Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν καποιοι μιλουσαμε για υποχρεωτικο 1ο ποστ στο τοπικ με τις φωτο καποιοι μας ελεγαν οτι δεν ειναι κλο να γινει... Παρολλα αυτα αλλα δειχνουν με τα λεγομενα τους....
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρετε ένα περιοδικό "Science Statistics"? Ξένο,βγαίνει κάθε μήνα,έχει στατιστικές κλπ.Το παίρνει κανένας?
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εχει βαλει οντως photo... \ p.m me με προσφορες για το link.
poscaman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρετε ένα περιοδικό "Science Statistics"? Ξένο,βγαίνει κάθε μήνα,έχει στατιστικές κλπ.Το παίρνει κανένας? εγω,ναι....
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 εγω,ναι.... Το τεύχος Σεπτεμβρίου έχει βγει? Πόσο κάνει περίπου το περιοδικό?
red7genius Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Το πρόβλημα των ολυμπιακών αγώνων είναι το ντόπινγκ, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά!!! Στη φωτογραφία φαίνεται ότι ο Σέρβος κολυμβητής, Μιλοράντ Κάβιτς, τερμάτισε πριν από τον Μάικλ Φέλπς στον τελικό των 200 μ. πεταλούδας. Το χρυσό πήγε στον Αμερικανό και η εν λόγω εικόνα αποτέλεσε σημείο τριβής και εκτεταμένης δημοσιότητας. (Photo:REUTERS) Μου ηρθε με μαιλ. Λετε να ισχυει?
poscaman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Το τεύχος Σεπτεμβρίου έχει βγει? Πόσο κάνει περίπου το περιοδικό? κοστιζει αρκετα... δεν εχω ιδεα τι λες,απανταω μηχανικα
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 @red7genius:Είχα δει το video και πράγματι φαίνεται πως ο Φελπς δε τερμάτισε πρώτος.Τώρα δε ξέρω... @poscaman:Καλά μωρέ δε πειράζει,θα το αναζητήσω αύριο
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μου ηρθε με μαιλ. Λετε να ισχυει? Φονιαδες - αθλητων! Αμεερ-ι-κανοι...
cassidy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Το πρόβλημα των ολυμπιακών αγώνων είναι το ντόπινγκ, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά!!! Στη φωτογραφία φαίνεται ότι ο Σέρβος κολυμβητής, Μιλοράντ Κάβιτς, τερμάτισε πριν από τον Μάικλ Φέλπς στον τελικό των 200 μ. πεταλούδας. Το χρυσό πήγε στον Αμερικανό και η εν λόγω εικόνα αποτέλεσε σημείο τριβής και εκτεταμένης δημοσιότητας. (Photo:REUTERS) Μου ηρθε με μαιλ. Λετε να ισχυει? Αυτός με το ολόσωμο δεν είναι ο Φελπς;
afentiko7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε σεις η εθνοκάρτα δεν έδωσε εντολή να πληρωθεί η nova και ενώ το πιστωτικό όριο είναι κατά πολύ παραπάνω από το ποσό της πληρωμής. Τι παίζει να ισχύει?
pappous_soulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εχει βαλει οντως photo... \ p.m me με προσφορες για το link. Γίνε παραγωγικός ρε μαν.
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γίνε παραγωγικός ρε μαν. Tα Logitec δωρεαν ε? Xμ. nOOb. Οχι πως θα δεις και πολλα, αλλα απο τ'ολοτελα ...manga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.