Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω δεν ξερω τιποτα, βλεπω μπαλα... :P

Και εγώ.... και συμπληρώνω τα δελτία για την κατάσταση υγείας... δεν έχω καιρό για τέτοια... :P

Για να σας φύγει η απορία, ο καθένας έδωσε άλλο ποστ.

Το λες για να νοιώσουμε καλύτερα;;; Σαν το απόσπασμα όπου έχει μόνο ο ένας σφαίρα;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
poscaman ειναι το thread που απειλουσε παλι τους παντες με μυνησεις ο περηφανος? :P

ναι αυτο ειναι...εχει και συνεχεια σε αλλο φορουμ,

Πρέπει να κάνουμε εγγραφή δυστυχώς...

πιστεψε με αξιζει να εγγραφεις μονο και μονο γι αυτο

Δημοσ.

οχι ειναι το thread που ειχε ανεβασει μια διαφημιση λεγοντας οτι αν ειστε πελατης ανταγωνιστικης εταιρειας (την οποια και κατονομαζει) ελατε σε εμας για δωρεαν φιλοξενια..

Δημοσ.
Έγραφε με greeklish ότι συγκινήθηκε αφάνταστα με το ότι τα νέα windows θα βγουν το 09 και ότι από την συγκίνηση δεν μπορούσε να φάει και να κάνει και άλλα πολλά πράγματα (τα οποία και μας ανέλυε).

Στην συνέχεια του απάντησε ένας ακόμα κομήτης σε άπταιστα greeklish να μοιραστεί το μαύρο μαζί του.

Ποντικομαχίες...

Αυτό που πόσταρα εγώ έλεγε με greeklish ότι πήρε laptop και είχε κανονικά Ίντερνετ (το thread είχε τίτλο "laptop και ασύρματο ίντερνετ"). Αλλά internet = τσόντες και με την πρώτη φορά που "τελείωσε" πάνω στο laptop χάλασε το ^$%&^!

:lol:

Δημοσ.
Αυτό που πόσταρα εγώ έλεγε με greeklish ότι πήρε laptop και είχε κανονικά Ίντερνετ (το thread είχε τίτλο "laptop και ασύρματο ίντερνετ"). Αλλά internet = τσόντες και με την πρώτη φορά που "τελείωσε" πάνω στο laptop χάλασε το ^$%&^!

:lol:

Σκατά τα κάναμε... δίκιο είχε ο lucifer με τα διαφορετικά τόπικ.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως τελειώνει εκείνη η μπλε ιστορία που λέει ότι ένας άνθρωπος κρατάει μια βαλίτσα με το δεξί χέρι και πηγαίνει σε ένα σπίτι. χτυπάει την πόρτα με το αριστερό χέρι και του ανοίγει ένας. Ο πρώτος του δίνει την βαλίτσα, ο δεύτερος βλέπει τι έχει μέσα και τον σκοτώνει... Κάπως έτσι τέλος πάντων.

Δημοσ.

Όχι ρε τι κομματικό...

Μπλέ ιστορία. Σου λέει κάποιος μια μίνι περιγραφή ενός γεγονότος (όπως π.χ έκανα εγώ 2 ποστ πιο πάνω) και μετά εσύ προσπαθείς να καταλάβεις τι έγινε κάνοντας ερωτήσεις που εγώ μπορώ να σου απαντάω μόνο με ναι η όχι...

Δημοσ.

Από της 9 αύριο το πρωί θα μπορώ να παίξω. Θα είμαι στην δουλειά. Τώρα λέω να την πέσω.

ΥΓ: Η διαφήμιση του προγράμματος του Σταρ με όλους τους παρουσιαστές, δημοσιογράφους κτλ να χορεύουν πολύ μου αρέσει. Μπράβο το Σταρ... δεν τους το'χα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...