phsonia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γαμώτο... Χέστην την ταινία. Μόλις έμαθα ότι πέθανε ο Wright... Πιστεύω πρέπει όλοι να ακούσουμε σήμερα το dark side στην μνήμη του. Εγώ έπαθα ένα ανεξήγητο κόλλημα με το learning to fly αυτές τις μέρες και το ακούω συνέχεια. Τώρα που διάβασα το post κάτι με έπιασε....Λυπάμαι με το κωλ@$#^%^%6καρκίνο.Δεν αντέχω να ακούω...σε ΚΑΝΕΝΑ.
phsonia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ιδεα μου ειναι πως καθε Σεπτεμβρης ειναι η χαρα του Xαρου? (ε Lucifer, κανε μια ερωτηση εσυ που εχεις τις διασυνδεσεις)... Φίλε μη μας πατάς με το Σεπτέμβρη πονάει...
klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί στα άσπρα αυτοκίνητα γίνονται μαύρες γρατζουνιές και στα μαύρα άσπρες γρατζουνιές;
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί στα άσπρα αυτοκίνητα γίνονται μαύρες γρατζουνιές και στα μαύρα άσπρες γρατζουνιές; και αν μου επιτρέπεις να προσθέσω... γιατί στα άσπρα αμάξια φαίνονται οι άσπρες κουτσουλιές;;;
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Στο δικό μου που είναι κόκκινο πάντως, οι γρατζουνιές είναι άσπρες. Άρα, λες ψέματα: στα άσπρα αυτοκίνητα γίνονται κόκκινες γρατζουνιές.
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Το δικό μου πάντως είναι άσπρο και έχει περισσότερες γρατσουνιές απ'όλα τα χρώματα πάνω..
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα το δικό μου ξέρει καράτε και το σαπίζει στο ξύλο το δικό σου. Και έχει και θείο στην Αμερική (Cadillac) με πολλά λεφτά...
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Το δικό μου είναι το πιο σκληρό... έχει ψηθεί στους δρόμους! (ΧΑ!)
insomniaK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Να το πηγαίνετε στα πλυντήρια με "γαμημένες" βούρτσες για να αποκτήσουν παντού ομοιόμορφες γρατζουνιές στο χρώμα του αυτοκινήτου... white car owner speaks... Επίσης υπαρχουν κάτι δέντρα που βγάζουν κόκκινους καρπούς (δεν ξέρω πως τα λένε, αλλά μοιάζουν με πυράκανθο), γιατί κάθε φορά πρέπει να παρκάρω κάτω από αυτά ή από φωλιές με πουλιά που έχουν κόψιμο;;;
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης υπαρχουν κάτι δέντρα που βγάζουν κόκκινους καρπούς (δεν ξέρω πως τα λένε, αλλά μοιάζουν με πυράκανθο) Κόκκινους; ΧΑ! Μου κλάνουν μια μάντρα...
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 κάτι δέντρα που βγάζουν κόκκινους καρπούς (δεν ξέρω πως τα λένε, αλλά μοιάζουν με πυράκανθο) ότι ξέρουμε τώρα εμείς τι είναι ο πυράκανθος... ;;;
klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί οι κουτσουλιές είναι καυστικές; Και αν είναι καυστικές για το μαύρο χρώμα του αυτοκινήτου μου γιατί δεν είναι και για τον γ@μημενο κώλο των περιστεριών; Και να συναναρωτηθώ με τον αλέκο γιατί οι άσπρες κουτσουλιές φαίνονται στα άσπρα αυτοκίνητα... Και απο την άλλη...άσπρες κουτσουλιές; Γιατί; Τι τρώνε τα καταραμένα; Εμείς γιατί δεν έχουμε άσπρες σκ@τούλες;;;; Επίσης ξέρει κανείς που θα βρώ μηχανή για vespa et4 125? Την κατέστρεψα.. τα κατάφερα... Αλλιώς βούρ για vespa "s"..
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα το δικό μου ξέρει καράτε και το σαπίζει στο ξύλο το δικό σου. Και έχει και θείο στην Αμερική (Cadillac) με πολλά λεφτά... Eκτός του ότι το δικό μου έχει ακόμα ένα απομεινάρι από σύκο εδώ και ένα χρόνο στον ουρανό που δεν θα φύγει ποτέ, δεν χρειαζεται ξαδερφια και λεφτά, στα νιάτα του ήταν σαμουράι στην Ιαπωνία.
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Και συνάμα... γιατί δεν φεύγουν με το νερό;;; Τι σκατά τρώνε;;; Βενζινόκολα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.