FilipposMD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ε εντάξει τότε, να πάρουμε όλοι από 2 αυτοκίνητα, να τα παρκάρουμε στο δρόμο και τα πεζοδρόμια και να καθόμαστε να τα κοιτάμε, αφού δε θα μπορεί να κινηθεί τίποτα. Πολύ καλά το πάμε το θέμα με το αυτοκίνητο και το μόνο πρόβλημα είναι ότι γράφουν τους παράνομα παρκαρισμένους. Πολύ ωραία. Εξάλλου, οι φτωχοί οικοδόμοι που δεν μπορούν να δουλέψουν χωρίς αυτοκίνητο είναι αυτοί που έχουν τόσα εκατομμύρια αυτοκίνητα στην Αθήνα. Προφανώς στο κέντρο της Αθήνας και στο Κολωνάκι χτίζονται πολλές οικοδομές, γι' αυτό γίνεται της πόπης κάθε πρωί εκεί. Αν θέλουμε να έχουμε και φθηνά αυτοκίνητα και φθηνή βενζίνη και άπλετο πάρκινγκ και καλά ΜΜΜ και λίγη κίνηση στους δρόμους και καθαρή ατμόσφαιρα, απλά δε γίνεται! Η νοοτροπία "τα θέλω όλα γιατί είναι δικαίωμά μου, αλλά χωρίς να έχω κόστος για τις επιλογές μου" έχει οδηγήσει στα εκατομμύρια αυθαίρετα, στις χωματερές, στις καταπατήσεις και σε όλα αυτά τα ωραία ελληνικά. Πάντα υπάρχει ο φτωχός οικοδόμος που έχει δικαίωμα να χτίσει ένα σπιτάκι, να φτιάξει εξοχικό, να πάρει αυτοκίνητο, να σπουδάσει νομική ή ιατρική κ.ο.κ. Επίσης, έχω χρόνια να δω παλιό λεωφορείο να κυκλοφορεί. Παλιό εννοούμε χωρίς κλιματισμό και με εκείνες τις ξύλινες θέσεις.
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ε εντάξει τότε, να πάρουμε όλοι από 2 αυτοκίνητα, να τα παρκάρουμε στο δρόμο και τα πεζοδρόμια και να καθόμαστε να τα κοιτάμε, αφού δε θα μπορεί να κινηθεί τίποτα. Πολύ καλά το πάμε το θέμα με το αυτοκίνητο και το μόνο πρόβλημα είναι ότι γράφουν τους παράνομα παρκαρισμένους. Πολύ ωραία. Εξάλλου, οι φτωχοί οικοδόμοι που δεν μπορούν να δουλέψουν χωρίς αυτοκίνητο είναι αυτοί που έχουν τόσα εκατομμύρια αυτοκίνητα στην Αθήνα. Προφανώς στο κέντρο της Αθήνας και στο Κολωνάκι χτίζονται πολλές οικοδομές, γι' αυτό γίνεται της πόπης κάθε πρωί εκεί. Αν θέλουμε να έχουμε και φθηνά αυτοκίνητα και φθηνή βενζίνη και άπλετο πάρκινγκ και καλά ΜΜΜ και λίγη κίνηση στους δρόμους και καθαρή ατμόσφαιρα, απλά δε γίνεται! Η νοοτροπία "τα θέλω όλα γιατί είναι δικαίωμά μου, αλλά χωρίς να έχω κόστος για τις επιλογές μου" έχει οδηγήσει στα εκατομμύρια αυθαίρετα, στις χωματερές, στις καταπατήσεις και σε όλα αυτά τα ωραία ελληνικά. Πάντα υπάρχει ο φτωχός οικοδόμος που έχει δικαίωμα να χτίσει ένα σπιτάκι, να φτιάξει εξοχικό, να πάρει αυτοκίνητο, να σπουδάσει νομική ή ιατρική κ.ο.κ. Επίσης, έχω χρόνια να δω παλιό λεωφορείο να κυκλοφορεί. Παλιό εννοούμε χωρίς κλιματισμό και με εκείνες τις ξύλινες θέσεις. Ωραία η λογική άσπρο-μαύρο. Απαντώ κι εγώ με ακριβώς ανάλογο ύφος, ώστε να καταλάβεις πως ο τρόπος που τοποθετείσαι, δεν βγάζει ποτέ μία κουβέντα σε κάποιο λογικό συμπέρασμα, και με αυτό την σταματάω. "Ωραία λοιπόν, να βάλουμε φόρους και όταν κλάνουμε, μην τυχόν και μολύνουμε το περιβάλλον. Διότι δεν μπορείτε κύριοι να κλάνετε έτσι ελεύθερα. Μην τα θέλετε όλα δικά σας, έχετε και υποχρεώσεις σε αυτήν την κοινωνία, και πρέπει να τις καταλάβετε. Εσείς και οι άλλοι οι απίθανοι έχετε φέρει ετούτο τον ιερό τόπο στο χείλος της καταστροφής. Στο τέλος θα απαιτείτε κύριοι να σας πληρώνουμε και τα φάρμακά σας! Ανήκουστο! Αντί να πείτε ένα ευχαριστώ, που έχουμε βάλει σε κάθε γειτονιά μία τράπεζα να μην ταλαιπωρείσθε όποτε χρειάζεται να πληρώσετε τα δάνειά σας, έχετε και απαιτήσεις! ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!"
