χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 παναζία μ' :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Για να μην ξεφύγω από τις αρχικές ιδέες σου και γράφω τα δικά μου, στις μπασταρδεύω. -Γεια εισαι νεα στη γειτονια;-Ναι (με υφος μπλαζε και μεγαλο τουπε ) -Ωραία, αν σε θυμάμαι καλά θα ταιριάξεις μια χαρά, τα λέμε ξανά, βιάζομαι. -Περίμενε, τι εννοείς αν με θυμάσαι καλά; -Ε δε θα με θυμασαι απο το γυμνασιο. -Οχι, μπα, σε ποια ταξη ησουν; -Να στο β3 -αα -Ναι, ωραιοι καιροι ε; -.... Καλε σε θυμηθηκα, εκεινο το χαζο που μου κολλαγε ε;;; -Μπορείς να πεις πως είχα άδικο; -Τι εννοείς (ξέρω καλά τι εννοείς αλλά θέλω να το ακούσω) -Χεχ, θα σου πω κάποια άλλη φορά, το υπόσχομαι. Τώρα βιάζομαι, να κανονίσουμε κάποια στιγμή ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ποσα ξέρεις - πόσα ξέρεις ... :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 and Luci the great lover is here !!!! ----APPLAUSE-------- (klap, klap, klap, klap) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μα τι ταλαίπωρα άβαταρ διαλέγει αυτός ο οικονομικός μετανάστης. Ή που θα τα χέζουν τα περιστέρια, ή που θα τα ψήνουν στην καρέκλα. Αν ανοίγαμε thread για τα χειρότερα, εγώ θα τα ψήφιζα και με τα δυο λάπτοπ. εδιτ: ρε μλκ Lucifer πως θα τα πει όλα αυτά με μια ανάσα, στις ανηφόρες της Πετρούπολης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 and Luci the great lover is here !!!! ----APPLAUSE-------- (klap, klap, klap, klap) μπα βρε ! Άκουσε το "παναζία μ'" κι εμφανίστηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Οκ, εχω παρει μπλοκακι και σημειωνω! "το θα ταριαξεις μια χαρα" ακουγεται τρελο, η συνεχεια θα μπορουσε να ειναι "στις υπολοιπες που με περιμενουν σπιτι" λολ. Θενξ! μακάρι να πάει κάπως ετσι τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Αν ανοίγαμε thread για τα χειρότερα, εγώ θα τα ψήφιζα και με τα δυο λάπτοπ. ειπε ο-δεν-επιδεικνύω-τα-δυο-λαπτοπ-μου... ps punky no offence παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ούτε τα 2 i pod μου !!!! :-P (έλα φτάνει με τον πάνκυ ! Να πιάσουμε κάναν άλλον ???) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 αχ πιάστε εμένα ... χαχαχαχα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 αχ πιάστε εμένα ... χαχαχαχα!!! άλλη ψωνάρα ! Όμοιος στον όμοιο ... :-P:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 άλλη ψωνάρα ! Όμοιος στον όμοιο ... :-P:mrgreen: ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ εγώ ψωνάρα? Επειδή είμαι καταπληκτικός τύπος και όλοι θέλετε να με κάνετε παρέα, είμαι πανέμορφη, πανέξυπνη και ο μπαμπάς μου έχει πολλά λεφτά??? Εγω αυτό το ονομάζω αυτογνωσία ... (γέλα κυρία μου, γελα μαζι μου... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 αχ πιάστε εμένα ... χαχαχαχα!!! πες μας, τι ακριβως θες να σου πιασουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 είμαι πανέμορφη, πανέξυπνη και ο μπαμπάς μου έχει πολλά λεφτά??? post pics του μπαμπά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 χαχα Luci είναι και Κρητίκαρος λέμε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.