Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν σας ζητάω να παίξετε μαζί μου...

Αν κάποιος ξέρει την συγκεκριμένη ιστορία να μου πει το τέλος γιατι δεν την ξέρω. Αυτό.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά δεν σας ζητάω να παίξετε μαζί μου...

Αν κάποιος ξέρει την συγκεκριμένη ιστορία να μου πει το τέλος γιατι δεν την ξέρω. Αυτό.

Είσαι σίγουρος πως υπάρχει ιστορία; Εγώ το ξέρω ως παιχνίδι της παρέας. Τελικά δεν υπάρχει ιστορία και αποφασίζουν αν θα σου πουν ναι ή όχι με βάση κάποιον κανόνα, π.χ πού τονίζεται η τελευταία λέξη που είπες ή κάτι τέτοιο. Αφού έχει περάσει πολύ ώρα κι έχετε φτιάξει μια ιστορία που δε βγάζει νόημα, τεντωμένη από παντού μπας και καταφέρεις να συνδυάσεις όλα όσα σου είπαν, στα εξηγούν όλα. Φοβερό ε; :eek:

Δημοσ.

Ώπα Sellers! Back up!

Κατ' αρχάς είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS!

edit: Λοιπόν, αυτό με τη γλαρόσουπα το ξέρω, είναι από τα αγαπημένα μου και εμένα. Αυτό που περιγράφεις και δεν ξέρεις το τέλος ΚΑΙ αυτό με τον τάφο έχω την αίσθηση ότι δεν τα ξέρω (ελπίζω να μην έχεις καρφώσει κάτι λέγοντας "τάφο"). Λοιπόν, έχεις msn ή skype; Στείλε pm αμέσως! Και πιθανόν να έχω και εγώ κάποιες ιστορίες που δεν ξέρεις. Να κάνουμε ανταλλαγή!

Αλλά παιδιά, θερμή παράκληση, όποιος ξέρει κάτι, να βάλει spoiler tag. Είναι δυσεύρετες οι καλές ιστορίες και είναι κρίμα να χαραμίζονται.

Επίσης, πολύ χαίρομαι που απέκτησε όνομα πλέον αυτό το παιχνίδι (μπλε ιστορίες) γιατί το παίζω εδώ και πολλάάά χρόνια (τότε δεν ήταν καθόλου δημοφιλές) και ποτέ δεν το κατονομάζαμε. Απλά το λέγαμε ιστορίες.

Το άλλο που απαντάς με βάση μια λογική το λέμε "Ψυχολόγο" ή "Κώδικα".

Συνδυασμός των δύο είναι η παραλλαγή που προανέφερε κάποιος, όπου με ναι και όχι βγάζει ο άλλος μια ιστορία ότι να 'ναι, που δεν υπάρχει και δεν την σκέφτηκε κανένας αλλά βγήκε από τις ερωτήσεις που έκανε (και τον κώδικα των απαντήσεων). Είναι χοντρό δούλεμα όμως, και καλό είναι να είναι κάπως αυθόρμητος και αφηρημένος αυτός που παίζει και να μην σκέφτεται πολύ.

edit2: Δε θέλω να κοιτάξω στο λινκ που παρέθεσες γιατί θέλω να τις παίξω τις ιστορίες εγώ ο ίδιος (να τις ψάξω, να τις βρω). No spoilers!

Δημοσ.
Οσοι ασχοληθήκατε με αυτο ριχτε μια ματια και εδω (αφορα την hoster.gr)

Το έλεος είναι λίγο για να περιγράψει την όλη κατάσταση..

new avatar :-)

έψαχνα κάτι αξιόλογο από One Piece σε 80Χ80 και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό με τον Portgas D. Ace...

τα καλά είναι τουλάχιστον 100Χ100...

Tbh το προηγούμενο ήταν πιο stylish (no offence ;p)

Μονοήμερο είναι μπας και ξεμυρίσει το φόρουμ κάψιμο.

:lol:

13 βαθμούς for crying out loud... 13... Που ζούμε ρε που$τη...

Ξυπνάς το πρωί τη μία μέρα και έχει 28 βαθμούς... την επόμενη 20.. και σήμερα 13!!

WTF!

Μεθαύριο πάμε για μείον;

Επίσης κάθε πρωί προσπαθώ να καταλάβω...

Οπισθογωνία και παρκάρισμα σε 30 εκατοστά απο το πεζοδρόμιο; (μιας και είμαστε άπλες και έχουμε άπλετο χώρο..) Η' IQ test και βασικοί κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς για να πάρεις το κωλοδίπλωμα....

Άν αυτά που έλεγα κάθε πρωί βγαίνανε.. τότε ο διάολος θα είχε πολύ παρέα.. και ο οιδίποδας θα ήταν κωλόφλωρος..

Είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς την ανθρώπινη βλακεία..:-(

Δημοσ.

thresh no offence, (βασικα ν@ κι αν offence ν@ κι αν δεν offence), το καλύτερο avatar ήταν το προ-προηγούμενο που είχες, αυτο που έχεις στο msn... :-)

Δημοσ.

μια ερώτηση (προς metalheads κυρίως): φέρτε στο νού σας το "Pull Me Under" των Dream Theater από το "Images & Words". Το κομμάτι διαρκεί 8:16 και αντί να έχει ένα ομαλό τέλος, κόβεται απότομα! Σημείωση: έχω το album σε original cd, από το cd το ακούω και στο cd είναι έτσι! Οπότε ρωτάω, είναι έτσι σε όλους σας; Αν ναι, ξέρεις κανείς για ποιο λόγο κόβεται έτσι απότομα;

Δημοσ.
χωρίς παρεξήγηση, δεν νομίζω ότι αυτό απαντάει στην ερώτησή μου. Το κόβουν και στα live έτσι;

Κι όμως, απάντησε ακριβώς στην ερώτηση :P

Και ναι, έτσι το κόβουν και στα live.

Δημοσ.

Οι dream theater εχουν ιδιαιτερο στυλ αν ακουσεις το scenes from a memory θα διαπιστωσεις οτι τα κομματια τους εχουν συνεχεια και οι ιδιοι τα χωριζουν σωστα σε scenes.

Π.χ. Το Overture 1928 είναι η αρχη του Strange deja vu κλπ...

Τωρα Pull Me Under δεν το εχω σε cd αλλά φανταζομαι οτι θα ταιριαζει με το επομενο τραγουδι για να το κοβουν αποτομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...