Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως η Palin είναι για να παίξει milf διευθύντρια σε τσόντα...
leftermann Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Σκηνικό που συνέβη στον αδερφό μου, και θέλω απλά να το πω κάπου, μπας και ξεθυμάνω λίγο: Φτάνει σε διασταύρωση με το αυτοκίνητο, θέλοντας να στρίψει δεξιά. Ο δρόμος ανοίγει προς τα δεξιά, και για να στρίψεις υπάρχει φανάρι, χωριστό από αυτό που ισχύει για όσους πάνε ευθεία. Το φανάρι είναι σβηστό, δεν δείχνει τίποτα. Περνάει, και 10 μέτρα παραπέρα τον σταματά ο μπάτσος. - Περάσατε με κόκκινο - Τι έκανα; Το φανάρι είναι σβηστό... - το φανάρι είναι μια χαρά - πάμε να το δεις... Πάνε να το δει. Είναι πράσινο. Γίνεται πορτοκαλί. Μετά σβήνει. Είναι καμένη η λάμπα στο κόκκινο. - ορίστε, δουλεύει το φανάρι. - πλάκα μου κάνεις; Εγώ δεν πρόλαβα το πορτοκαλί, όταν έφτασα ήταν ήδη κόκκινο, δηλαδή σβηστό... - περάσατε με κόκκινο. Επίσης παραβιάσατε και την προτεραιότητα. 700 ευρώ πρόστιμο για το κόκκινο, και 175 για την προτεραιότητα. 9 βαθμούς για το κόκκινο, και 5 για την προτεραιότητα. Και 80 μέρες αφαίρεση διπλώματος. -Μα μην με τρελαίνεις, αφού το φανάρι είναι χαλασμένο. - κάνε ένσταση (!!!) Δεν αποδέχεται την κλήση. Πάει στο φανάρι και τραβάει βίντεο με το κινητό. Το είδα και μου άναψαν τα λαμπάκια. Είναι πράσινο, μετά πορτοκαλί, και μετά τίποτα. Παίρνει τηλέφωνο στον συνήγορο του πολίτη. "Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε". Πάει στην υπηρεσία που είναι αρμόδια για τα φανάρια, δεν θυμάμαι πως την λένε, και ζητάει να πάει κάποιος τεχνικός και με κάποιον τρόπο να του βεβαιώσει πως το φανάρι δεν δουλεύει. Το κλάνουν κι από εκεί, "δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε, δεν ξέρουμε αν το φανάρι είναι δικό μας ή της καλαμαριάς, αν θες κάνε μια αίτηση...". Παίρνει την δικηγόρο του, ξέχασέ το του λέει, αν ο μπάτσος πει πως το φανάρι δούλευε, αυτόν θα πιστέψουν, πάνε να πληρώσεις... Έτσι, επειδή κάποιος αγάμητος έχει παραπάνω εξουσία από αυτή που μπορεί να αντέξει, ο αδερφός: 1. πληρώνει ένα μηνιάτικο 2. με 14 πόντους, και άλλους 5 που είχε από πριν, κινδυνεύει με το παραμικρό να το πάρουν το δίπλωμα για δεν ξέρω πόσα χρόνια 3. μένει χωρίς δίπλωμα για 80 μέρες, μην μπορώντας ουσιαστικά να δουλέψει, γιατί στην δουλειά του οδηγάει πολύ... Και το αποκορύφωμα: μέχρι το βράδυ το φανάρι είχε φτιαχτεί... Ποιός ξέρει πόσο καιρό ήταν χαλασμένο... Μου έρχονται διάφορα συνθήματα στο μυαλό, αλλά αν τα γράψω θα σβηστούν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ouch...πίκρα...μέγιστη
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Γ#μησε στους... Να πάρε αυτό και δείξτο και στον αδερφό σου να γελάσει να του φύγει η πίκρα.
leftermann Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Το κακό είναι πως δεν μπορείς να τους γ@μήσεις. Ενώ αυτοί άνετα. Το είπε και η δικηγόρος. "Αν ο μπάτσος πει πως το κόκκινο άναβε, άναβε. Αν πει πως ήταν μπλε, ήταν μπλε. Σκάσε και πλήρωνε".
