Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γαμώτο... Χέστην την ταινία. Μόλις έμαθα ότι πέθανε ο Wright...

Πιστεύω πρέπει όλοι να ακούσουμε σήμερα το dark side στην μνήμη του.

Εγώ έπαθα ένα ανεξήγητο κόλλημα με το learning to fly αυτές τις μέρες και το ακούω συνέχεια.

Τώρα που διάβασα το post κάτι με έπιασε....Λυπάμαι με το κωλ@$#^%^%6καρκίνο.Δεν αντέχω να ακούω...σε ΚΑΝΕΝΑ.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ιδεα μου ειναι πως καθε Σεπτεμβρης ειναι η χαρα του Xαρου?

(ε Lucifer, κανε μια ερωτηση εσυ που εχεις τις διασυνδεσεις)...

Φίλε μη μας πατάς με το Σεπτέμβρη πονάει...

Δημοσ.
Γιατί στα άσπρα αυτοκίνητα γίνονται μαύρες γρατζουνιές και στα μαύρα άσπρες γρατζουνιές;

και αν μου επιτρέπεις να προσθέσω... γιατί στα άσπρα αμάξια φαίνονται οι άσπρες κουτσουλιές;;;

Δημοσ.

Στο δικό μου που είναι κόκκινο πάντως, οι γρατζουνιές είναι άσπρες. Άρα, λες ψέματα: στα άσπρα αυτοκίνητα γίνονται κόκκινες γρατζουνιές.

Δημοσ.

Εμένα το δικό μου ξέρει καράτε και το σαπίζει στο ξύλο το δικό σου.

Και έχει και θείο στην Αμερική (Cadillac) με πολλά λεφτά...

Δημοσ.

Να το πηγαίνετε στα πλυντήρια με "γαμημένες" βούρτσες για να αποκτήσουν παντού ομοιόμορφες γρατζουνιές στο χρώμα του αυτοκινήτου...

white car owner speaks...

Επίσης υπαρχουν κάτι δέντρα που βγάζουν κόκκινους καρπούς (δεν ξέρω πως τα λένε, αλλά μοιάζουν με πυράκανθο), γιατί κάθε φορά πρέπει να παρκάρω κάτω από αυτά ή από φωλιές με πουλιά που έχουν κόψιμο;;;

Δημοσ.
Επίσης υπαρχουν κάτι δέντρα που βγάζουν κόκκινους καρπούς (δεν ξέρω πως τα λένε, αλλά μοιάζουν με πυράκανθο)

Κόκκινους; ΧΑ! Μου κλάνουν μια μάντρα... :shifty:

Δημοσ.
κάτι δέντρα που βγάζουν κόκκινους καρπούς (δεν ξέρω πως τα λένε, αλλά μοιάζουν με πυράκανθο)

ότι ξέρουμε τώρα εμείς τι είναι ο πυράκανθος... ;;; :confused:

Δημοσ.

Γιατί οι κουτσουλιές είναι καυστικές;

Και αν είναι καυστικές για το μαύρο χρώμα του αυτοκινήτου μου γιατί δεν είναι και για τον γ@μημενο κώλο των περιστεριών;

Και να συναναρωτηθώ με τον αλέκο γιατί οι άσπρες κουτσουλιές φαίνονται στα άσπρα αυτοκίνητα...

Και απο την άλλη...άσπρες κουτσουλιές; Γιατί; Τι τρώνε τα καταραμένα; Εμείς γιατί δεν έχουμε άσπρες σκ@τούλες;;;; :P

Επίσης ξέρει κανείς που θα βρώ μηχανή για vespa et4 125? Την κατέστρεψα.. τα κατάφερα... Αλλιώς βούρ για vespa "s"..

Δημοσ.
Εμένα το δικό μου ξέρει καράτε και το σαπίζει στο ξύλο το δικό σου.

Και έχει και θείο στην Αμερική (Cadillac) με πολλά λεφτά...

Eκτός του ότι το δικό μου έχει ακόμα ένα απομεινάρι από σύκο εδώ και ένα χρόνο στον ουρανό που δεν θα φύγει ποτέ, δεν χρειαζεται ξαδερφια και λεφτά, στα νιάτα του ήταν σαμουράι στην Ιαπωνία. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...