tmjuju Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Και συνάμα... γιατί δεν φεύγουν με το νερό;;;Τι σκατά τρώνε;;; Βενζινόκολα; Μπα τώρα που ακρίβυνε η βενζίνη το έριξαν στην Ατλακόλ.
klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κωλοπερίστερα του κερατά.. Και δεν λέει να βρέξει λίγο πάλι... Bisexual ο καιρός.. αναποφάσιστος..
status Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα περιστέρια...αλλά έχω κάτι μ@λ@κ3ς γείτονες που κάνουν για όλααααααααααααααααααααα τα περιστέρια του κόσμου.! σ.σ: Ρε συ Στέλιο έλα να βγάλεις τη μηχανή γιατί δε βρίσκω να παρκάρω.. Στέλιος: Ναρκωτικά πρωί πρωί Κώστα;
status Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα περιστέρια...αλλά έχω κάτι μ@λ@κ3ς γείτονες που κάνουν για όλααααααααααααααααααααα τα περιστέρια του κόσμου.! σ.σ: Ρε συ Στέλιο έλα να βγάλεις τη μηχανή γιατί δε βρίσκω να παρκάρω.. Στέλιος: Ναρκωτικά πρωί πρωί Κώστα; Στο δικό μου που είναι κόκκινο πάντως, οι γρατζουνιές είναι άσπρες. Άρα, λες ψέματα: στα άσπρα αυτοκίνητα γίνονται κόκκινες γρατζουνιές. Τι έγινε πατήσαμε καμιά γκόμενα που ήταν έτοιμη για έξοδο και το λέμε "γρατζουνιές" τώρα.... Πάλι καλά που είναι κόκκινο το αμάξι και δεν φαίνονται τα αίματα ε :Ρ (Χάρυ Κλυνν:Ρ)
poscaman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 αυτοκαταστροφικες τασεις; killall status
status Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 poscaman: Εγώ όχι αλλά έχει κάτι περιπτωσάρες η γειτονιά μου :Ρ <-=-=-=-Καλή ώρα..:ρ
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να αποχωριστώ τα αγαπημένα μου adidas και να πάρω ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια.Επειδή δεν φοράω και πολύ μοκασίνια/σκαρπίνια κλπ λέω να πάρω κάνα μποτάκι.Να προτιμήσω κλασσικό Timberland ή υπάρχουν και άλλες μάρκες καλές?
wizzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Caterpillar. Ό,τι ρούχο/μποτάκι κλπ έχω πάρει από αυτήν την εταιρία έχει βγει αστέρι! Edit: Δεν ξέρω αν τα φέρνουν στην Ελλάδα, που και πόσο έχουν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ Caterpillar, τα φέρνουν στην Ελλάδα, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Πήρα τον χειμώνα δύο μποτάκια και μ'έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο σε δύσκολες περιπτώσεις (χιόνια, λάσπες, χάλι μαύρο).
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Έψαξα λίγο και βρήκα εδώ κάτι σελίδες,έχει ωραία μοντέλα.Που μπορώ να βρω Παρεδωσε?
klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Άν είναι για δουλειά δεν θα έλεγα οτι τα timberland είναι και ότι καλύτερο έχω ακούσει... Αν θές πες και το υπόλοιπο στυλιστικο κόλπο για advices... Πάντως αν είναι casual δουλειά κατι σε casual παπούτσι τύπου onitsuka tiger/adidas stansmith είναι μάλλον καλύτερα απο τα old school timberland.. :| Με πήγες πολλά χρόνια πίσω
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά θέλω ένα δερμάτινο παπούτσι γιατί έχω ένα μικρό προβληματάκι στο πόδι και δε κάνει να φοράω συνέχεια αθλητικά(τα adidas superstar με είχαν βολέψει αρκετά ).Έτσι λέω να πάρω κάτι σε μποτάκι,όχι ότι θα σκαρφαλώνω σε βουνά κλπ αλλά προτιμώ να πάρω κάτι καλό,να υπάρχει.Τζιν φοράω συνήθως,17 χρονών είμαι πολύ casual πράματα
klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ta superstar τα σπάνε Άν έχεις πρόβλημα στο πόδι δεν νομίζω οτι τα πάνβαρια timberland Kαι cat θα σε βοηθήσουν.. Δές για ορθοπεδικά shoes η συνέχισε την καλή δουλειά με τα superstar ;p Τζάμπα βάρος στο πόδι σου δεν θέλεις φαντάζομαι..
Cristina Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να αποχωριστώ τα αγαπημένα μου adidas και να πάρω ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια.Επειδή δεν φοράω και πολύ μοκασίνια/σκαρπίνια κλπ λέω να πάρω κάνα μποτάκι.Να προτιμήσω κλασσικό Timberland ή υπάρχουν και άλλες μάρκες καλές? Μιας και είναι από τα αγαπημένα μου και λατρεύω το design τους, θα σου πρότεινα Dr. Martens. Στην Ελλάδα, μάλλον, δεν θα βρεις κάτι άλλο από τις κλασικές αρβύλες. Btw αν έχει κάποιος υπ' όψιν μαγαζί που να φέρνει και άλλους τύπους, ας δώσει info. Για σχέδια ρίξε μια ματιά στο zappos.
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 klain ο γιατρός μου είπε να μη φοράω συνέχεια αθλητικά για να μην ιδρώνει το πόδι και μου είπε να πάρω δερμάτινα σαν τα δικά του πχ,αλλά αυτός φόραγε κάτι πιο κυριλάτα παπούτσια,δε παίζει να βγω εγώ με αυτά Cristina την ήξερα τη μάρκα αλλά νόμιζα πως βγάζει μόνο ψηλές μπότες.Θα τις τσεκάρω και αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.