Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν καποιοι μιλουσαμε για υποχρεωτικο 1ο ποστ στο τοπικ με τις φωτο καποιοι μας ελεγαν οτι δεν ειναι κλο να γινει... Παρολλα αυτα αλλα δειχνουν με τα λεγομενα τους.... :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πρόβλημα των ολυμπιακών αγώνων είναι το ντόπινγκ, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά!!!

27029077oh2.png

Στη φωτογραφία φαίνεται ότι ο Σέρβος κολυμβητής, Μιλοράντ Κάβιτς, τερμάτισε πριν από τον Μάικλ Φέλπς στον τελικό των 200 μ. πεταλούδας. Το χρυσό πήγε στον Αμερικανό και η εν λόγω εικόνα αποτέλεσε σημείο τριβής και εκτεταμένης δημοσιότητας. (Photo:REUTERS)

Μου ηρθε με μαιλ. Λετε να ισχυει?

Δημοσ.
Το τεύχος Σεπτεμβρίου έχει βγει? Πόσο κάνει περίπου το περιοδικό?

κοστιζει αρκετα...

δεν εχω ιδεα τι λες,απανταω μηχανικα:o

Δημοσ.

@red7genius:Είχα δει το video και πράγματι φαίνεται πως ο Φελπς δε τερμάτισε πρώτος.Τώρα δε ξέρω...

@poscaman:Καλά μωρέ δε πειράζει,θα το αναζητήσω αύριο :P

Δημοσ.
Το πρόβλημα των ολυμπιακών αγώνων είναι το ντόπινγκ, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά!!!

27029077oh2.png

Στη φωτογραφία φαίνεται ότι ο Σέρβος κολυμβητής, Μιλοράντ Κάβιτς, τερμάτισε πριν από τον Μάικλ Φέλπς στον τελικό των 200 μ. πεταλούδας. Το χρυσό πήγε στον Αμερικανό και η εν λόγω εικόνα αποτέλεσε σημείο τριβής και εκτεταμένης δημοσιότητας. (Photo:REUTERS)

Μου ηρθε με μαιλ. Λετε να ισχυει?

Αυτός με το ολόσωμο δεν είναι ο Φελπς;

Δημοσ.

Ρε σεις η εθνοκάρτα δεν έδωσε εντολή να πληρωθεί η nova και ενώ το πιστωτικό όριο είναι κατά πολύ παραπάνω από το ποσό της πληρωμής. Τι παίζει να ισχύει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...