klainmaingr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Άσχετο, και ναι, κάνω νέο post. Θυμήστε μου την σελίδα με τα shuffle σκίτσα black humor που είχαμε γ@μηθεί να post-άρουμε εδώ... Θέλω να την βάλω homepage για το "καλημέρα"... explosm.net Cyanide and happiness part.. (μάλλον αυτά λές)
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 explosm.netCyanide and happiness part.. (μάλλον αυτά λές) Ναι, αυτό λέω! thanx...
slipknot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 slipknot δεν είχαν και άδικο... συμβαίνουν και τέτοια. Οκ πες αυτοί δεν μπορούν να ξέρουν τι είμαι και αν όντως λέω αλήθεια αλλά βρε αδερφέ...τους εξήγησα ακριβώς τι έγινε,μέχρι και τα ακουστικά είχα ακόμα,με βλέπουν εκεί με τη τσάντα να γυρνάω από σχολείο,έχω εισιτήριο/πάσο κομπλέ εεεε ντάξει θα μπορούσαν να με αφήσουν.Απλά όπως σου είπα εκείνη τη περίοδο την είχαν στημένη σε συγκεκριμένους σταθμούς και την έπαθα.Απλά μου την έσπασε γιατί με έχουν πιάσει χωρίς εισιτήριο μερικές φορές και με άφησαν χωρίς πολλά πολλά και για ένα χαλασμένο μηχάνημα έφαγα ολόκληρο πρόστιμο. slipknot, αστυνομικό είχαν μαζί τους; Αν όχι, κακός έκαστες να σε γράψουν. Δύο φορές στο σταθμό Ειρήνης που με έπιασαν χωρίς να έχω το πάσο πάνω μου και ήθελαν να με γράψουν τους έγραψα κανονικά και έφυγα. Φώναζαν για να τους δώσω ταυτότητα κ.τ.λ. Αλλά από την στιγμή που δεν είχαν αστυνομικό μαζί τους του γείωσα. Όχι δεν είχαν αστυνομικό,3 ελεγκτές ήταν.Θα μπορούσα να κάνω και αυτό που λες αλλά δε μου ρθε εκείνη την ώρα.Υπέθεσα πως αν τους εξηγούσα τι παίχτηκε θα καταλάβαιναν.
antonl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 lol (για το #6) 1, 2 Προσπαθώ να καταλάβω τι νιώθουν αυτοί που φτυαρίζουν.
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μονοήμερο είναι μπας και ξεμυρίσει το φόρουμ κάψιμο.
parsifal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ένα φεγγάρι, έμπαινε σε threads και έκανε posts με περιεχόμενο carbon-copy άλλων posts που προηγήθηκαν στο ίδιο thread. Creepy stuff...
alexzzz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Παίζω και Star Wars- The Force Unleashed στο 360 αυτές τις μέρες...
poscaman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Οσοι ασχοληθήκατε με αυτο ριχτε μια ματια και εδω (αφορα την hoster.gr)
alexzzz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Nice boots... και τα τσιτσία με αυτό το πλαστικό γύρω- γύρω δεν΄ν κακό.... --- ThReSh νέο avatar ή απλά τόσο καιρό δεν το παρατήρησα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 new avatar έψαχνα κάτι αξιόλογο από One Piece σε 80Χ80 και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό με τον Portgas D. Ace... τα καλά είναι τουλάχιστον 100Χ100...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.