν αποτομα. Το τραγούδι δεν "κολλάει" με το επόμενο, αλλά όπως και να έχει, πήρα την απάντησή μου. χαιρετώ σας και ευχαριστώ luci στο ψητό των dream theater, πρέπει απλά να κόβει το κομμάτι, αυτό να είναι το τέλος του γιατί πρώτον το images and words δεν είναι concept album όπως το scenes from a memory για να είναι απαραίτητα συνεχές και δεύτερον σε αρκετές συναυλίες τελειώνουν με αυτό dream theater pwn!!! Παίδες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, με καλύψατε.
Sellers Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά (και χωρίς παρεξήγηση φίλε wizzy) η ερώτηση απο μόνη της είναι λίγο κάπως. Δεν θέλουν να δηλώσουν κάτι που το κόβουν έτσι. Άλλοι διαλέγουν να κλείνουν με fade out, άλλοι με σουτιέν, άλλοι με ένα δυναμικό χτύπημα στο πιατίνι. Αυτοί για να πρωτοτυπήσουν διαλέξαν να κλέίσουν έτσι απότομα. Όπως και να'χει πρωτότυπο κλείσιμο... (Επειδή την πρώτη φορά που άκουσα το images and words ήταν απο αντιγραμένο cd νόμιζα πως δεν μου το είχαν αντιγράψει σωστά και σταμάτησα το cd γιατί δεν ήθελα χαλάσω την ακρόαση...)
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά (και χωρίς παρεξήγηση φίλε wizzy) η ερώτηση απο μόνη της είναι λίγο κάπως. Δεν θέλουν να δηλώσουν κάτι που το κόβουν έτσι. Άλλοι διαλέγουν να κλείνουν με fade out, άλλοι με σουτιέν, άλλοι με ένα δυναμικό χτύπημα στο πιατίνι. Αυτοί για να πρωτοτυπήσουν διαλέξαν να κλέίσουν έτσι απότομα. Όπως και να'χει πρωτότυπο κλείσιμο... (Επειδή την πρώτη φορά που άκουσα το images and words ήταν απο αντιγραμένο cd νόμιζα πως δεν μου το είχαν αντιγράψει σωστά και σταμάτησα το cd γιατί δεν ήθελα χαλάσω την ακρόαση...) Καμία παρεξήγηση φίλε sellers, ούτε με σένα ούτε με κανέναν! Βασικά, πρωτοάκουσα το κομμάτι από το αυθεντικό cd (πίσω στο 1992) και την πρώτη φορά που το άκουσα, υπέθεσα ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο mastering του cd, το οποίο ανακάλυψαν πολύ αργοτερα για να το διορθώσουν. Το θέμα είναι ότι και στις επόμενες εκδόσεις του cd το κομμάτι κόβεται έτσι απότομα, οπότε υποψιάστηκα ότι το έκαναν επίτηδες. Οπότε, η ερώτησή μου αφορούσε στο εφόσον έγινε επίτηδες (?), ποιος ήταν ο λόγος πίσω από αυτήν την ενέργεια. Ίσως κάποιος να γνώριζε, εκεί πόνταρα. Anyway, case closed. Edit: Καμιά φορά, βοηθάει να κοιτάω στην wikipedia πριν να ρωτήσω κάτι: A distinctive feature of the song is its lack of a conventional ending. The song simply stops, mid-note, at 8 minutes and 11 seconds. Scott Hansen (otherwise known as Setlist Scotty), on drummer Mike Portnoy's forum[1] recently stated that the abrupt ending was inspired by "I Want You (She's So Heavy)", a track from The Beatles. However, on closer listening, it can be noted that the ending is in 4/4 time, as emphasized by the 3 and 4 in the final bar being emphasized and then silence following[citation needed]. (λεπτομέρειες εδώ)
livewire Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Wizzy, το ότι έκανα ποστ αμέσως μετά από σένα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως προσπαθώ να σου λύσω την απορία, ακόμα κι αν αυτό που πέταξα "κολλάει" κάπως στο ερώτημά σου. Από τη στιγμή που δεν είμαστε κολλητοί με τους DT(autoσώστε να έχω inside info), ότι και να απαντήσω ενδέχεται να είναι λάθος ή άστοχο ξέρωγω. Μηνύστε με, μηνύστε με. Επίσης, αν κάποιο τραγούδι τελειώνει "έτσι" στο σιντί, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τελειώνει "juvecci" σε κάποιο/α λάϊβ. Και αυτό μπορεί να συμβαίνει κάλλιστα και με τους DT, που όσο να'ναι, με τον αυτοσχεδιασμό είναι μαλωμένοι. Τον αυθόρμητο αυτοσχεδιασμό, for that matter(για να προλάβω αντιδράσεις). Και προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, ΕΣΥ και όποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με το εν λόγω track, έχετε πέσει θύματα "ελαττωματικής" παρτίδας σιντίζ, που έχουν κομμένο το Pull me under, το οποίο στην πραγματικότητα διαρκεί 16':69" και είναι ότι πιο πολύπλοκο έχουν γράψει μέχρι σήμερα, ειδικά στο 2ο μισό του κομματιού που χάνεται το μπαλάκι. Τα καλά νέα είναι ότι σε λίγα χρόνια αυτές οι κόπιες που κρατάτε στα χέρια σας θα αξίζουν μια μικρή περιουσία Δεν είναι ακριβώς βαρεμάρα, αλλά.
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Και προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, ΕΣΥ και όποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με το εν λόγω track, έχετε πέσει θύματα "ελαττωματικής" παρτίδας σιντίζ, που έχουν κομμένο το Pull me under, το οποίο στην πραγματικότητα διαρκεί 16':69" και είναι ότι πιο πολύπλοκο έχουν γράψει μέχρι σήμερα, ειδικά στο 2ο μισό του κομματιού που χάνεται το μπαλάκι. Τα καλά νέα είναι ότι σε λίγα χρόνια αυτές οι κόπιες που κρατάτε στα χέρια σας θα αξίζουν μια μικρή περιουσία Δεν είναι ακριβώς βαρεμάρα, αλλά. Θα σου αποδώσω ποσοστά, δεν θα σε ξεχάσω!:lol:
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τι εννοείς? Τον πήρε και συνέχισε να παίζει? Όχι ήταν σε μέρος του κομματιού που δεν είχε κιθάρα.
cassidy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σκέφτηκα που λες να σου βάλω κάνα λινκ από youtube, αλλά πονάνε τα αυτιά μου όποτε ακούω λαμπρί live και το άφησα.
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πώς πρέπει να αντιδράσει κάποιος όταν η θεία του μπαίνει στο νοσοκομείο για εγχείρηση αφαίρεσης χολής, όλα καλά, μετά την βάζουν στην εντατική, εκεί κολλάει ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και μετά από ένα μήνα πεθαίνει στην εντατική; Οι γιατροί στο μεταξύ διάστημα, δεν κατάφεραν να βρούνε τι μικρόβιο κόλλησε, της έδιναν αντιβίωση στην οποία αντιδρούσε ο οργανισμός της με αποτέλεσμα να πρηστεί ολόκληρη - να γίνει τούμπανο, κοινώς - και σήμερα πέθανε. Τι να πω; Ας αναπαυθεί η ψυχούλα της θείας μου και να πάνε στο διάολο όλοι τους....
poscaman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 τα συλληπητηρια μου... κανενα σχολιο για τα νοσοκομεια και τους γιατρους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.