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα που φτάσαμε ρε γαμώτο. Να μας την μπαίνουν όλοι όσοι δεν τους μιλούσαμε στο λύκειο επειδή ήταν σπαστικοί. Α ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ...
leftermann Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 αυτό θέλω κι εγώ, να τον πετύχω πουθενά... (όχι τον Κώστα, τον σκατομαλάκα που έγραψε τον αδερφό).
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ο μπατσος πει πως ηταν μπλε, του παιρνεις το οπλο και του φυτευεις μια σφαιρα οπου ζωγραφιζει η φαντασια σου. Την επομενη φορα, θα τους κανουν τεστ αχρωματοψιας... (τωρα τι τεστ θα κανουν σε εσενα, αλλη κουβεντα).
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 E όχι ρε να πάρει! Τα πήρα με την ιστορία, μου έρχεται να βάλω τις φωνές! ΟΥΦ!
BadBoy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και γενικά δεν συμφωνώ με αυτήν την τακτική, στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε επί τόπου να καλέσει τα κανάλια. Να δούμε πόσο τρελό θα τον έβγαζε ο μπάτσος μετά.
Houston Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 απλά, ο κάθε μπάτσος πρέπει να κάνει τζίρο 10 – 12 – 15 κλήσεις την ημέρα, ανάλογα την περιοχή το πιο κουφό απ όλα είναι Απαγορεύεται το Παρκάρισμα τι πάει να πει απαγορεύεται … λες και έχουμε επιλογή να τα αφήσουμε αλλού εισπρακτικά μέτρα . – και δημιουργούν και αγχος στον πολίτη , στρες κτλ. νομίζω πως κάνουν πολύ κακό στην ελληνική κοινωνία το πιο απαράδεκτο είναι να σε σταματάν στο δρόμο. Με πιο δικαίωμα ? δε κατάλαβα Μπορείς στην εθνική να σταματήσεις? Συν τοις άλλοις είναι και επικίνδυνοι.
o_magazatoras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα,ο 'τσος την έκαψε τη λάμπα για να βγάλει μεροκάματο... δεν είναι μακριά η μέρα...
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 έφυγα από την δουλειά που είχα πάει μετά από μιάμιση μέρα. η αναλογία χρημάτων με τις ώρες που ήμουν εκεί (15-18 ώρες συνήθως) δεν ήταν καλή. χτες το απόγευμα γύρισα και ήδη έχω πρόταση για δουλειά, άρα χαμένος δεν παω.
status Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Houston To ότι μπορεί να απαγορεύεται το παρκάρισμα δεν θα πει ότι εσύ πρέπει να κατέβεις με το αυτοκίνητο σου, να παρκάρεις παράνομα κ μετά να διαμαρτύρεσαι ότι δεν έχεις κ επιλογή που να το παρκάρεις...αν έχεις την υποψία ότι δεν θα βρεις θέση να παρκάρεις τότε πάρε τα Μέσα Μαζική Μεταφοράς..
FilipposMD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 το πιο κουφό απ όλα είναι Απαγορεύεται το Παρκάρισμα τι πάει να πει απαγορεύεται … λες και έχουμε επιλογή να τα αφήσουμε αλλού εισπρακτικά μέτρα . – και δημιουργούν και αγχος στον πολίτη , στρες κτλ. νομίζω πως κάνουν πολύ κακό στην ελληνική κοινωνία Κάτσε ρε Houston, τι θα πει δεν έχεις επιλογή; Αν δεν έχεις πού να το αφήσεις, άφησέ το σπίτι! Αν δεν απαγορευόταν σε κάποια σημεία η στάθμευση, θα το άφηναν όλοι όπου τύχει (όχι ότι δε γίνεται τώρα) και θα επικρατούσε απόλυτο χάος. Εκεί να δεις άγχος ο πολίτης... Άλλο να κράζουμε την ανοησία του τροχαίου και άλλο να τα ισοπεδώνουμε όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.