Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι. Πως μπορώ να μάθω για έναν επικείμενο αγώνα πως θα μοιραστούν οι κερκίδες;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γισ τί αγωνα; Καθε περιπτωση διαφορετικη...
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ποδοσφαιρο Δεν εχω ιδεα τι ισχυει στη Γερμανια.
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει τα βρήκα όλα. Το φαν μπλοκ σε φρικτής θέας θέση και μακριά από τους φιλοξενούμενους. Και έχει και θέσεις μη-καπνιστών. Το παραχέσαμε με τον πολιτισμό.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κανονικα θα επρεπε να απαγορευεται το καπνισμα οπως και στα ελληνικα γηπεδα. Γιατι δεν πηγες κοντα στους φιλοξενουμενους να παρεις μερος στα σουτια;
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί θα νικήσουνε και θα πω καμιά μαλακία και θα με σαπίσει όλη η Στουτγκάρδη.
liakos18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτός με το ολόσωμο δεν είναι ο Φελπς; Όχι, αυτός στα δεξιά είναι ο Φέλπς. Πράγματι ο άλλος αθλητής ακούμπησε κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου νωρίτερα αλλά δεν πίεσε τον αισθητήρα με όση δύναμη πρέπει (απλά τον "χάιδεψε"). Ο προπονητής του μάλιστα έκανε και ένσταση αλλά όταν ο ίδιος ο κολυμβητής είδε το βίντεο αναγνώρισε τη νίκη του Φελπς!
Sellers Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κατέβασα μια ταινία. ο ΜΑΛΑΚΑΣ που την ανέβασε θεώρησε πρέπον να μην σπάσει την ταινία απλά με το winrar αλλά και να χρησιμοποιήσει ένα άλλο πρόγραμμα που λέγεται HJsplit. Λέει πρώτα να κάνουμε split τα 9 πραγματάκια που κατέβασα και μετά unrar. Πως ακριβώς γίνεται το split? Ξέρετε? Κατέβασα το πρόγραμμα που λέει αλλά όταν κάνω split μου εμφανίζει κάπου στα 80 αρχειάκια που δεν ανοίγουν όμως με το winrar...
afentiko7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί θα νικήσουνε και θα πω καμιά μαλακία και θα με σαπίσει όλη η Στουτγκάρδη. Mπα όταν είχα πάει γω Ντυσσελντορφ οι της Λεβερκούζεν και κάποιοι άλλοι με μπλε μαζί πίναν μπύρες. Φλωράδες παιδί μου.
Sellers Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γαμώτο... Χέστην την ταινία. Μόλις έμαθα ότι πέθανε ο Wright... Πιστεύω πρέπει όλοι να ακούσουμε σήμερα το dark side στην μνήμη του.
status Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει τα βρήκα όλα.Το φαν μπλοκ σε φρικτής θέας θέση και μακριά από τους φιλοξενούμενους. Και έχει και θέσεις μη-καπνιστών. Το παραχέσαμε με τον πολιτισμό. Και σε ανοιχτό γήπεδο... που ήταν σε κανένα κλειστό...:Ρ Κανονικα θα επρεπε να απαγορευεται το καπνισμα οπως και στα ελληνικα γηπεδα. Καλό...μήπως να το απαγορεύσουν κ στα σπίτια μας μέσα; ή να το περάσουν κ στο Σύνταγμα του Έθνους :Ρ Άντε παιδιά κόψτε το και από το δρόμο κ από την εξοχή άλλωστε ο ανοιχτός χώρος βοηθάει στο να εξαπλωθεί η τσιγαρίλα στους γύρω μας..:Ρ Πιστεύω πρέπει όλοι να ακούσουμε σήμερα το dark side στην μνήμη του. f*ck κ εμένα μία απ τα ίδια..:\
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ιδεα μου ειναι πως καθε Σεπτεμβρης ειναι η χαρα του Xαρου? (ε Lucifer, κανε μια ερωτηση εσυ που εχεις τις διασυνδεσεις)...
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού το καλοκαιρι παει στη Μυκονο λογικο ειναι το Σεπτεμβρη να εχει περισσοτερη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.